79 Американска пост-хелоуинска

• 14 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Чикаго / София
Докато напиша и какво да видя!

Софко, мнооого е сладка малата бебка! Пу, пу, пу! Гушкай и се наслаждавай!  bouquet

Тандури, Рая, Мишолина страхотни дечица! Hug

# 31
Леле Софко толкова е сладка  Heart Eyes

Всичките хлапета са големи бонбони в костюмите  Wink

# 32
Зора аз имам 4деца три големи и едно бебе

Извинавай, грешно съм разбрала.. Още по-сериозен е избора тогава.
Успех, каквото и да решите.

# 33
Софко, тя е прекрасна! Здрава да ти е, с охота да си хапва и да ти се усмихва!

Сноу куин, с риск да ми скочат Laughing след като платите данъците на 5К долара, с две деца, няма да ви остава чак толкоз много .. особено, ако ти дойдеш без право на работа.. смятайте, ама много добре смятайте.. да не излезат грешни сметките..

И аз бих се замислила. В нашия район, югоизточен Кънектикът, с 5000 и след данъци не можеш да гледаш деца.

Snow queen, не ви дават лоши неща, но това със здравните разходи не го разбирам. Може би искат да кажат, че ще ви плащат 100% от цената на застраховката? Ако е така, поискайте да видите какъв е планът, какво покрива, дали има клауза за доплащане на преглед/процедура. Ако имате деца, една кола няма да ви стигне. Бензина кой ще го плаща?

# 34
Не мога да се нарадвам на децата ви!  Heart Eyes Толкова са милички всички. И такива погледчета са изпраскали някои, че направо ти се иска да ги изхрускаш... Тва последното под влияние на Хензел и Гретен във вид на няколко торти.  Mr. Green И един сладичък Малък Принц видях там.  Wink А Жар-птицата си мислех (както и за другите торти де), че е с готови (купени) фигурки и като ме светна Тандури, че всичко на ръка се прави, просто ми висна ченето.  Joy

Зора, Сноу Куин беше написала, че жилище, кола, училище (каквото и да значи това  newsm78), застраховки е осигурено. Така ситуацията изглежда различна. Куин, ако имате осигурено училище и къща, тогава нямате (предполагам) избор на квартал, а ще е там, където ви го уредят. Проучете това, разберете за какво училище става дума.

Софко, ако ми падне Вики, ще я уморя от мачкане!  Hug  Party Чаровница усмихната!  Grinning

Бенсън,  Wink  Hug

# 35
И аз това със здравните разходи не го разбрах но така ми го обясниха. Ние ако решим да се преместим ще продадем едното жилище и едната кола за да можем да си позволим да живеем там. Кюбит  къщата са казали на съпруга ми че има право да избира в какъв район горе-долу да се намира къщата. Ами ще плащат частно училище на децата докато си стъпим ние на краката. 

# 36
Софко, много е красиво това момиче  Simple Smile

ПС Имаме същия Мики Маус от ... Флорида. За малко по- пораснали "деца"

# 37
Искам да ви благодаря за поздравленията по повода и комплиментите отпреди малко- на всички!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!! МНОГО СТЕ МИЛИ!!!!  Flutter Hug

От няма 24 часа сме си в къщи, та незнам още какво да кажа за впечатления... Данни я преследва и се опитва да и говори, и мачка... тя суче по 10 минути и заспива въпреки византийските номера, които и прилагам... още ми е твърде ново всичко и да, не съм се наспала нещо, та... това засега от нас.
Баай!!!

# 38
Софко ...ах че сладко розово вързопче си имаш Heart Eyes ,разказвай когато можеш баткото как приема нещата .
тандури...браво ,невероятни красоти,евала на всички ви за толкова труд и търпение

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 18:06 от victoria

# 39
Софко- лелеее каква ти е хубаваааа (пу, пу) Да сте живи и здрави! Simple Smile

# 40
Маймунка,Снежната кралица,Вещичка  Laughing
  ....
Май събрахме достатъчно, а?
...да спираме да ядем?! Ха! Та ние тепърва започвамеее !!!
  Край.

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 15:41 от Tatti

# 41
Тина, хахахаха! Печелиш награда за най-оригинално представяне на снимки в темата!  Hug

Сладури са! (Ти три броя ли имаш?  newsm78)

Вики, Елла е голяма чаровница.  Peace

Тандури, на Ели копчетата (т'ва ми е галено за очи на мен) са трепач направо на тия снимки.  Wink

За н-ти път гледам снимките вече. К'во ги чака мойте не е истина - на Хелоуин по 3 костюма ще сменят.  Joy

# 42
Неееееее, не мога да повярвам, Тина пусна снимкииии! Mr. Green Кои са другите деца?

# 43
Де да имах...Един брой имам. Бяхме на гости. Не е като да не ги знаете тези хубавици...  Grinning

# 44

Общи условия

Активация на акаунт