И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 446
  • 464
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Нефертити, честита годишнина! Желая ви дълги години любов и разбирателство и единомислие по родителските въпроси! Този поднос, дето си ни го приготвила, го сервирай на Митко в леглото, ще му хареса.  Wink

Честито със закъснение на Филипитата, да си носят с гордост и радост имената и да са живи и здрави!

Днес имам много бойни задачи, а най-вече - да ходя с тийнейджърката на пазар. Дано си хареса нещо, че иначе...  Mr. Green

# 211
Nefertity, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Желая от сърце да сте много, много щастливи! Още по-силно да се обичате !

# 212
  • София
Нефертити,честита годишнина - още много да празнувате,много да се обичате и на другата годишнина едно малко слънчице да ви честити с усмивката си!

И аз черпя,защото мъж ми е рожденник! Grinning

# 213

Честит ти рожденник ,angels!Да ти е жив  и здрав съпруга !Пожелавам му семейно щастие и успех в делата му!

# 214
Nefertity, chestita godishnina i ot men   bouquet  bouquet  bouquet Hug

Angels, da ti jiv i zdrav i mnogo da se griji za teb   bouquet  bouquet  bouquet Hug

P.S Izvinete za latinicata ama sym na mashinata na muja mi, a toi neshto nyama kirilica. Moyata ia ubi edna gramotevica onzi den i mnooooogo me e yad #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:17 от nadej

# 215
Честит празник Нефертити и Angels. Желая ви много щастие и дълги години с половинките ви.

# 216
Nefertity, още дълги години любов и щастие ви желая  Hug
angels_zg, да ти е жив и здрав мъжа. Да ви слуша, глези и обича   bouquet

# 217
Зори да ти е жив и здрав рожденника , да ви обича и много да ви глези, и вие него

# 218
Честита годишнина Нефертити, пожелавам ви много да се обичате и разбирате!
Честит рожденник на Angels_zg с пожелание много да те слуша. Mr. Green
Момичета стискайте палци утре да ни кажат че в понеделник ще я изпишат на 100%. Praynig

# 219
Момичета стискайте палци утре да ни кажат че в понеделник ще я изпишат на 100%. Praynig
Praynig Hug Дано утре да ни се похвалиш че в понеделник си я прибирате куклата в къщи. Вярвам че ще е така

# 220
Честити ви поводи за празнуване, Нефче и Ейджълче! Напред тези поводи да се множат и да ви доставят истинска радост!   bouquet
Лейди, дано!  Praynig

# 221
Ааа, не Naughty
Пускам пак пост, защото на последните две страници моите постове са все последните от страница, а аз не обичам така. Mr. Green Трябва да е от първите а не последен. hahaha
Нещо ме е хванала "лигата", ама така е, да се полигавим малко сега че после трябва да сме сериозни родители. Mr. Green
Момичета наистина ДАНО. Ама пък в крайна сметка толкова време издържах, дори и да кажат още ден, два ще се примиря.Важното е да излезне здравичка от там.

# 222
Nefertiti, честита ви годишнина! Желая ви занапред да празнувате годишнината с много детско смях около вас Heart Eyes
Зори, да ти е жив и здрав мъжо! Много да те глези и все така на хубави места да те води Mr. Green

Светле, трябва да я снимам, ама по някакви си причини мъжо ми все носи апарата със себе си, та не мога да се добера. Но скоро ще заснема танцуващата махаща:)

Лейди, стискам палци!

Моят мъж е нощна смяна Cry  На всичко отгоре вчера ми съобщи, че щял да ходи в командировка за 5 дена баш на рождения си ден:(

# 223
Голямо затишие е настанло тук днес.
ние сега се прибрахме от разходка и Марти заспа изтощен.Водихме го да гледа котета.В музея Земята и хората има страхотна изложба на котки,Ники дано да си имала възможност да отидеш да я разгледаш,наистина невероятни котета имаше.Марти беше във възторг,ходеше от клетка на клетка и им викаше бау-бау  Mr. Green,колкото и да му обяснявам той просто е убеден,че всички животни са бау-бау.
След това го разходихме и малко в сити центъра и после при свеки на гости,че не бяхме я виждали отдавна.Увърша и къщата и се прибра доволен и уморен.
След вчерашния земетръс още съм настръхнала.Имам ужасен страх от земетресения и съм приготвила багаж ако вземе да повтори да изчезнем по бързата процедура.Снощи след като ни разтресе стояхме бая време в колата.Дано да няма повече,че направо ще полудея.
Я кажете правили ли сте коледния кекс,дето се полива с ром,че нещо тая година съм решила да се заиграя с него,ама дали е вкусен?
Вече нямам търпение да идва Коледа,да взема да си вкарам малко емоции,че съвсем сдухах капаците напоследък.В нас е все едно бомба е паднала  ooooh!,обаче така ме мързи,че незнам кога ще се хвана да пооправя малко.
Лейди,малката Мишчица е прекрасно бебе.Дано утре да си я вземете у дома и повече да не и се налага да преминава през такива трудности. Hug
Хубава неделна вечер на всички,и вземете да се появите,че много скучно така
 Hug

# 224
Верно е много пусто тук! Явно на всички ни времето оказва влияние.

Изпуснала съм чудесни поводи за поздрави!
Зоренце, Нефертити, да сте живи и здрави вие и членовете на семействата ви, а последните да се увеличават с годините! Mr. Green

Ники, не се оправдавай, ами давай. Вече обясних на Митко за малката танцьорка! Впрочем в Денсинг старс дали има възрастови ограничения? newsm78

Берни, ми води го по-често на гости при свеки, да й шъта детето.   Mr. GreenТака твоята къща ще си стои подредена!  Peace А това за земетресението си е наистина страшничко.
На мен все още не ми е много коледно настроението. Ама я го издай тоя кекс, че аз сефте чувам. Thinking

Лейди, още мъничко напрежение за мама и ще си се гушате с малката кукла! Hug

Лилибон, какъв е резултатът от обикалянето на магазините? Мама премина ли успешно през това изпитание? Mr. Green

Аз имам малка питанка към вас. От известно време ми се зачервяват очите и ми парят. Ама реших, че е от ставането нощем и накъсания сън. Да, ама от два дена съм със сериозен кръвоизлив в едното око. А под кръвоизлива се вижда нещо синьо като вена. Thinking Някой има ли идея от какво може да е? Не ми се ходи по доктори, а все пак ми се ще да знам от какво е?  А, да, и ме боли малко. Капах кърма - не минава.

Общи условия

Активация на акаунт