И НОЕМВРИ нека да е лесен ... като песен

• 23 457
  • 464
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета.
Днес ни изписаха и сме си в къщи с Михаелка хубавелка.Много сме щастливи и не мога да и се нарадвам.newsm44
Ето малко снимки:
http://media.snimka.bg/1349/008953387-big.jpg
http://media.snimka.bg/1349/008953386-big.jpg
http://media.snimka.bg/1349/008953388-big.jpg
http://media.snimka.bg/1349/008953389-big.jpg

# 241
Страхотни сте! Да ви е жива и здрава. Много се радвам, че вече се гушкате.   bouquet

# 242
  • София
Лейди,много се радвам за вас.Много е хубава малката буба,ма то с такава красива мама.Направо не ти личи ,че си раждала.А стаята е прекрасна с тези мечета! Heart Eyes Hug

# 243
  • на дъното
Добре си дошла малка  Михаелка хубавелка  Hug  bouquet
polar_bear и твоето малко пухкаво мече е сладурана, ако можех така щях да я намачкам  HugHug
Лек ден на всички.

# 244
Leidybebi, много се радвам, че вече сте си в къщи. Аз така си и помислих вчера, щом не се появи във форума цяяяяял ден, сте заети с нещо много важно и прекрасно.  Hug ви всичките  newsm44  , ама истински се радвам, че сте си у дома.

# 245
  • Варна
Лейди, и двете с Мишито сте като куклички! Много се радвам, че вече сте заедно и у дома, в хубавата стая с мечетата! Плюшеният мечо вече няма да пълни ръцете на мама, а ще е играчка за Михаелка. Да му мисли тати как ще понесе щастието да е с две прекрасни момичета край себе си.

Мече, пу, на Невенка, браво и на Деничка, добре растат децата!

Чак сега видях и снимките на Невенка. Ама много  хубаво се смее това дете! Мече, радвам се, че си имаш такова прекрасно слънце у дома.  Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 11:46 от Lilibon

# 246
Лейди, дойде така дългоочакваният момент! Много мило ми стана от снимката, на която малката се е сгушила в теб и блжено спи. Heart Eyes От сега ви чакат само такива блажени мигове щастие.  Grinning

Меченце, луда съм по пухкави бебета! Като гледам такива снимки и в мен се поражда едно неконтролируемо желание за мачкане.  Laughing

Знаете ли за кого си мисля тези дни - за Електра - толкова дърго не се е появявала. Някой има ли новини от нея? Толкова много хора ми липсват...

# 247
Лейди,добре дошли вкъщи.Да ти е жива и здрава малката буба,много сте сладки. Hug

# 248
Уау, малката Мечунка е прелест! Кога ще си идва в България, че да закусвам с крехки мечешки лапички?  Heart Eyes

Добре се е прибрала Михаелка Heart Eyes при мама и тати у дома!   bouquet И тя сега да наддава хубаво по примера на кака Невена, кака Деничка (беличка) и кака Лорка. Може и сама на бузки да расте като кака Бела!
Лейди, а ти кога си била бременна, че никак не ти личи този период?  Hug Страхотно изглеждаш!   bouquet 

И за прекрасните мерки на Деничка поздравления!  Heart Eyes

Който съм пропуснала, ще ме извини - съвършено подобие на Гошо обратното на острото съм станала.  Embarassed

# 249
Лейди, добре дошла у дома на малката красавица.  Hug Hug Hug Изглеждате прекрасно и тримцата.

# 250
  • София
Лейди, прекрасно е че Михаелка си е вече вкъщи. Сега започват истинските моменти на радост.
Гушки от две дебелушки. Joy
Мечко, ние в четвъртък ще докладваме за "манекенските" ни мерки. Ама такива са класическите бебета , пуФкави. Mr. Green
Лили, Деничка със сигурност сме я минали. Ние с Иво залагаме всеки месец какви ще са мерките на Лора и всеки път много точно си познавам.
Та сега със сигурност сме над 7 килца поне 400-500 гр. а за см. предполагам поне 65-66. Да видим дали и този път ще позная.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 11:52 от rit@_zit@

# 251
Добре сте си дошли  в къщи, Лейди !Пожелавам Ви никога повече да не се разделяте!Много хубава стая сте и приготвили на малката принцеса.

# 252
  • София
и аз много си мисля за Електра и Ясна,много ми липсват тук и така си мечтая да се появят с някоя прекрасна новина. Praynig

Черпя,че днес моят тати има РД.  party023

# 253
  • София
 Зори, да ти е жив и здрав.И скоро да се радва на двама внуци , като след Гоги да има Герганка.  Heart Eyes

# 254
Лейди, моного сте сладки с твоето Мишле. Пожелавам ви от тук нататък нищо да не ви разделя една от друга  Hug.
Лейди, а ти кога си била бременна, че никак не ти личи този период?  Hug Страхотно изглеждаш!   bouquet 
Peace
Мече, с този фон зад вас ми стана еднооо..празнично. А малкото мече е голяма веселушка май.
Ритка, да са ни живи и здрави, пък пуФкави или не, са си големи сладури. Само дето трябва да понапомпим мускули в ръцете иначе няма да можем да ги гушкаме като понаедреят  Mr. Green
Зори, да ти е жив и здрав татенцето!
 Hug от нас

Общи условия

Активация на акаунт