Слънчева и топла е БУРГАСката есен, чак ти идва да запееш песен - 66

• 19 063
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Ох, сега ставам Sick

Снощи се омотахме с мъжлето, отворихме си барче и се насвяткахме с приятели bowuu

Хора времето е много болно, много вируси има. Болните да оздравяват. На Ава и мина още преди два дни, бързо се оправи.

Честит рожден ден на Люси!  bouquet

# 106
Здравейте, търся си учител по английски за индивидуални занимания на начинаещ. Проблем е,че работя и не ми е възможно да фиксирам определени дни и часове. Обичайните курсове не ме устройват, много са общи и разводнени, бавни- вече съм пробвала, но не съм доволна. Та ако можете да ми препоръчате добър преподоватер, наистина ще ми помогнете много.

# 107
  • Бургас
Честит празник , Люси ! Все така да си дейна и всеотдайна !

# 108
  • Бургас
Честит рожден ден Люси! Много здраве, късмет и любов  bouquet

# 109
  • у нас
Честит рожден ден, Люси! Да си здрава и успех в твоите начинания!   bouquet newsm67  bigdance2 Tada

# 110
Люси, честит рожден ден и от мен! Много здраве, любов и много нестихваща енергия да правиш хубави неща за хората около теб!  bouquet

# 111
  • Бургас
Ох, сега ставам Sick

Снощи се омотахме с мъжлето, отворихме си барче и се насвяткахме с приятели bowuu

Хора времето е много болно, много вируси има. Болните да оздравяват. На Ава и мина още преди два дни, бързо се оправи.

Честит рожден ден на Люси!  bouquet
Оп-па, казвай веднага координати. До колкото разбирам е ваше? Ако е така, успех в начинанието Ви желая!

Честит Рожден Ден на Люсил 30. Бъди жива, здрава и много щастлива!

Моята госпожица днес замина на тридневна екскурзия във Велико Търново от математическата. От сутринта ми е криво и свито хем се чуваме на всеки час, а понякога и по-често. Дано временцето да се задържи без дъждове и да се върнат живи и здрави!

Болните да се оправят бързо!
Ками, как си???

# 112
  • На морето!
Люси, ЧРД! Да си жива и здрава, много обичаща и много обичана!  smile3525

# 113

след упойката за пункцията ли там кво се казва на сливицата ...вече съм и дрогирана от хапове ...
утре сутрин пак на лекар  Rolling Eyes ако нямам подобрение - влизам в болница
как е там въпроса с интернета  Mr. Green скат дали са пуснали нет и там
майтапа на страна, ама болничен не ми написаха днес защото, ако ме хоспитализирали - направо оттам болничния Shocked
утре сутринта ако ме натири в болницата, не знам какво ще правя....и Ламбов ще потърся следобяд сигурно или Калина Малинчева ли ....  ooooh! офф трябва да се отърва от тоя абцес

# 114

след упойката за пункцията ли там кво се казва на сливицата ...вече съм и дрогирана от хапове ...

Shocked лелеее, какво ти се е случило!
Ако наистина се наложи хоспитализация и имаш нужда от нещо спешно- живея на две минути от болницата Peace

Радост, може да ме шамаросат модовете, ще ти издам локацията на лични Wink

# 115
KaтKa,с тези лични локации няма да се разберем,освен ако не го направиш и за мен.  Mr. Green

AmeliaRolling Eyes

# 116
  • Бургас
Честит рожден ден на Люси! newsm67 newsm59 Tada

КамиHug

Катка, ако може и на мен да издадеш локацията, няма да я разпространявам тук, обещавам. Laughing

# 117
   Лелее Ками  Hug И аз съм близо до болницата, ако има нещо звънкай.

Катка като си тръгнала да пращаш лични, я хвърли едно и насам  Mr. Green

# 118
Катка, стига им праща координати, че ще изпият пиенето и като стана годна за алкохол - как ще ме посрещнеш  newsm78 назначи ли снабдител вече

Мерси  Кат, Иве  bouquet дано обаче по друг повод ми се наложи да звъня  Mr. Green

ох, тоя аулин по колко може да се пие
обезболявам се тук с квото мога и тръгвам пак по лекари.... иначе грам температура не съм вдигнала  Rolling Eyes а вече четвърти ден съм така - какво става и аз не знам

# 119
  • у нас
Ками, дано да ти се размине влизането в болница Praynig

Катка, много лични ще трябва да разпратиш. Постни адреса тук или ако не искаш драсни  и на мен едно  ЛС  Wink

Общи условия

Активация на акаунт