Слънчева и топла е БУРГАСката есен, чак ти идва да запееш песен - 66

• 19 059
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Ммда, чух вчера по новините. Жалко, че трябваше да се стига до там, но явно не се стряскат по друг начин, колкото и предупреждения да им правеха.

На мен лично по интересна ми беше новината, че ще правят ледена пързалка на тройката  Simple Smile

# 137
  • Бургас
Ками, оправяй се, че е много гадно. Моята кума и тя има проблеми със сливиците, но ще ходи до Варна за консултация, че искат да я оперират. И ние с моя мъж имаме опит с УНГ специалистите, най-доволни сме от Ламбов.
Амелия, а случайно да знаеш дали в Първо мога да подам заявление и за подмяна на шофьорската си книжка? Предстои ми смяна на паспорт и шоф.книжка, пък ми се ще да мога на едно място да ги подам. Ако може да не ходя до КАТ Thinking
Мисля, че не може. Аз като се омъжих, си смених всички документи и си ходих до КАТ за шофьорската книжка и талона на колата.

# 138

Наистина интересно Peace

На мен лично по интересна ми беше новината, че ще правят ледена пързалка на тройката  Simple Smile
Мдаа, сестра ми е координатор на проекта bowuu
А нашето кафе е в първата пресечка на Фердинандова (от Ботева, нагоре). Ориентири: малко навътре от магазина на Германос, зад павилиончето за странджанки Peace

Болните, как е хавата днес?Ками, що не ги махнеш тия сливици?

# 139
  • Бургас
А нашето кафе е в първата пресечка на Фердинандова (от Ботева, нагоре). Ориентири: малко навътре от магазина на Германос, зад павилиончето за странджанки Peace

Онзи ден минах от там и ми направи впечатление, че е ново и много приятно, дано да ви върви   bouquet

# 140
dida_p, аз звънях на тия номера 844 241, 856 320 - те са на Първо РПУ. Извиних се на дежурния, че го притеснявам и го помолих да ми даде тел. на паспортната служба  Peace той ми го каза и така питаш направо като се свържеш с тях
иначе аз отдавна вадих и мисля, че ставаше направо с едно заявление там  Rolling Eyes ама може да са променили, нищо чудно  Peace

Синара не знам колко интересно, ама крайно време беше  Peace
Сега да си оставяме и децата до 17.30-18ч, според новата заповед на г-н Николов и после при мрънкане - пускаме сигнал
Да се научат и работното време да си спазват  Peace

Кат, в една нова кооперация ли? там нямаше ли в един гараж пак малка пицария  Rolling Eyes

Иии момичета, аз вече мога да говоря, макар и не така както си знам Mr. Green 
След малко отивам на контрола пак. Дано ме харесат  Mr. Green
То е ясно, че май ще ги вадя. Чаках да ги израста с пубертета, ама той пустия още ме държи  Mr. Green

# 141

Кат, в една нова кооперация ли? там нямаше ли в един гараж пак малка пицария  Rolling Eyes

Срещу пицарията, която я няма отдавна Peace
Финети, благодаря Simple Smile

Цитат
Чаках да ги израста с пубертета, ама той пустия още ме държи 

Ти от пубертета направо в критическата ли смяташ да влизаш, ма душа Mr. Green Mr. Green
Радвам се, че си по-добре Peace

Ох, хубаво си чешем езиците, ама кой ще учиии Tired

# 142
  • Бургас
Амелия, а случайно да знаеш дали в Първо мога да подам заявление и за подмяна на шофьорската си книжка? Предстои ми смяна на паспорт и шоф.книжка, пък ми се ще да мога на едно място да ги подам. Ако може да не ходя до КАТ Thinking
Не съм Ками ама и аз да си кажа. Не може! Първо си смени личните документи и след това отиваш в КАТ и си сменяш книжката. Мен миналата година така ме накараха да направя. С големия корем се тътрих наляво надясно, после с бебето.

Ками да се оправяш.

# 143
  • у нас

Сега да си оставяме и децата до 17.30-18ч, според новата заповед на г-н Николов и после при мрънкане - пускаме сигнал

Преди 2 седмици отивам да вземам Коцето от градината в 17,15. А самичък с лелката, изобщо я нямаше учителката. И лелката ми вика: "Другите ги взеха преди половин час". И то горкото седи само. Като ида да го вземам в 16,30 било рано, не били още закусили и тем подобни. Тогава имах малко работа и не можах да сваря да отида по-рано. Е, питам се аз - всички родители ли работят до 16,00 часа и сварват да отидат към 16,30-16,45?  newsm78

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 12:15 от Sinara

# 144
Ами Добро утро на всички и идвам,за да се запиша към болните.  Crossing Arms Така не ме е боляло гърлото от години сигурно! Смятам да пръскам БИОПАРОКС колкото и да го мразя,за да се спася.
аз зползвам ТАНТУМ ВЕРДЕ спрей и съм доволна- номера е да започнеш веднага щом усетиш, че имаш проблем.

# 145

Преди 2 седмици отивам да вземам Коцето от градината в 17,15. А самичък с лелката, изобщо я нямаше учителката. И лелката ми вика: "Другите ги взеха преди половин час". И то горкото седи само. Като ида да го вземам в 16,30 било рано, не били още закусили и тем подобни. Тогава имах малко работа и не можах да сваря да отида по-рано. Е, питам се аз - всички родители ли работят до 16,00 часа и сварват да отидат към 16,30-16,45?  newsm78

вземам щерката около 17-17.15 и винаги има още доста деца за вземане, знам, защото тя остава и играе още около половин час , аз чакам , не съм чула до сега нашите госпожи да направят проблем. Дори искам сега да ги похваля, радвам се че попаднахме на тях, че като ви слушам се плаша. Нашите г-жи са Панчева и Неделчева от ОДЗ `Р. Княгиня` в Славейков и са много готини.  bouquet Hug
Като имате проблем  относно часа на вземане, повдигнете го на род. среща.

# 146
Синара нас ни помолиха да ги вземаме след 17.00 часа.
А коя е детска градина "Славейче"? Thinking

# 147
привет на всички,
не съм сигурна дали съм в правилната тема, но се надявам да Ви заинтересувам. Сформирам групичка от малчовци , които ще занимавам по английски език по метод близък на този на Хелън Дорон. Заниманиятя са в Славейков. Ако имате интерес, пишете ми на ЛС.
 Peace

Кутията ти е пълна. Peace
[/q

готово, можеш да ми пишеш и да питаш каквото те интересува.
готово

# 148
Коя е тая детска градина Славейче? newsm78
Катка, ти там ли работиш да намина някой ден да те видя?

# 149
:Славейче" е в М. рудник. Щерката ходи там!

Общи условия

Активация на акаунт