Слънчева и топла е БУРГАСката есен, чак ти идва да запееш песен - 66

• 19 047
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Дари, как си?

Баткото е на екскурзия и не ми се е обадил. Изключен му е телефона  newsm78 Стискам палци да се върне здрав

Аз съм май по-добре, поне говоря и сутрин като стана не съм схваната, а само малко боли  Rolling Eyes
По три пъти на ден ходя в поликлиниката, къде да ме боцкат, къде да ме гледат  ooooh!
сега пак тръгвам

Всички да оздравяват  Hug

# 151
Коя е тая детска градина Славейче? newsm78
Катка, ти там ли работиш да намина някой ден да те видя?

Тц, отдала съм се на учене Whistling

# 152
иииии жалко, тъкмо мислех да се поразходя и аз днес, че лудвам вече, а и нищо не ми се прави, нищо че има работа за целия китайски народ в къщи

а Ji къде се затри и тя  newsm78

# 153
Amelia , гърлото го оправих,сега следва носът ми,едва спах тази нощ.  Tired Благодаря,че попита.  Hug

Ji е добре, работят .  Simple Smile

# 154
  • Бургас
 Влизам да честитя на една бургаска мама  Simple Smile
bissera, честит празник ! Много щастие и усмивки ти желая !

# 155
   ЧЕСТИТО НА БИСЕРА!!! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!   bouquet

аХ' да оздравяваш  Hug

Ками видях те днес по центъра, ти да не си решила да ставаш невидима  newsm78 По-добре ли си?

# 156
БИСЕРА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet
Желая ти много здраве, късмет и успехи. Бъди все така винаги усмихната и обичана   Heart Eyes

Иве, защо не се обади  Rolling Eyes
Ходих да прослушам чайчето на новия бар в пресечката на Фердинандова Laughing
Бубичко, бременната по жилетка , а аз като за -20 градуса и с качулка дори да не настина  Laughing
Иначе вече съм по-добре да, но има какво да се желае още

Срещнахме се и със Синара в бара  Wink
Пообсъдихме малко идейки трите и да докладвам :

1. За Коледния Банкет за майки - тъй като практиката показва, че повече хора на линия има за съботите, датите са 29.11, 6.12, 13.12 - нататък вече става трудно и откъм намиране са свободни места и от гледна точка, че много хора сигурно ще пътуват нанякъде. Но 6 отпада, че е Никулден... остават 29.11 и 13.12. Опасявам се че за 13 ще ни по-сложно с места и с резервация без куверт, но може и да се пита тук-там... Та пускам анкета сега за тези, които със сигурност за "налични" на съответната дата.
Оставям възмосността да посочите и двете, и което надделее, както и моля да променяте гласа си , ако е необходимо  Wink

2. Дядо Коледа за децата - идеи и предложения? Защото най-лесно ми е да потретя сценария с два-три телефонни разговора  Wink

# 157
Бубичко, бременната по жилетка , а аз като за -20 градуса и с качулка дори да не настина  Laughing

Лелеее това с тебе Бубичко ли беше  Embarassed изобщо не я познах. Видях те аз, че си и с качулка, ама то си беше студ. Не се обадих защото бях далече, а и бързах, че закъснявах за едно обучение. И аз минах днес покрай новото барче, хареса ми  Grinning

# 158
Честит рожден ден, Бисера!  bouquet

Цитат

Ееее, аз пък точно днес реших да не ходя. Щеше да се получи една чудна импровизирана среща Laughing

Гласувах за банкета. За детското- каквото решите Peace

# 159
  • Бургас
Благодаря ви много, момичета!
Да ви се връщат всички хубави пожелания! Hug

# 160
Бисера, ЧРД на патерица! Много здраве и късмет!

Лелеее това с тебе Бубичко ли беше 
Е то бива бива да съм се дегизирала, ама какво като съм 8я месец, чак пък да не ме познаеш.

Ние пък много закъсняхме за кафенцето в пресечката. Отиваме, а на вратата се разминаваме с една агитка пичаги, ама толкова набързо се разминахме, че чак не можах да ги огледам хубаво.

# 161
  • Бургас
Бубичко, благодаря! Hug

# 162
# 163
Здрасти Дими Hug. Къде се беше изгубила?

# 164
  • България
Здрасти Дими Hug. Къде се беше изгубила?
a ти къде се губиш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт