Юлчетата малки превземат люлки и пързалки - 2 част

• 15 562
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз  пък искам Новогодишно парти с Дядо Мраз. Ама знам, че няма да ме огрее.  Sad Сега се сетих, че Донсита миналата година, докато беше още Донси беше писала, че силно недолюбва и двамата дядки - щото само обират овациите, а мама и тати се бъхтят да изкарат пари за хубавите, скъпи подаръци, да ги купят, опаковат и т.н. и накрая - все едно нищо от тях, само от дядо по избор. И после "ама що да не може - то нали дядо еди-кой-си (Мраз ли, Коледа ли, в това точно отношение е все тая) ще ги купи, какво като е скъпо."  Та май е добра идея от сега още да заема позицията, че Дядо Мраз носи дребни или полезни (тип дрехи, маса и др.) подаръци и специални лакомства...

# 31
  • София
Не сме били ние LaughingМного искахме да идем до Сандански ама пусти хотели много скъпи,а на нас апартамент ни трябва.
Нещо под 200 лв има ли някой да знае?

200 лв!?  Shocked За колко време?

# 32
Кати, за нощувка  Joy
В Сандански има разни фамилни хотелчета с не лошо обслужване и условия за ...луди пари в този сезон. За съжаление и пролет и есен цените се надуват здраво, а лятото не се живее там от жега (почти всички са по балкана и ако слизат в града е само вечер), а зимата просто не си е сезон за почивка там. Няма сняг, но няма и това, заради което се ходи в града.
Иве, виж ТУК
И ТОВА виж. Тук има и цените.

# 33
Кой каза коледно парти  Peace ,аз съм за,миналата година не сме правили ,Марти бе6е много малък.И без това изпуснахме об6тия РД,ако има парти ние сме за.

# 34
  • София
И ние се прибрахме от Сандански, но в петък кръстницата ми дойде яко болна, за да си гледа сериала в къщи, щото била наблизо и да не го изпусне...  #2gunfire И резултата е, че Илко ми е с температура от вчера на обяд. Едва свалихме до 37,7 с компреси. Панадол и Нурофен не помагат, а и нашата педи е на работа следобед, та ще го водя да го погледне.

Ама, Рени, ти не гледаш ли друг сериал, по друга ТВ по това време!? Който държиш в никой случай да не изтървеш? (или актуално прдаване, все едно, което осообено силно те интересува и... ами, просто не можеш да превключиш. Ех, ако имаше 2ри тв... )

Никога не съм била в Сандански - не знам точно подробности за климата, но на мен мн. ми помагаше въздухът в района Гюлечица - Мальовица. Вчера ходихме до там - просто от детството си мн. обичам мястото, Говедарци се е напълнил със супер яки хотелчета (също и долното село - ама така и никога не му запомних името), а сега като няма сняг сигурно и цените са разумни - там е главно алпийски курорт, понеже. Е, също катерачески - ама то това е друга бира. И, Донсита, пълно е с кемпъри и палатки и пикници по Искаро. До събота всички да сте здрави и най- хубавия огън да е вашия! пък аз ще си хапна наготово, като мина...  Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 13:52 от katiABV

# 35
  • sf
Кати, мерси за информацията, ама щом е пълно, ние нема да дойдем.  Joy хич не обичаме навалица

# 36
И тъй
Обзаведохме се с баба /свекърва ми ще пази Ина/
Вчера я докарахме и днес имаше кратък курс на обучение
Ина само ходи след нея и повтаря баба, та баба  Mr. Green
Успях за месец и нещо да я приуча детето на малко повече самостоятелност и се радвам, че вече не ме търси само мен /и ми е малко тъжно де   Sad/
Аз утре тръгвам на работа - отначало за 1/2 ден докато се аклиматизираме всички.
За Коледното парти  newsm44 newsm44 newsm44
Само да сме здрави - на линия сме.
И на мен ми хареса "Приказка без край"
Иначе и Ина се опитва да посяга  Tired Много неприятно. А и да хапе също - основно мен. И го прави когато и се забрани нещо. Опитвам се да обяснявам защо не се прави така, но................ май никой не слуша ooooh!
И на мен това ми е проблем - своенравно е хлапето и това си е
Олях се  Embarassed Embarassed
Хубав и слънчев ден на всички  Hug Hug Hug

# 37
здравейте  Grinning
Днес педито пак преслуша Ева , всичко както обикновенно , нищо в гърдичките,гърлото е спокойно ,само течащ нос и слаба ,но доста давеща кашлица ooooh!
Ками wavey И Ева беше така преди няколко дена, повръщаше чак от кашлицата Rolling Eyes, това което бих ти препоръчала за течащото носле- инхалации в топла баня, след това обилно слагаш стеримар или низита и после дърпаш с аспиратор от нослето.Всичко идва от носоглътката, оттам и кашля Герито......Иначе за адаптацията на малката,много неприятно ,представям си как си се чувствала на работа знаейки че тя плачка Sad И още нещо - страхотна снимка, Гери е невероятно красива с това пончо Heart Eyes
ЗА КОЛЕДНО ПАРТИ И С ДВЕТЕ РЪЦЕ  Laughing На мен също ми хареса Приказка без край , Марти да се вкючи пак в организацията .А относно дядо Коледа, само да не ги хване старх мишоците newsm78
Иве, казвай как сте ??
Ренка, добре дошла, чакаме с нетърпение фотосите Grinning и бързо оздравяване на Илко, а тази кръстница е за бой ,ама як........
Веси  Hug, и Ева хапе от два ,три дена ,особенно като съм я хванала насила за ръката  Sick

# 38
  • София
Кати, мерси за информацията, ама щом е пълно, ние нема да дойдем.  Joy хич не обичаме навалица

Е, стига де, то е "пълно" - ама щото е дъълго... И подозирам, че там, където имаше "гроздове" бяха от приятели... И как тъй няма да дойдете - ами то аз вече съм си наточила зъбите за печена мръвка наготово...   Mr. Green Марш на пикник. smile3534

# 39
Аз да се опла4а,4е Марти хърка от 1 седмица и ве4е се 4удя какво да му пръскам,педито каза,4е не е ни6то,ама ,ако продължи така 6те и го заведа.Някой да се е сблъсквал с подобен проблем.Няма те4а6т нос,само хъркане ве4ер.

# 40
Аз да се опла4а,4е Марти хърка от 1 седмица и ве4е се 4удя какво да му пръскам,педито каза,4е не е ни6то,ама ,ако продължи така 6те и го заведа.Някой да се е сблъсквал с подобен проблем.Няма те4а6т нос,само хъркане ве4ер.
newsm10 Бубулече , да сблъсках се с този проблем и от много време си го влачим ,преди около 10-на дена й взеха гърлен и носов секрет,оказа се че в гърлото няма нищо, в нослето - стафилококи,но от някакъв чувствителен тип и на този етап няма нужда от лечение.Най важното е че не оттам идва хъркането поне според Масларски...........Има доста причини, алерхичен ринит,трета сливица, алергия към нещо си ...........Но най вероятно е трета сливица.На първо време му направете изследване на нослето и гърлото Hug

# 41
  • sf
За Коледното парти, нека Ели каже дали Ицо е съгласен да бъде дядото и кога е свободен, а после ще питаме и в клуба.

Ренка, неприятно, но ако кръстницата ти не е гушкала Илко, не би трябвало толкова лесно да се заразява. ПИтай педито за някакъв имуностимулатор.  Hug

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 15:26 от donsita

# 42
newsm10 Бубулече , да сблъсках се с този проблем и от много време си го влачим ,преди около 10-на дена й взеха гърлен и носов секрет,оказа се че в гърлото няма нищо, в нослето - стафилококи,но от някакъв чувствителен тип и на този етап няма нужда от лечение.Най важното е че не оттам идва хъркането поне според Масларски...........Има доста причини, алерхичен ринит,трета сливица, алергия към нещо си ...........Но най вероятно е трета сливица.На първо време му направете изследване на нослето и гърлото Hug

Месри,6те видим педито дове4ера какво 6те каже.

# 43
Буболече,и Никола хърка така откак се е родил.Секрета показа като на Евичка положението.А прегледа,че има тесни носни канали.Ще видим по-нататък сливиците.Но при нас е наследствено в рода това положение,баща ми до ден днешен диша така.Дано с Никола успеем да го надрастем това,макар че ако е физиологично незнам.А тъпото ми педи вика,че имал ''алергия в носа'',ама и тя неможе да ми обясни какво значи това.Лятото е добре,зимата е така.
За мен няма значение къде ще е,ще дойдем с Никола и с Надина.Мисля,че ще е хубаво направо ние да купим подарък според предпочитанията и възможностите си.То е достатъчно вълнуващо,че Дядо Коледа ще им го поднесе.За реакциите,тва си е също интересно кой как ще реагира.Аз заведох Надина на Дядо Коледа когато беше на 1год. и 10,ама по-големите по се шашкаха.А на приятелката детето беше точно на 1год. и 3м. и тя много се притесняваше да не ревне или едно като се разплаче всички да ревнат.Но на детето му хареса,седна в Дядо Коледа и даже щеше да заспи в него.Имаше и такива дето ревяха,но това е нормално.

# 44
  • София
Аз имам такъв носен проблем (тесни канали). В резултат дишам на практика само през устата... гадост е. И част от главоболията ми, може би, се дължат на това. И голяма част от болестите - просто през уста се поема твърде много въздух (абе и аз как го казах - демек, не минава през дълги тръбички, че да се стопли и обезбактерии).

Общи условия

Активация на акаунт