Отговори
# 90
Честит Рожден ден на Гинчето   bouquet   bouquet   bouquet!!!!
Желая ти много здраве, късмет и радост в живота.

Абе я да го даде насам тоя с единия милион долара,ще го оглозгаме набързо и после няма да му е ни до съпруга, но до секс  Mr. Green
Sad еее, Спорти, на теб ти е широко около врата, че си още мома... /макар и талибанка  Mr. Green/

... жени акто вас, които загърбват собствената си кръв заради един мъж! И се възхищават на култура, която вообще не познават!
Внимавайте какво ще ми отговорите, защото аз не говоря от вашои място- а от това на вашите деца от смесени бракове!
Здравей Раша,
Не мислиш ли, че и ти също загърбваш собствената си кръв /или поне половината/? Съжалявам, че живота в младежките ти години е бил труден /заради религията и/или националността на баща ти/ и се радвам, че си успяла да превъзмогнеш трудностите и си направила своя избор. Дано си щастлива. Но все пак не мислиш ли, че съдиш родителите си и нас доста грубо и прибързано? Никой не е безгрешен. Всички родители според разбиранията си се стараят да дадат на децата си най-доброто, което им е нужно. Това са правили нашите родители, техните също, това се опитваме да направим и ние. Дай Боже само да са живи и здрави децата ни, те ще кажат след време дали сме били прави /макар че малко се съмнявам, тъй като по неписани закони децата в повечето случаи не са съгласни с възпитателните методи на родителите си... не съм изучавала педагогика, но това са ми скромните наблюдения от живота Twisted Evil/. Дай Боже също да израстнат здравомислещи хора и да подредят живота си след това по най-благоприятния за тях начин  Praynig.
Това е моето мнение, опровергай ме ако можеш...  Twisted Evil

Невена, не я нападат момичетата, а тя напада нас. Не е приятно някой да те обяви за лицемер, без дори да те познава  Naughty.

# 91
Невена,мисля,че ние бяхме нападнатите,но както и да е.На мен не ми дреме особено,но подходът ме подразни.Ясно е,че момичето е имало проблем с баща си,но аз каква вина имам за това.Всички сме имали и маме разни проблеми,но няма смисъл да си го изкарваме едни на други.Ей такива ми ти работи...За тоя роуд не се сещам,и мъжът не ме интерсува,но ако пък реши да сподели милионите си,разбирам,че и ти няма да имаш нищо против да се присламчиш Mr. Green  Money
Елип,мома-талибанка с пушка на рамо (ударението е върхо О-то)  #2gunfire

# 92
Old, не пушка на рамо, а базука, за талибани говорим все пак.

Раша, звучиш като съвсем незрял и неулегнал човек, факта че изобщо отваряш въпрос за милион долари, безброй почитатели и за необокновения ти живот. ..Ти да не би да ни познаваш всичките лично и да знаеш що за живот сме имали...За сведение аз се насочих към такъв мъж, заради интереса ми към културата и религията, а  не обратното. Защо си толкова убедена че всички сме се променили заради мъжете си?

Желанието на арабките да те отблъснат да не би да има нещо общо с милиона долари.  newsm78 То и аз ако познавам някоя бъдеща невеста с такъв махр ще гледам да я разкарам и да се пробвам аз на нейно място. Joy

А, да не забравя най-интересното , аз съм била доста време в Пакистан, нагледах се на екзекуции на млади момичета, вече съм претръпнала.

# 93
Ха Ха ша пукна от смях кви долари кво злато бе момиченце,
каде го чете това нещо И то в Сирия .
20 000 и един мильон и куп злато за какво  ами те Сирииците имат ли толкоз пари
Дори и да имат вярвайми ще си вземе Сириика от знатен род .
Та знай Сириците много държат на това.Та този разказ  май някой си го е съчинил .
Ха ха е падна от глупости и вии и се вързвате.Сирия и кво и е лошото на Сирия също като в България.

# 94
Моля, Моля, Олди- талибанското място е запазено за мен и моя мъж  Laughing
Момичета, не съм ви забравила- целувки за всички. Аз от време на време тайничко ви чета...ама пак не разбрах защо сме сменили паролата за албума  newsm78

# 95
Нафасима,колкото повече, толкова повече. Ти недей така изземва всички функции, а пък аз казах,че и муджихидин водя  Twisted Evil Паролата бе сменена,защото има хора,които я знаеха,а нямаха албум там и не искаха да се показват.
Рейн,базука,пушка,Калашник - каквото дали руснаците и американците  #2gunfire
Теди,го каза много добре - това,че харесваме арабската култура,храна и т.н. не ни пречи да виждаме и кусурите им. Противоречие няма. Peace

# 96
За всички вас: Аз няма да изчезна за 60 секунди!
 И вашите деца са продукт на околният свят а не на вас! Научете малко педагогика!
И пак ще се върна и съм сигрна, че ще има много други мнения като вашите, защото това е единственото в което има истина, за ралика от вашите лицемерни мнения!

ПС: Аз знаех още преди да ви пиша, какви отговори ще получа...

Ей тези няколко изречения ако може Раша да ми обясни, че хич не можах да ги схвана  Joy Joy Joy особено това за мнението и това къде е истината хич не ми стана ясно. Ти скъпо ми дете май си се регистрирало тук просто да се позаяждаш с някой, като гледам нямаш публикации и само да се хванеш с арабките ли се логна или какво?

Мили ми арабелки на мен това ми прилича на много измислена история на някои тийнеджърки, които после се хихикат на реакциите ни, така че хич не й обръщайте внимание. Това за отричането от кръвта и децата от смесени бракове и дрън-дрън, няма нужда да коментирам нищо само ще спомена няколко имена - Хали Бери, Цонга и Блейк - видни тенисисти, Луис Хамилтон - най-младият шампион на Формула 1, Барак Обама - няма нужда от представяне и списъка може да продължи до безкрай. Това са все деца от смесени бракове, постигнали много в живота и повечето от тях с трудно детство. Аз лично не виждам нищо лошо в децата от смесени бракове, дори напротив - богати са защото имат право на избор - между две култури, две държави, минимум два езика и какво ли още не. Това са деца благословени с богато културно наследство и от двамата си родители. Да са ни живи и здрави децата, а пък ако един ден ни съдят за избора ни нека дойде от тях, а не от странични хора с явно объркан живот и мисли.

# 97

ГИНЧЕ , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ !

Нафасима  wavey  Hug
Спорти  бомбаджийке  Wink  Joy    вчера изгледах филма  Simple Smile хареса ми, много приятно филмче, мерси че го сподели   bouquet
Деси за паролата на Амина- да
Дезърт  Flutter  Къде се губиш ?

# 98
  • по пътеката
гин4е 4естит рожден ден! хубаво да си живеете в здраве, оби4 и много пътешествия, занапред реализирани!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

леле, много сложен педагоги4ески въпрос е задала  раша! направо дилема! как да си възпитаваме децата? баш във връзка с форума! е, всеки родител си избира методите и методиките! не можем да се месим никъде, ако не са ни поискали съвет!

# 99
Здравейте момичета!

Цял ден днес следя развихрилите се коментари.Аз ще се въздържа от такъв просто, защото ми е много мътна тая история и не ми се навлиза в подробности.
Вие като цяло сте изчерпали нещата.Честито на Рожденничката- да е жива и здрава!  bouquet

Аз мога само да се похваля,че вече имаме успех с махането на памперса и Сами вече си казва: " пиш,шох,аки и яяя" ')
 не можете да си представите какво бреме ми падна от плешите!
Наде много се губиш тая тема ..........

# 100
Аз пък да ви се похваля,че тука много автомати и камикадзета и талибани станахте,
Мара да не остане назат че доктор Самия Биладен ми е шефка
ха ха  newsm78 newsm78 newsm78 ah забравих да допълня че му е сестра

Невенче, аз Монтале  не го ползвам той е на мъжа ми,но пръсна ли си от него става ми найстина лошо много е силен, даже и дрехите да испереш пак мирише. Но Монтале има поне 20 пуснати на пазара последният мисля че" AoudCollection-Aoud flowers"  мъжки парфюм създаден през 2008.        Единственият които ми е харесал и блъска на уда е  на Махмуд Саид- вие ги знаете те ги рекламират по телевизора сега дори и Лямис и Моханед има .Та на Махмуд Саид си бях взела" Мутхельа"
Обаче със сребърно пискюлче-пък той бил мъжки, със златното бил женски, добре че съм взела мъжкия, женският мирише не на уда ами на рози, аз не обичам парфюми които миришат  на цветя.
Единственият който ми харесва и който има мирис на теменушки е 'Creed"-Creen irish Tweed
създаден през 1985г. Ей с него пръскам възглавницата си нищо че е мъжки обожавам го страхотен е женският за сажаление не е толкова хубав пак ми мирише на рози Laughing

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 06:55 от Rozalia12

# 101
О,аз колко гости в хотела съм имала от семейство Бин Ладен,много мили хора.
И май е по-добре да спрем с тези опасни закачки,че ще ни баннат от по-висока инстанция  Mr. Green
Сабинка,радвам се,че ти се е понравило филмчето.Аз уж щях да ти го разказвам...ама то няма много текст  Peace
Снеж,поздравления за постижението! Peace
Биби,хубаво го каза - и аз обичам миксирането на расите и националностите.Резултатът е прекрасна комбинация от най-доброто и от двамата родители.Разбира се, иска се и правилно възпитание.  bouquet

# 102
Маса Ал Кхеир мили арабелки!  Hug
Я , имаме си още едно форумно бебче!  Party Сега Амалчето е на ред нали?  Party
Свеар  Hug мила да е живо и здраво малкото ти съкровище.
"Нека Аллах да дари с изобилие дара ти, и нека да си благодарен на Даряващия (Аллах), нека да навърши пълнолетие и нека Аллах да те удовлетвори с напътствието му."
(At-Tirmidhî, Ahmad)

Саратед мерси много за прекрасната тема, която си ни спретнала!  Hug

Близнаците Тука съм, но напоследък ме гони мързела  Blush почивах 4 поредни дни и ме наблегна мързела. Как са малките бонбонки?  Heart Eyes

Лили Много интересна информация даваш както винаги. Шукран!  Hug

Много интересни теми сте подхванали - парфюмите, насилието над жените, децата от смесените бракове.

За насилието над жените нямам думи...жалко, че го има все още в днешен ден.  Tired

За парфюмите - напоследък аз много съм се вманиачила на тема парфюми. И сега смятам да си поръчам от сайта фрагрансекс 2-3 парфюма (мои любими) - Емпорио Армани, Дюпонт Есенс Пюр, Елизабет Арден Грийн Тий. Но все още се чудя. Някоя от вас поръчвала ли си е парфюм от нета. Не посмявам да си купя от тук от магазините, защото ми се струва, че всичките са ментета.  Rolling Eyes
И аз съм фен на арабските аромати.  Heart Eyes Много ми харесва Оуда, ванилията и жасмина.
Все още не мога да се определя  коя категория аромати ми допадат. Май са цветисто-дървесни по-скоро.  Thinking
Има един арабски мъжки парфюм, който беше екс хабибито - Дезиир се казвал. Много хубаво мирише  Heart Eyes вчера в един магазин открих подобен на него аромат - Талиум май се казваше.

Раша Ахлян в темата ни!  Simple Smile Съжалявам, че такъв е твоя житейски опит и съм сигурна, че имаш право за себе си и само ти си знаеш какво си си изживяла за да стигнеш до този извод. Но мисля, че не е правилно всички да се обобщават и да бъдат под общ знаменател.  Peace Различни хора - различни възгледи, съдби.

Аз лично винаги съм се възхищавала на децата от смесените бракове.  Heart Eyes И мисля, че имат доста плюсове. А минусите според мен могат да се породят единствено в случай, че не бъдат правилно напътствани и възпитавани от двете страни на родителите. Всичко според мен е въпрос на възпитание. И не мисля, че децата на всички мами непременно ще бъдат и патят като теб. Както си ги възпитават такива ще си бъдат според мен.  Peace
Но интересното е, че си втората полу бг - полу арабка от която чувам "за арабин никога няма да се омъжа"  Rolling Eyes Ще очаквам с нетърпение завръщането ти , за да разберем подробности за теб.  Wink

Нафасима Добре дошла отново!  Hug

Гинчето ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet newsm59

# 103
Nafasima, Snevi_haj  newsm51

# 104
Дезърт , сладурке, появи се и ти  Hug
За бебчетата наред е Снежна а след нея е Амалчето   Party  Дай боже всичко да е наред и при двете до края и да гушкат здрави бебчета  Praynig
Емпорио, Дюпонт, Елизабет Арден  са и мои любими парфюми  Simple Smile  но от нета не съм поръчвала , незнам  Rolling Eyes

Момичета някой има ли вести от Жасмин ?
Деси,  Снежна не ви ли се е обаждала ?

Общи условия

Активация на акаунт