ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 15 578
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Mia66 всяко зло за добро са казали хората и съм убедена,че лошото се връща на този,който го прави Praynig #2gunfire Peace

# 151
Момичета аман от тая Българщина. Ако има кой как да те прецака ще му е най-добре.
Не трябва само да се отчайваме. Мислете за малките сладурчета, които растат в нас и ще видите, че ще погледнете по друг начин на нещата около вас.  Hug
Аз миналата седмица бях изпаднала в тези размишления-пари, работа, заеми, сметки  ooooh! Но като си помисля за бебко и за времето, коеот ще прекарваме заедно ставам  newsm44 по-спокойна и обнадеждена. Имам чувството, че тази мисъл ми вдъхва оптимизъм.

Ето една полезна статийка за всички любопитки като мен

Първи грижи за бебето

# 152
Маменца хубави,ето над това се "трудих" досега и го добавих на първа страничка Simple SmileТОВА СМЕ НИЕ
Много,ама наистина много се надявам да го харесате и занапред ще има още  Mr. Green

# 153
Здравейте за днес момичета. Ние с cutestsmallcat днес бяхме на деня на отворените врати в бившата Тина Киркова. И понеже гледам че питате как е сладкото коте - отиде да провери в Щерев дали всичко с бебока е наред. Стискайте палци , че и аз съм в същото положение и моя от 4-5 дни се е кротнал е рита ама по-слабо и различно. Та аз утре съм на преглед дано да няма нищо и всичко да е наред. А за нея се моля да се включи по-бързо с инфо какво са и казали да не я мислим.
 А за болницата - съвсем прилична е, чистичко дори и в невип стайте. Сега да не прозвучи много расистко ама казаха че слагали циганките в отделни стай и не ги смесвали с българите. От практиката се били убедили, че и за нас и за тях било по-добре  newsm78 срам не срам да си призная това прозвуча успокойтелно. И то не заради друго , а заради хигиената и ароматите. Щото съм контактувала доста често с цигани по време на предишните ми работи и има доста свестни и чисти хора от тях , но предпочитам да не разчитам на късмета си. А иначе винаги има и опцията за вип стая- еденична или двойна. Цените били на сайта. Но който искал да ражда вип трябвало да си избере задължително екип.
 А и за carbo  специално видяхме и стаята със ваната. Много си е прилична даже и чистичка със всякаква апаратура и условия, но пак е обвързана доколкото разбрах с избор на екип. Като питах за плащането ставало предварително. А като питаха за това какво ти гарантира че доктора ще дойде като си го избрал, акушерката само вдигна рамене  ooooh! , а и май по въпросите който мен ме вълнуваха ще трябва да си разпитвам лекаря, който ще си избера. Това се сещам за сега ако се сетя още нещо ще пиша, а и вие питайте ако се сетите.
   bouquet

# 154
foxy81   Ти ме разби... Страхотно е!!!!!

love001  Заслужаваш и на теб да ти изпея една песен  smile3514

# 155
Хей Фокси, много си скромна, а такива красоти твориш!   Hug
Чудесно си се справила, а и такова старание си вложила! smile3501

# 156
  • София
Досега писах и се оказва, че не се е публикувало  newsm78. Не ми се почва отначало.
Относно одеялцето, започнах да плета по една от идеите, които беше пуснала dessi06. Обещавам като приключа, да го снимам.

Foxy, невероятна си! Поздравления!

# 157
Албена13   newsm20 Певческия ти талант е просто неописуем!!! Даже покълчих кълки newsm68
Mia66 , bobsiблагодаря   Blush love001 Направих го за мое си удоволствие.Просто ми е кеф да карам хората да се усмихват  Mr. Green

# 158
foxy81-справила си се чудесно, а казваш че си само любител, нещо ме съмнява.
Някой беше писал за комплекта на Авент(помпата,с шишетата и чаничката) много е хубав аз го имам но тази цена 44лв.,  newsm78.Аз я видях 160 лв, а сестра ми я купи 60$, сега намерих стерилизатора за 47лв и скоро смятам да го купя.
Надявам се всички да е наред с cutestsmallcat и бебчо.
PIS74f-ще стискам палци утре всичко да Ок на прегледа.

# 159
  • София
^desika^ , мен пък точно мислите за бебо ме сдухват... щото на работа си е на работа - сбъркаш нещо , майната му /освен ако не си лекар разбира се/ ама с тия малки душички ...

Иначе и аз се тревожа за кариерата си.. че то всичко вече с дни се мени и хич не знам как ще наваксам после пропуските... мисля си как ще изтрая и 6 месеца без работа от една страна, но от друга - как ще си оставя бебенцето на друг като аз всичко сама обичам да си правя /какво остава за гледането на дете/, пък и в офиса сигурно ще са се променили нещата... Абе толкова неизвестни ни предстоят... С две ръце подкрепям толо и скарлет Simple Smile

PIS74f , благодаря за инфото за котето, и на двете ви пожелавам само хубави новини!!!  Praynig
и много благодаря за изчераптелния отчет за Тина Киркова и особено за ваната Simple Smile остав аи бебо да се нагласи както трябва и ще се цопваме зимата в топлата водица Simple Smile

фоксиnewsm10

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 16:37 от carbo

# 160
# 161
Фокси,това което си направила е направо.....страхотно...Браво

# 162
  • Стара Загора
Фокси,невероятна си ,браво за хубавата темичка  Hug
Довечера ще ви дочета ,че на работа не много много,а вие сте много активни  Rolling Eyes

# 163
Фокси, браво на теб  bouquet и темичката и албумчето изглеждат чудесно Hug Какъв късмет, че си в нашите февруарски редици Sunglasses

Албена, мерси за линка, още довечера ще го разгледам! Одеалцето изглежда страхотно Peace

# 164
I moqt termin e za 9 fevruari 2009. jelaq kasmet i zdrave na vsi4ki!  love001

Общи условия

Активация на акаунт