ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 14 859
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Само наминавам за бързо да поздравя Foxy81 - страхотна си  Hands Clap

# 166

smile3501 newsm20

Момичета...нямам думи!!!!Благодаря,макар,че наистина не съм направила нищо особено  love001

# 167
ОООО Благодаря Фокси!
Дано само по диаманти ми върви.  Hug

# 168
  • София
Foxy изби рибата!

Абе, момичета, какви са тия две години, за които говорите, нали майчинството е 9 месеца? newsm78

И аз не знам дали ще ме вземат на работа след майчинството... Ама се питам - задължително ли е на интервюто да си казваш, че си след майчинство?... Ако не те питат, как ще разберат?

# 169
Foxy, ти си направо супер, имаш явно някаква дарба за тези неща! Браво и за темата, и за клипчето - направо са зашеметяващи! Продължавай в същият дух! А, след време можеш да се замислиш и за по - сериозна работа свързана с изкуството, не оставяй таланта си ей така!
newsm51   love001 newsm51

tanya g., добре дошла при нас! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала!  bouquet

# 170
Фокси много благодаря за оформлението и снимчиците. Всичко е суперско   bouquet

autumnsphere и мен този въпрос ме терзае. Ама и как да го прикриеш , според мен ще стане ясно в процеса на интервюто.

Хей какво стана със сладкото коте  newsm78 Чакаме отчет.

tanya g. добре дошла във февруарските редици. Както предполагам си забелязала вече, тук е много готино и забавно  Simple Smile

# 171
Албена13 ти така или иначе си в страната на "кървавите диаманти",така че...пожелавам ти ги от все сърце Hug И да не забравиш на кака ти Фокси да й дадеш така...от сърце hahaha На мен не ми трябват много...само около 2-3 да можем с любимия да си купим апартаментче Praynig и да дойдем до ЮАР да цапцаросаме още диамантчета Joy

vasi__k ...ти пък сега...дарба Blush Просто ми е интересно и приятно да се занимавам с такива неща...

А иначе и на мен май взе да ми липсва cutesmallcat newsm78 Да  вземе вече да се появява,че да не я мислим само Thinking
tanya g. какъв цвят са гащите? Да добавим към термина...

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 17:59 от foxy81

# 172
tanya g,добре дошла сред нас.Лека бременност и едно здраво бебче през февруари.напиши повече за себе си..какво бебе чакаш...от къде си..ей такива неща Simple Smile

# 173
autumnsphere, 45 дни преди раждането и 9 месеца след него се водят болничен за бременност и раждане. След това до 2-годишна възраст на детето е самото майчинство, което е платено в размер на 1 МРЗ /220лв. за 2008г./

добре дошла на новата мама tanya g  Hug

# 174
  • Стара Загора
tanya g,добре дошла в сектата и леко бременеен  Hug  bouquet

# 175
Tanya,добре дошла !  bouquet

Foxy,поздравления и от мен!!Ама как така за свое си удоволствие си сътворила всичко това...?Аз мисля,че е за наше... Laughing

Zitka-само чантичката,отделно закупена без нещата в нея,е 44 лв... Laughing

Кога е следващата срещичка.. newsm78

# 176
Добър вечер,момичета!
От няколко дена все се чудя newsm78 моя лекар,който се ползва с добра репутация по принцип ми предписа предния път Флебодия,която по принцип  повишава тонуса на мускулите на стените на вените(венотоник) и защитава малките кръвоносни съдове-капилярите, като увеличава устойчивостта им на вредни влияния(васкулопротектор)-накратко казано против разширени вени ,хемороиди и подобни.Но аз такива проблеми нямам и той каза,че това лекарство помагало за доброто развитие на плода,кръвоснабдяването му и т.п.В упътването никъде не се споменава нещо такова,а употребата му от бременни е позволена само след лекарско предписание но за венозните и тромбозните оплаквания...и сега познайте съм в най-дълбоките размисли.Вече какви ли не филми си представям,че имам някъде тромб и той не ми казва,за да не ме шашка и подобни Mr. GreenСтранно е да ми изписва такова лекарство,казвайки,че е за развитието на бебето...

# 177
  • Sofia
Здравейте, мамчета! Ето ме и мен най-сетне... Много ви благодаря на всички за стиснатите палци и хубавите мисли!  Hug
Да започна оттам, че с нас всичко е наред!  Praynig Ама бая се бях спекла днес и се оказа, че ИЗОБЩО не е трябвало да чакам 3 дни  Embarassed Хубаво ми се накара доки! Каза, че оттук насетне и
един ден да има нещо по-особено по-добре да се отиде и да се види, че няма нищо, отколкото да се чака... и че може да се реагира навреме ако не дай Боже има нещо. Така че да знаете - хич да не се срамуваме и да се правим на мъже.  Rolling Eyes
А докторката ми е много готина! Веднага организира 5 човека да се занимават с мен - мериха ми тоновете (въпреки че това се прави от 28 седмица натам), кръвното, дължината на маточната шийка, т.н. После тя го разглежда човека 20 мин на ехографа, измери го отвсякъде и въобще много ме успокои  Hug  А малкото диване, като го натиснаха с накрайника за мерене на тонове и като се разскача! Много ме изложи, маминия сладур! Mr. Green Като някакво лудо Ленче изглеждах - детето се скъсва да рита, а тя ми дошла да вика че  никакво го няма  hahaha Оказа се, че много често така ставало, а аз 100 кафета изпих тия дни и нищо  #Crazy
Както и да е, важното е че е наред!  Praynig

Да кажа и за Тина Киркова - на мен ми изглежда абсолютно нормално! Май избрах болницата... Сега само трябва и очите на доктора да видя и да реша окончателно. Както PIS74 вече е писала дори невип стаите са много прилични, чисто е и нямаше голяма лудница. Аз съм решила да си взема пакет най-вече заради доктора а и за да имам там разните му вип стая и отделна родилна зала, защото иначе след като родиш те вадят в коридора 2 часа да те наблюдават и ти отнасят бебето в неизвестна посока!? #Crazy Само това за коридора ме втрещи, ама явно няма проблем. А във вип родилната зала го мият и оправят пред теб и после ти го дават да се мъчите заедно да се кърмите Simple Smile Освен това има детска акушерка, която отговаря на всички въпроси за бебето и те учи да кърмиш и да го преповиваш и отделно лична акушерка, която се занимава само с теб. Струва ми се готино! Grinning Ами това се сещам засега, ако нещо ви интересува - питайте!

Пак ви благодаря за това, че сте мислили за нас! Това със сигурност е помогнало!!! Hug  Heart Eyes

Фокси, браво за оформлението и за новото чудо! Супер са! Simple Smile

Мечолана, я им тегли една по-дълга и не ги мисли! По-хубава работа ще си намериш! Те губят, освен това ГАЛЛ е много права - по-добре вече раждала жена, отколкото да ти предстои. На мен това винаги ми е било проблем!

Албенче, и твоята идея мног си я бива! Като си помисля после какви бисери ще четем.... Simple Smile))))

А Райли ме уби с нейния рабойник! Много се смях, ама сигурно не ти е било смешно в самолета.... Ама само като си го представя как ходи и дърпа хората да се събуждат...Simple Smile))))))))))))

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 20:59 от cutesmallcat

# 178
cutesmallcat Много се радвам, че при вас всичко е наред. Предполагам, че вече си отдъхна и си много щастлива и спокойна.
Аз само едно не разбрах-лекаря ти е казал да не чакаш толкова време по принцип, а в същото време , че има и такива периоди. Ти абсолютно нищо ли не усещаше тези дни или просто движенията на бебо бяха по-слаби и много на рядко.

Мерси за инфото за Тина Киркова  HugИскам да попиатм как стои въпроса с тези, които не си следят бременността там? В смисъл трябва ли последните седмици да се ходи там , за да ти слушат тоновете или е нужно само като тръгнеш да раждаш да си носиш необходимите документи и обменната карта? На място ли се плаща или предварително? Вие спрялили сте се на някого конкретно или ще решавате на момента/ за екип става въпрс/?
Това с коридора малко ме смути. Всяка родилка ли е изкарват там  newsm78 И още едно въпросче за личните акушерки-само тези, които са платили ли ги ползват?
Много станаха въпросите май  Embarassed
Аз сега ще погледна цените на сайта да видим за какво иде реч.

# 179
Здравейте, виждам че хич не скучаете Simple Smile Foxy,Албенче не знам коя е трила и коя красила първата страничка но е много яка (май съм "първата" която го казва това Stuck Out Tongue)
Добре дошли на новите мами Hug (между впрочем да ви споделя какво забеляза детективското ми око - разменени са термините на mjeec i cvetiberova )
Какво ще пропусна? ...а да! ...за себе си днес колегите казаха че тотално съм изпращяла и това едва ли е само от хормони дори един предложи вече да излизам по майчинство преди и те да са бутнали покрай мен, но ми е толкова весело и приятно с тях че няма как да ги лиша от присъствие поне до края на годината. Досаждам ли ви с глупости? ...ха ха да видите какво им е на тях. Айде лека нощ и да слушкате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт