ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 15 556
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
foxy давам ти една идея за първата страница.Значи на братовчедка ми детето е в ''родени2006''отиди на:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342028.0 виж как са си направили фотоколажа на дечицата.Евентуално можеш да го направиш или с снимките на всички мами,или да го запазим за времето когато се родят бебчетата.

# 76
 Момичета на мен ми хрумна нещо докато четях постингите относно избора на дата за секцио! Не мислите ли, че бебоците трябва сами да изберат датата на своето рождение? Може да изберете няколко дати, да ги напишете на листчета и да ги сложите едно до друго, разбира се след като ги размешате. След това започнете да слагате ръката си на всяко едно листче, изчаквайки по няколко секунди, аз мисля , че ако на бебо му харесва някоя от тези дати така ще ви срита, че няма начин да не разберете кога желае да се появи на бял свят! Е, това е моето предложение! Дано не ме помислите за някаква луда, но все пак нашите бебчета са самостоятелни личности със свои предпочитания, не рядко различни от нашите! Embarassed

love001  love001  love001

# 77
Фокси,Албенче,давайте ги идеите за страничката.....ако пък и ги направите,мисля никой няма да ви се обиди... newsm78 newsm78 newsm78

# 78
  • София
Здравейте и от мене в новата тема! Не мога да смогна да изчета всичко.
bibi_iv, поздравления за темата! Foxy, новата снимка е супер. Щом ти се занимава с оформление на темите - дерзай!
Ритници не съм броила, но общо взето бебока е доста активен. Но не мога да хвана закономерност - подритва по всяко време, добре че нощем все още не го усещам  Rolling Eyes  Simple Smile.
Аз въпреки че пия магнезий от два-три дена пак се сдобих с контракции. Вярно, че не са болезнени, но на моменти доста зачестяват. Днес посетих доки и сега ще трябва доста да почивам, най-вече от работа, защото в къщи и до сега гледах да не се претоварвам. Каза ми, че имам леко скъсяване на шийката, увеличавам пак дозата на магнезия, и направо ми даде 30 дена болничен.
От утре мисля да се захващам с плетките - направо ме сърбят ръцете.
А и сега ще успявам да се включвам по-често  Laughing

Лека и спокойна вечер!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.   Shocked  Laughing

# 79
vasi__k,идеята много ми харесва!Непременно ще я пробвам като наближи момента.А за номерологията,аз вярвам,но е доста сложно,защото то не е само дата на раждане,а се има предвид и имената,всичко да е в хармония.

# 80
  • в сърцето на един мъж...
За секциото и датата, да ви разкажа ние как избрахме нашата. Решихме да дарим пъпната връв на малчо за банката за стволови клетки и се оказа, че те работят само в определени дни. Та тръгва докторката да търси дата, на която работят и да е все пак близичко до термин, че да не е рано за бебето и казва - ми ето на 3-ти февруари е добре като дата. Ние питаме, а банката работи ли. Звъни тя, банката не работи. Гледа, гледа и казва - ми тогава 2-ри февруари е също добра дата и моя мъж като скочи, щеше да падне от стола. Вика - не, не, не може да се ражда на втори Joy Мен ми стана супер смешно, а жената го гледа с едни огромни #Crazy и вика, ама що така, какво ви става. И той почва да обяснява, че това е деня на гейовете в БГ и не можело то така на тази дата Mr. Green И жената вика - а на първи добре ли е? Да нямате пак някой такъв празник? Моя се зачерви и вика, не, добре е Mr. Green Та така си избрахме датата Joy И на нас ни беше трудно, понеже братовчедка ми е на 5-ти, майка е на 6-ти, най-добрия ми приятел на 10-ти, а аз на 15-ти и не искахме да е на никоя от тези дати. Предполагам, че сега ще е пак същата история Laughing Ама се надявам да изберем хубава дата Mr. Green А после се оказа, че сме избрали хем правилното име, хем правилната дата - една приятелка пита тогава астролога на бтв, този младия, дето работеше с Гала и каза, че това било прекрасна дата за раждане Laughing
Въпреки че в интерес на истината за мен е все тази, важното е да се роди живо и здраво и да си има собствена дата. Останалото е според мен по-скоро суета и суеверия на родителите.

# 81
Записвам се и аз в новата темичка! Да ни е честита! Благодаря на bibi_iv!   bouquet
Добре дошли на новите бремелинки! Лека и бепроблемна бременност!  Hug
И аз мисля,че бебето трябва самичко да си избере рождинната дата! Ама като е планирано секцио, няма как да стане!
Желая ви лека и спокойна вечер!  wavey

# 82
  • София
vasi__k,идеята много ми харесва!Непременно ще я пробвам като наближи момента.А за номерологията,аз вярвам,но е доста сложно,защото то не е само дата на раждане,а се има предвид и имената,всичко да е в хармония.

Да, важен е и часът на раждане, абе въобще...все си е съдба.

# 83
Мамчета вижте нещо мнго сладко, което 100% ще ви развесели!
  http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk&NR=1

# 84
  • София
Здравейте преди малко се върнах от консултация.Бебчо тежи 1027г.(доста е наедрял) отговаря с това тегло за 27гс и4д.За момента е застанало настрани  Sad което не е много добре но пък има време да се завърти надолу с главата. Simple Smile
Вие момичета къде сте решили да раждате или къде мислите?  newsm78

# 85
  • София
Мамчета вижте нещо мнго сладко, което 100% ще ви развесели!
  http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk&NR=1

Еми, че аз това си го гледам на живо вече всеки ден! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 86
  Добър вечер мами!

Искам да благодаря на всички за топлото посрещане! Много сте мили !  bouquet   bouquet   bouquet
vasi__k  Аз това го имам на живо ,направо не спира,поне нощем засега ме оставя намира,ама сигурно е временно.С Габи беше по същия начин.
larakroft1  Доста внушителни размери ,браво!  Laughing А за раждането ,ще раждам в Окръжна болница ,където и първия път родих Габи.При д-р Жекова.
bobsi  повече почивка трябва, поизлежавай се и дано да преминат контракциите.
Ох ,оставям ви защото ме заболя гърба вече,ще отида да си поопъна кокалите на диванчето  Mr. Green ,ако някой ме остави на мира де.
Пожелавам ви лека и спокойна нощ !   bouquet

# 87
  • Sofia
Здравейте, мамчета!

Добре дошли на всички нови попълнения!   bouquet Ама къде се крихте досега, а!? Simple Smile

Исках разни неща да напиша, ама ги забравих повечето  Embarassed Голямо оглупяване, голямо нещо!

Аз и днес съм си леко сдух Sad Нещо моя бебко е много неактивен... Абе повече помръдва от вчера, ама не е като преди Sad Опитвам се да не се притеснявам, ама ми е много свито...

Ще отивам сега да си ближа раните някъде, че хич нямам настроение за писане.

Исках само да ви поздравя и да ви споделя, че нали сме си затова... Hug

Извинявайте за мрачния пост  Embarassed

# 88
cutesmallcat не се притеснявай, явно бебо се е завъртял и затова не можеш да го усетиш много добре.

Легни си, отпусни се и сложи ръка върху корема си, така може да го усетиш как се движи. Понякога тези движения не се усещат докато сме прави, седнали и т.н.
Четох, че една Кока-Кола или шоколад също активизират бебо. Ако искаш пробвай и този вариант.

# 89
cutesmallcat не се притеснявай, явно бебо се е завъртял и затова не можеш да го усетиш много добре.
  Peace

Нашия е голям дивак- по цял ден е е едно ритане, едно скачане.... Sick, но имаше един ден , в който не помръдна- бъдещия баща щеше да полудее от притеснение- караше ме да ходим на УЗ да го гледаме...Така че има и такива дни- не се притеснявайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт