ФЕВРУАРЧЕТО ИГРИВО, РИТКА, СТАВА ВСЕ ПО-НЕТЪРПЕЛИВО

• 14 851
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
 Ох cutesmallcat поуспокойх се като се появи най-сетне. Прекрасно е че всичко е наред с малчугана  Peace, ама малко ме стресна с това, което каза - та аз вече по4ти седмица се мотая със мойте съмнения. По тая логика утре моя лекър трябва направо да ме пребие  ooooh! а не да ми се кара  Crazy
 Ох дано да си е наред човека, още повече че следобяда като се прибрах и си подритваше ама някакси навътре. А това моето с болките в корема май се оказа някаква си чуствителна матка. ( има доста инфо и тук във форума за такова случай)  Което никак ама никак не е добре щото иска лежане, а аз не мога да си го позволя точно сега...... Praynig дано доктора утре е милостив и да каже че всичко е наред.
 Стискайте палци утре , а и ще ми взимат и кръв за антитела че нали с таткото сме с различни резус фактори. Предишния път не бях образувала такива дано и утре да не съм, че тоз мойчкия през кви перипетии го прекарах сега остава и антитела да съм му спретнала на горкото чаве за добре дошло  #Crazy
 Лека вечер от мен аз отивам наи-сетне да лягам, че аз съм си все наопаки като ми кажат да лежа и аз все  си намирам де да се навра ама не и в леглото........ #2gunfire

# 181
cutesmallcat,браво за добрите резултати...дано и при другите мами който имат скоро среща с чичко  доктор....всичко да е наред. Simple Smile Simple Smile Simple SmileЛека нощ...сладки коремки smile3524

# 182
  • Sofia
Деси, да, много съм щастлива сега!  Grinning
Ами доки ми каза, че вече към 7 месец всяка промяна в принципното поведение на бебето трябва да се проследи. И да не се чака 3 дни да види човек какво става... При мен промяната беше според мен голяма - както ми се мяташе корема насам-натам и изведнъж настана голямо затишие. Нямаше ритници, а само се придвижваше лекичко и то много рядко. Оказа се, че се е обърнал с дупето навън към корема и активните движения са навътре към органите, но е важно да се види от какво е.
А за Тина Киркова - по принцип няма нужда да си следиш бременността там. Ако си решила да си избереш доктор е хубаво да се запознаеш с него някъде в 7 месец и предполагам започва да те вика и той по веднъж-два пъти на месец, а последните седмици - всяка седмица. Също така ти следят и тоновете там накрая. Ако нямаш избор на лекар, просто като почнеш да раждаш - с документите отиваш там и те приемат. И който екип е на смяна те поема.
За плащането - акушерката каза предварително, но от форума знам, че не е така!  Naughty Заявяваш си лекарски екип и плащаш като те изписват! То си е и логично де! Аз ще питам доктора, който съм си избрала, когато отида да се запознаем.
Аз съм си избрала д-р Константин Ташков. Имам приятелка, която е акушерка там и то точно при новородените бебенца и тя горещо ми го препоръча! А и по форумите много го хвалят. А приятелката ми в момента е в болницата и чака да роди до дни Simple Smile Така че самата тя няма да е на работа, когато ние ще раждаме, иначе щях всички да агитирам да сме там! Simple Smile Тя е такава сладурана и толкова си обича работата! Не мога да си представя по-добра грижа от нейната за малките ни бебчета  Simple Smile
За личните акушерки - да, само при пакета за раждане ги има тия екстри с личните акушерки, но мисля, че и другите са ОК, няма да оставят никой ненагледан  Grinning
Ами това е, ако има още въпроси, насреща съм! Simple Smile

PIS74, много ти стискам палци за утре! Не се притеснявай много! Щом все пак го усещаш, най-вероятно няма нищо страшно! А и ти си с предна плацента, така че при теб още по-слабо се усеща...

# 183
cutesmallcat предполагам добре си се ориентирала. И аз следя темата за Тина Киркова в Здравния справочник и прочетох доста добри отзиви за този доктор.
Но само не ми е ясно как ще се осъществи тази среща. Трябва да отидеш в частния му кабинет ли? Или отиваш в болницата, намираш го и казваш "Здравейте, аз искам да раждам Февруари при вас  Simple Smile "Извинявам се за тъпите въпроси  Embarassed , но не съм много наясно с тези неща, а и все още съм много объркана на тема да си плащам ли или не newsm78 Във втория Хамлет се превърнах  Confused

# 184
  • Sofia
Деси, аз мисля да отида в частния му кабинет. Имам координатите, ако те интересува, ще ти ги пратя. Мисля, че там по-спокойно ще можем да си поговорим и да го разпитам за всичко, което ме интересува.

# 185
ха-ха, аз съм от бодуващите мами и минавам само да кажа ЛЕКА НОЩ, сладки коремчета.

# 186
Лека и от мен! Hug Приключих за днес с подобряването на първата ни страничка и вече ще си лягам,защото бебоците ми обявяват вече война Joy Много взеха да ритат и сигурно е заради свитата поза,която съм заела Rolling Eyes Mr. Green

# 187
  • София
Добро утро момичета!

За първи път от доста време тази нощ почти не съм се будила и определено мога да кажа, че съм се наспала  Simple Smile

Foxy, първата страница е станала супер! Определено доста си се постарала!  Peace  bouquet

# 188
  Добро утро, кифлички!  Flowers Bouquet

Много се радвам, че всички сме здравички и весели. А за професионалните кахъри - здраве да е, всичко друго е поправимо  Hug
 Аз да ви се похваля, от вчера вече имаме ОРАНЖЕВА къща и вече все повече започва да прилича на жилище  kyllmg Само дете през нощта имало малък инцидент (то да се смееш ли или да плачеш). Понеже нямахме още входна врата, някакъв бездомник или пияница (или и двете) се е вмъкнал и е запалил някакви картони в камината, а тя още не беше свързана с водна риза, радиатори и т.н.  #Shocked Добре, че пазачът се е намесил на време и нямаше никакви сериозни последици - само малко се е опушил камъка, ама това се чисти...И все пак представяте ли си, ако беше изгърмяло нещо или, още по-зле, го беше наранило някак smile3557 Затова вчера спешно ходиме да си купим врата ( смного ключалки )...

Колкото до одеалцата аз така се зарибих, че вчера строих майка ми в две редици и й обясних как трябва вече да почувства отгороността на това да е баба и с 2 думи да хваща куките  Stuck Out Tongue Winking Eye И тя нали ми е изпълнителна (пък и й се искаше, да си признаем), отиде купи прежда, измислихме модела и от своя страна тя направи бърза "оперативка" на колжките си (тя им се пада малко шефче, а те са все по-сръчни в ръцете от нас двете) и им разпредели задачките - една ще прави терлички, друга шапчици, трета ще  помогне с одеалцето  Joy На мен също ми се плета (макар, че едва ли ще излезе шедьовър с моите умения - само лицево и опаково мога  Flushed ), ама първо искам да си завърша детския гоблем, че от лятото го влача.

Ооооооооооооооооооо, най-важното щех да пропусна!!! Имам си нов кръщелник!!!  newsm44
 Майката на кръщелницата ми (и втора братовчедка), прекрасен човек и приятел, вчера в 10 сутринта си роди момченце - Стефан, 52 сантиментра, 3250 кг. Само ще ви кажа, че в 10.55 говорих с нея по телефона!!! Естествено раждане, без усложнения, малко по-продължително от първото, но и двамата се чувстват чудесно. В петък сме на изписване, а междувременно трябва да хванем ошашания татко за ушите и да ни покаже какво легълце са си харесали, че сме им обещали. Вчера като разбрах така се ентусиазирах и разскачах, че бебка ми се скара малко. Но после й тя не се спря - явно и тя се развълнува от появата на малкия мъж  Wink

Желая ви ден, изпълнен с настроение, коремки!
 Прегръдки на всички  Hug

# 189
Добро утро и от мен Hug

Мартеничка Честито за кръщелника и честито на щастливата мама за детенцето! Да расте здраво,весело и усмихнато и да ви радва всички Hug
Честито и за оранжевата къща.Като изключим настрана лошите премеждия от тази нощ,ви пожелавам с милото да създадете най-прекрасния и уютен дом,пълен с детски смях и положителни емоции!!!

bobsi МЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО!!! Тая обилна сметанка ми изглежда мнооого добре..мммммммм Mr. Green

Тези два-три дни ще трябва да свърша много работа и вероятно няма да съм супер активна...Днес съм на ЖК и УЗИ.Ще видим бебенцата и се надявам да се развиват добре Praynig След това трябва да си запазя час за фризьор за днес или утре и да си купя подходящи дрешки,защото сме кумове в събота.Трябва да ходя и до банката,за да си заредя малко картата,защото поръчката от Ларедут ме чака...Трябва  и да ходя до болницата да ми оправят болничния за миналия месец,защото са ми го объркали и си чакам парите вече два месеца...Трябва и да ми направят новия болнични...И задължително трябва да излезем с бъдещите младоженци,защото до последно не се знаеше дали ще съм в състояние да кумувам и сега хал хабер си нямам какво трябва да правя на сватбата.........
Ами май това е всичко newsm78 Но аз все си мисля,че имаше и още,но тая пуста склероза...Ще се сещам в движение Mr. Green

Айде стига вече,че поста ми стана пак мноооого дълъг Blush Цунки мунки  bouquet

# 190
Добро утро сладурки   bouquet

Как сте днес? Аз се чувствам много добре. Моя малък разбойник ми разказа играта от снощи. Имам чувството, че е застанал настрани и такива ритници ми раздава едновременно и от двете страни  Joy Не мога да легна по никакъв начин, лягам на дясно и се започва с шутовете, лягам на ляво същата работа. Момичета на мен от няколко вечери много ми се схваща едната ръка докато спя  newsm78 При някоя от вас получава ли се подобен проблем?

Мартеничка Честит ви нов дом
Пожелавам ви да го изпълните с много топлина, любов и взаимно разбирателство и с много детски смях  newsm07

Да ти е жив и здрав кръщелника и много обичан  Hug

Фокси
какво правиш момиче??? Та ти изкупи Ларедута  Wink Незнам дали си видяла, но има някои нови предложения дет са мноого готски.

Толо разгледах последните ти покупки за бебка - много са сладурски. И в тази връзка да попитам в София иам ли магаизн на Noopies  newsm78

cutestsmallcat а какво ви казаха за цените в Тина Киркова, че аз в техния сайт нищичко не намирам.

# 191
Martenichka,
За това което си писала, че твоята приятелка е родила в 10:00, а в 10:55 ти се е обадила, то аз като родих Изабела, докато чаках да излезе плацентата помолих една от стажантките (това е много готино да има стажанти - толкова са ентусиазирани и мили...) да ми даде телефона и почнах с СМС-ите. Раждах в Втора Клинична в Плевен, където доколкото разбрах ще раждаш и ти.

# 192
добро утро момичета ^desika^преди време в начелото на бремедноста ми се схващаха и двата крака след извесно време отмина одавам го на промяната в тялото и увеличаването на теглото надявам се да ти премине бързо Peace

# 193
Аз съм си избрала д-р Константин Ташков. Имам приятелка, която е акушерка там и то точно при новородените бебенца и тя горещо ми го препоръча! А и по форумите много го хвалят. А приятелката ми в момента е в болницата и чака да роди до дни Simple Smile Така че самата тя няма да е на работа, когато ние ще раждаме, иначе щях всички да агитирам да сме там! Simple Smile Тя е такава сладурана и толкова си обича работата! Не мога да си представя по-добра грижа от нейната за малките ни бебчета  Simple Smile

Аз раждах при Ташков. Без да го избирам, просто беше на смяна и много се зарадвах, защото само за него бях чела и чувала някакви отзиви. Страхотен лекар, много съм доволна. Но мога да кажа същото и за всички други- и акушерките и санитарките.....късмет.

Добро утро

# 194
Мартеничка , честит ти  кръщелник !

foxy81 , успех на ЖК !

И аз днес съм на ЖК , а после тръгваме по магазините да зяпаме , защото реших да направим "малко ремонтче" преди да се появи бебка . Ще си избирам нови мебели , паркет и плочки  , ще сменяме и кухнята . Абе кеф !
smile3508

Общи условия

Активация на акаунт