Дружина Дюканска - весела, но не пиянска - 132

• 53 289
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте!!!
 На начинаещите - добре дошли в нашата весела компания   bigdance2

Относно тиквата- последния ден от ПЗ си хапнах печена тиква и кремче/ пасирана печена тиква+
 пр. мляко+подсладител / , на другия ден имах минус. Joy
 И да се похваля днес - минус 1кг.  newsm35

# 946
  • Варна
И аз да споделя моя опит с трета - през първите седмици, след гала качвах по цяло кило, като не съм прекалявала никога с количеството. Постепенно организма ми явно привикна и въпреки, че нормално включих всички позволени неща + двете гали (само нережимни) свалих още 2,5 твърди и един вариращ все още килограм. Тегля се всяка сутрин, но досега не ми се е налагало корекция с още един П ден, урегулират се сами. Аз се плаша от четвърта, че май има на "поправителен" две-три дами.

# 947
tuningmania - съжелявам, че малко по късно отговарям но-не ми я мелят каймата пред мен,купувам я от Кауфланд-"100 % телешко мляно",а за водата ще се опитам.Благодаря!

# 948
Здравейте всички!
 да кажа и аз за 3 и 4 етап, защото и аз се чудя и мая как да ям накрая.
 Приключих с 4 етап още през април и до сега съм качила само 1 кг., но
и той се губи след ЧП четвъртък. Но ако  трябва да съм искрен на, страх ме е да ям всичко
и се въздържам. Явно това са "добрите  рефлекси".
 Макарони не ям,пържено нищо, картофи и ориз съм ги изключила, плодове рядко и то
по малко. И като се замисля аз пак съм си на диетата и много мисля.
 на пристрастеност ми прилича.
 Понякога му отпускам края и на другия ден се чувствам гузна  и хапвам само ЧП.
 Грешка ли е това, кажете! Дайте съвет!

# 949
  • Варна
  Приключих с 4 етап още през април

Чакай сега, как така успя да приключиш с четвърти етап. Joy  Ох, да ме прощаваш, ама... той свършва като идем на оня свят...  Joy Joy Joy

# 950
 Joy Joy Joy Дали?

# 951
До "ВСИЧКИ" - Честно да ВИ кажа.. по-силно искам да сваля тези 2 килограма, от колко исках да сваля 32-та Sad Вече усещам вкуса на вечната Диета! Трябва Човек да е много навен, за да повярва, че след 3-та фаза, ще може да си се храни както някога, и само един ден "П", да компенсира количествата храна, който е ял преди. Просто не може да стане. А що се отнася до "добрите хранителни рефлекси".. аз бих го нарекъл "Вечна Диета" smile3518

# 952
Много благодаря на момичетата, които споделиха опита си с трета фаза! smile3525
Като виждам, че и на други се е случвало това в началото се успокоявам малко. Надявам се качените килограми да са от по-соленото ядене(обикновено сирене, фъстъци на галата) и с времето да се разкарат. Тази седмица мислех да включа нишестени, но ще го оставя за нататък.
Моята гала, както споменах изобщо не беше кой знае какво: режимна млечна салата, пуешко пушено филе, една водка, шепа фъстъци. През този ден бях яла  и плод, и двете филии хляб. Не съм прекалила с количеството на нережимностите, но кантара показа +2 кг. Sick
Сега ще се опитам по-скоро да ги разкарам и пак ще пробвам да вкарам храните, но дотогава само П или ПЗ.

Тунинг, ще се справим! Виж колко момичета са минали през нашите трудности и са намерили своя начин да задържат килата!

# 953
До "veni_c" - Въобще не виждам аз как ще се справя cry cry Confounded Но на ТЕБ ТИ пожелавам Успех, от все Сърце!

# 954
Към третофазничките: От моя личен опит споделям, че идеята да се теглим всяка сутрин е много по-добра отколкото само след протеиновия четвъртък, защото така по-лесно се вкарваме в релси, ако все пак прекалим с някоя храна. Също така можем да разберем дали например увеличаването на плода или сиренето ни влияе или не и по колко можем да ги приемаме. Защото аз за себе си установих, че ако изям по повече от позволения грамаж плод това не ми влияе (подчертавам, че това е индивидуално- само за себе си говоря).
Аз ей така по едно време реших да се меря само след ПЧ и така опетлах нещата и спрях да си следя теглото, че най-накрая от моята трета излезе едно нищо, което сега се мъча да оправям и то пак без голям успех. Според мен ако се теглим всеки ден, хем ще имаме стимул  и ще знаем коя храна как ни се отразява, хем няма да се отпускаме дотолкова, че да не искаме и след ПЧ да се премерим, щото знаем че прасето в нас е било неспирно и ни е страх да се качим, че даже се и налага да правим по 2П.

Давам отчет за себе си в момента, ама много ме е срам:
бях 68, свалих и влязох в трета на 56,5 кг, в последствие свалих до 55,5 по-трайно "уж", а тази сутрин съм 59 кг, срам не срам признавам си пред вас и силно се надявам, че скоро ще успея да се справя с това и да си върна килограмите, които искам. Вярно, че по калкулатора трябва да съм около 60 кг, но аз искам по-малко.
По едно време си мислех, че това качване на кантара всяка сутрин е направо лудост и то по-точно другите ме накараха да мисля така и спрях да се тегля всеки ден, но сега съжалявам за това, защото така се отпуснах неимоверно много.
Яд ме е, защото днес вече трябваше да ми е последния ден в трета, но сега ще се наложи да го отложа за по-нататък, когато сваля до 55 кг и си направя после 40 дни в трета...

сори за дългия пост, дано поне съм била полезна за някой и дано някой се учи от моите грешки

ПС: между другото и аз вече имам изградени навици- мазно немога да ям, за пържено не се сещам, за картофи също не се сещам, а белия хляб не ми привлича окото, пия много вода и ям често, не стоя гладна. най-голям проблем е сладкото- ето затова понякога ме е яд  Blush

# 955
Имам въпрос   Thinking Понеже си готвен зеле с домати,сложих и кренвирши вътре.Няма да го ям кренвирша, но грешно ли е ,че сложих е въобще  newsm78

# 956
 newsm61ейййй,Туни и какво като цял живот ще имаш добри хранителни навици????
Според мен единственото което ти липсва сега е алкохола и плодовете smile3511.Ако случайно се олееш вечер на другата сутрин си в П.Дръж се,сега всички тебе гледат!!! Hug

# 957
Туни я недей така. Силен и безстрашен мъж да се плаши от някакви 2 кг./не ,че аз не се плаша пък уж съм мъжко момиче/. мисля,че всичко ще си доиде на място след няколко дни . Организма ти е ошашавен от новата храна , не знае как да реагира и си я складира. Покажи му,че ще има още т. е. започни да хапваш по малко и от другите разрешени храни и виж дали няма да се променят нещата. А качените килограми зко не се разкарат до края на седмицата знаеш как да ги махнеш.

# 958
Тунинг, аз като една мечтателка, която вярва в дядо мраз (и в дядо коледа), вярвам че ще свалиш тези 2 килограма, (а аз моите 5 кг), но да ти кажа - прочети си отново книгата на Дюкан относно трета фаза и се успокой. Човекът всичко си е написал, няма нужда да го преразказвам. В смисъл - защо се панираш чак толкова много? Да, борбата е жестока и да - трае цял живот, но досега си се борил от суета, и ще продължиш от суета, но това което ще постигнеш е и здраве - един вид бонус пакет, така че продължавай смело напред. (А и все си мисля че и на 92 си се харесваш нали? Не си мисли че утре ще си 93, вдруги ден 94, а си мисли как ще станеш 91 и после 90 и после пак 91, 92, после пак 90 и така... докато минат 6 месеца, в които организма ти приеме и запомни, че това са килограмите, на които ще го поддържаш. Peace

# 959
labello, колко дни не се беше мерила, та установи такова покачване?

И аз съм в 3та фаза и много се вълнувам от всякакви такива движения  Confused

Абсолютно си права за меренето всеки ден, аз също го практикувам, че иначе му се отпуска края.

Общи условия

Активация на акаунт