Тийнейджърите XI

• 28 886
  • 330
  •   1
Отговори
# 135
Няма, разбира се. И двата варианта си имат плюсовете и минусите. Високите мацки се радват на дълги бедра, ниските пък имат по-богат избор от мъже. Какво сте седнали да ги окайвате?  Laughing

# 136
Ежка, намерих си картона от детските години.
Влязла съм в именитата гимназия "Ромен Ролан" точно 38 кг и 148 см. (На 14 години почти).
Излязла съм от там 48 кг и 167 см.
Сега (почти 20 години по-късно) пак съм 48 кг и 167 см.
Ама много добре си се чувствам.
Но ако нещо отвътре те подтиква да търсиш професионално мнение, трябва просто да го намериш.
Иначе има хора всякакви - тънички и пълнички, нисички и височки, с чипи и гърбави носови, с малки и големи уши...
Всеки си намира мястото в един или друг момент.

# 137
Здравейте мами, сън не ме лови! Днес моята дъщеря ( 7 - ми клас ) ще излиза с едно момче ( среща). Момчето е също в 7 -ми клас, само че в друго училище. До 4 - ти клас бяха заедно, от една седмица били гаджета. Говорят си по скайпа, той й се обажда, но днес ще ходят на кино , боулинг и др. Разреших й, а сега се тревожа дали не съм сбъркала. Тя споделя всичко с мен. Това й е първото гадже и тази среща й е първата. Хем се успокоявам, хем се тревожа да не сбърках? Кажете , посъветвайте ме...........не е ли рано на 13 1/2 г за гаджета? Нямаме татко в къщи и сама трябва да се справям ooooh!

# 138
shiva58, нормално е да се тревожиш, но не си сбъркала Peace.
Всъщност, ако беше забранила, дъщеря ти щеше да намери начин да се среща с момчето .
Това са неизбежни неща , не виждам нищо лошо, още повече ,че детето е споделило.

# 139
За днешното време - не, не е рано. Но и ми се струва, че и гаджосването вече не е същото като едно време. Поне като гледам по сина ми - на тази възраст си сменят гаджетата по два пъти седмично.  Laughing
Не знам, нека другите кажат колко са траели връзките на децата им на тази възраст, но ми се струва, че масово се превръщат в спорт - кой кого първи ще разкара. По Скайпа, естествено.  Laughing

# 140
Мен ме притеснява факта , че той иска да се срещат по - често, макар че казва че тя му е първото гадже . Тя ще излиза за първи път сама с момче и също е притеснена. Не зная на тази възраст момчетата какво разбират под гаджета? Дали ще са само приятели или той ще иска нещо повече - секс? Пък и 7 - ми клас е решаваш, всички знаете и макар и двамата да са отличници, страхувам се да не си развалят успеха. Боже, колко е трудно! Помагайте!

# 141
Ти наистина си много притеснена...
Сигурно сте разговаряли на тази тема, тя какво мисли по въпроса ?
Изчакай да мине тази първа среща, предразположи я към откровен разговор
Успокой се, нищо лошо няма да се случи, нали познавате момчето .
Добре е още от началото да определиш правилата и да ги спазвате и двете ,така ще е по- лесно Peace.

# 142
Ами нищо чудно и да иска секс, нормално е. Даже задължително, ми се струва, да не би да го помислят за задръстен.
Друг е въпросът тя дали ще се съгласи и как точно ще му откаже. Никак не ми се вярва, че ще почне да я насилва или изнудва, но все пак не е зле да поговорите за евентуално такова развитие и как трябва да реагира тя в такава ситуация - за всеки случай.
Но по принцип, аз лично не бих се притеснявала толкова, щом излиза с връстник. Виж, определено щях да се притеснявам, ако излиза с много по-голямо момче, особено пък с мъж.

# 143
Mили мами, изпратих я и останах с тревогите си и с вас. Зная че все ще дойде ден да излиза с момчета, но не мислех че ще толкова скоро. Дано всичко да е нормално, да се върне жива и здрава и щастлива. Видях го момчето , вида му е скромен , личи че и той се притеснява и не вярвам да я насилва  Praynig, дано  наистина да е влюбен истински, както й казал , защото тя е щастлива че излиза с него и не искам да се разочарова.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 11:50 от shiva58

# 144
  • Варна
shiva успокой се първо. Hug  Разговаряй с детето , като се
върне, виж как е минала срещата.
Едва ли ще стигнат по далеч от целувки и държане за ръце. Рано им е за секс. Поне на момчето. Thinking
Моя синковец, редовно ме осведомява,като излезе с момиче, дали са се целували и натискали или не.
Свикнал е всичко да споделя, чак вече ми е неудобно, но по-добре да знаем какво правят нали?

# 145
evil, благодаря ти !Извинявай за въпроса, но на колко години е сина ти? Моята също е свикнала всичко да споделя с мен, имаме много здрава връзка, може би защото сме само двете . Това обаче тема за друг разговор. Мисля че ще сподели всичко и ще обсъдим ситуацията, но дали и това е правилно? Аз  се притеснявам от това , че тя няма тайни от мен ( поне за сега ) , дали е редно да се меся  толкова в личния й живот? Като пример, колко е откровена с мен , ме кара да чета чата й с него и да разсъждаваме върху това , което е написало момчето. Мисля че и това не е редно, защото се поставям на негово място. Ами това си е лъжа от нейна страна? Ох обърках се! Дали ме разбрахте?

# 146
Нещо преиграваш ми се струва.
Другият вариант ли предпочиташ - да лъже теб?

# 147
Нещо преиграваш ми се струва.
Другият вариант ли предпочиташ - да лъже теб?
Не, не преигравам, но се обърках и не зная къде е мярката? Разбира се , че не искам да ме лъже!

# 148
Ако само четеш и то по нейно настояване, няма лошо. Но ако и пишеш от нейно име (знам за такива случаи!), вече е лошо, много лошо. 

# 149
Ако само четеш и то по нейно настояване, няма лошо. Но ако и пишеш от нейно име (знам за такива случаи!), вече е лошо, много лошо. 

Аз наистина само чета, но когато той й постави някакъв въпрос , на който тя не може да отговори идва да ме пита. Никога не съм писала от нейно име. Съветвала съм я какво да отговори. Когато чета чата й с него, хем ми е интересно, хем пък се питам дали не навлизам много в лличното й пространство. Пак казвам, че това става по нейно настояване или въпроси.
PS        върна се , всичко е ок, били на кино и се разхождали. Благодаря на всички мами , които бяха с мен.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 19:03 от shiva58

Общи условия

Активация на акаунт