Тийнейджърите XI

• 28 877
  • 330
  •   1
Отговори
# 150
Е, видя ли, момчетата не хапят.  Laughing

# 151
  • Варна
Е, видя ли, момчетата не хапят.   Laughing

Peace
Чудесно е че имате такава връзка .
п.п. на 14г . 7 м. е моя син

# 152
Някой знае ли какъв е новия закон, който са приели? Нещо относно вечерен час, май, но не разбрах точно, понеже тези дни не съм гледала новините по българските телевизии.

# 153
Вечерен час - 22 часа.

# 154
22 часа е за тийновете между 14 и 18 години. За по-малките беше по-ранен час, но не помня дали 20 или 21 часа.
Също и наказателна отговорност за родителите, които не осигуряват безопасността на децата си под 12 години, оставяйки ги сами вкъщи.

# 155
eхаа, горко ми. от приятелите ми само аз съм под 18..  Laughing на 30ти навършвам 17 и мислех да направя резервация в "Синатра", за да отидем с трите ми най-близки приятелки, какво по-хубаво от готина музика на живо и приятна обстановка, но не знам дали ще стане. Най-много маман да е с мен, през няколко сепарета.. Понеже и двете сме категорични, че голям купон /много хора, не обичам/ или парти вкъщи/правим ремонт/ няма да стане  hahaha

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 15:25 от Morose

# 156
  • София
Прави си смело резервацията. Едва ли в Синатра ще гледат годините ти, оборота им е важен.
Щом мамите  са  съгласни - да направят  пълномощно/обикновенно, без заверка/ на бармана или управителя, че сте с него. Може също на някой от комханията - ако е над 18 г.Никой не може с пръст да ви пипне.
Това го знам от бившата ми работа - те са верига  заведения. Номера при тях минава.
Е, сега ще ми се карат на какви лоши неща уча тийнките...

# 157
Айша, аз не бих била чак толкова силна в подкрепата си, изразена по този начин. Не виждам нищо лошо, майка й да е на съседната маса, още повече че аз самата съм по-голяма купонджийка от мойте, но и те още не са на 17 де, ще видим за по нататък. По скоро се включвам по повод репликата ти за Синатра. Там съм ходила няколко пъти, защото много ме кефи този пиано бар, та на Нова Година ние бяхме там и бяхме и с децата - на почти 15 и почти 13. Децата влязоха преди мен, че паркирах колата и вървях малко след тях, а те се шмугнаха бързо и като влязох трябваше да потвърдя, че са моите си деца и са с мен, защото категорично нямаше да ги пуснат. Peace На мен лично, това ми направи прекрасно впечатление и дори поздравих хората на входа Peace

# 158
  • София
Ани изглежда много малка, редовно я правят на 14 год. , даже отказват цигари да и продадат.
Та в заведение никога не са я спирали като е с компания, пускам я от 8 клас.  А посмъртно няма да разреши с баща и да сме в същото заведение. Затова казвам как е в голяма верига със нощни заведения.

# 159
  • Варна
Да споделя нещо. Всяка вечер говори по телефона от 1 до 2 часа или скайп с едно
момиче, излизат, тя идва у дома . Казва, че са само приятели. Това добре, ама наблюдавам ги вече няколко месеца
и ми се струва, че въпросната девойка не ги приема нещата само ,като приятелство.  Притесненията ми са
свързани с това да не нарани или обиди момичето с нещо. Говорих му ,че е много важно намериш ли
приятел да го задържиш и т.н. ама какво точно става в тийн главата му ...Гледам, че `и споделя и за разни гаджета ,
а на момичето не му е приятно, като че ли...

# 160
Това "ние сме само приятели" и на мен ми е познато.  Laughing

# 161
Да споделя нещо. Всяка вечер говори по телефона от 1 до 2 часа или скайп с едно
момиче, излизат, тя идва у дома . Казва, че са само приятели. ...
Възможно е. Дори някой от двамата да има нещо по-различно на ум то може и да отмине , особено на тази възраст ...

А впрочем най-истинските ми и верни приятели са били момчета.
Това е невероятно изживяване  - когато няма и грам конкуренция за нищо
и когато и двамата печелите много от гледната точка на противоположния пол.

А ако прерасне в нещо "по-така" пак добре, въпреки че любови много, а приятелствата са кът.

# 162
Синът ми е 13г и има много приятелки момичета, някои го харесват май, но никога не съм му говорила да внимава да не ги нарани душевно щом за него нещата са ясни, поведението му адекватно. Един ден него ще го наранят, той ще нарани това е положението. Казвам само, че отношенията му с който и да е трябва да са честни.

# 163
  • Варна
А ако прерасне в нещо "по-така" пак добре, въпреки че любови много, а приятелствата са кът.
Ей, това се опитвам да му обясня, за всеки случай. Wink

# 164
Да се запиша и аз като майка на тийнейджър. Вече пуснах тема за манипулацията, но тук чета за проблеми с гаджетата. Ами май всичко се повтаря. Wink И ние имаме оправданието -"само приятели" Blush

Общи условия

Активация на акаунт