Гоблени-33

• 62 606
  • 492
  •   1
Отговори
# 195
Rommi аз възглавничките ги правя на по-голямо парче панама точно като гоблен ако картинката е по малка слагам повече фон после захващам плата за гръб на възглавничката направо за панамата стават много готини пълня ги с дунапрен и готово Grinning ще снимам    smile3521

# 196
Схемите на гобленчетата по Климт сложих тук:http://sissak1.mylivepage.com/file/530/3413_KLIMT.rar

# 197
 Elea , ако имаш начин, можеш ли да снимаш възглавничките да ги видим ?
Не стават ли малки с конци мулине , не трябва ли с по-дебели да се шият?

Добре дошли на новите попълнения ! Hug

# 198
и аз ги оформям като Elea   Peace или се шият на обикновена панама или на канаваца с вълнени конци

# 199
Благодаря Ина добре заварили   smile3525 много е приятно във този форум
не стават малки на обикновена панама с 3 нишки и гобленов бод избирам по едри и изчистени мотиви сега съм на анимационна вълна и стават много симпатични ще ги покажа иска ми се кученцето  да свърша дето сега го бродирам но ще го снимам и наполовина готов не съм майсторка като вас вие сте велики но така за удоволствие бродирам  Grinning

# 200
За възглавничките:

Това не е мое изпълнение, но ми хареса.

, ,

Ето от този албум са:
http://photo.163.com/photos/meixingly/21603701/#p3

Ако както на мен ви излизат разни надписи на арабски, давате бутона по подразбиране и продължавате да разглеждате и сваляте.

Както споменах малко по-нагоре, аз си харесах едни такива чанти,... ама да видим коя ще е за лятото
Няма да съм от пъривте дето я е ушила, ама поне да съм от първите дето си я е заплюла..... smile3508

,

Като разглеждам по-внимателно бялата чанта, се вижда, че бродираното е монтирано допълнително върху чантата. А самата чанта може да е от друг плат.

Елеа, в албума има още доста неща,  надявам се че ще ти харесат идеите от там.
Ще чакам да видя и твоите неща.

А, онзи големия албум със 170 схеми с патето Туити, открих че въпросното момиче е включено в групата приятели на barbie, така че ако може да помоля Барби тя да даде линк ще е добре.
 http://cipollina.gallery.ru/, албума с патето беше някъде по-към края, доколкото помня.

# 201
Rommi страхотна си благодаря ще си сваля много схемички само да остане време за бродиране че всяка вечер трима гладни мъже ме чакат да се прибера от работа  newsm47 ако стане и с Туитито  - супер че имам да бродирам подарък възглавничка за едно момиченце чааааак във Франция  newsm53

# 202
Момичета, аз уши вече този. Това на снимката не е моя... моя е по - хубав, но да се похваля Mr. Green

# 203
Момичета, ето и нещичко от мен     galateadesign-bg.com  тук на този адрес си намерих безплатна схема на тези сладки кончета.Гобленчето се казва "Майчина ласка". Вече си я разпечатих схемата и изглежда много добре.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 17:14 от tsvete79

# 204
Здравейте!Обещавам да давам отчет за Нощната фея.Ще започна още от утре.
Искам да ви питам нещо.Понеже съм на бебешка вълна,моля ако някой е шил този гоблен да ми каже дали е 1:1

# 205
кетри го ши мисля  newsm78 но съм убедена, че е 1 към 1  Peace

# 206
Благодаря ти!!!!!

# 207
  • в зоната на здрача
Благодаря ти!!!!!
Аха,ама на кръстче..
Ето резултата:

тука още е мокър затова така наситени светове има.

# 208
  • Варна
Момичета, страшни красоти сте избродирали. Сега и аз да се похваля с нещо ушито преди няколко месеца Simple Smile. Sissak, и аз уших един от тези Климтчета, миниатюра по Целувката и мога да кажа, че схемите са много добре подбрани, но имаше толкова много ламе, че направо ми скъса нервите. Ето го моето:

# 209
Благодаря ти!!!!!
Аха,ама на кръстче..
Ето резултата:

тука още е мокър затова така наситени светове има.
ketri,имаш предвид че целия се шие кръстат бод ли?Никога не бих се сетила BlushИначе е страхотен.Браво на теб!!!!

Общи условия

Активация на акаунт