Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 283 722
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 650
Казаха, че вече не предлагат тази услуга. Познайте защо.
?

# 1 651
и още една добавка от мен- не си купувайте телешко месо в Билла- по принцип няма нищо отровно в него, но неможе да се свари 5 часа и стой жилаво... Месото им е от стари животни явно.... а относно каймата- аз си купувам вече само от магазини за месо- където я мелят пред мен- така съм най- сигурна какво вземам.

# 1 652
  • софия
варете го без сол и в тенджера пад налягане.

# 1 653
?
За да могат да го смелят и да му сложат и нещо друго. Mr. GreenАко го мелят пред теб,няма как да стане този номер. Peace

# 1 654
  • София /Абсурдистан
?
За да могат да го смелят и да му сложат и нещо друго. Mr. GreenАко го мелят пред теб,няма как да стане този номер. Peace

Позна веднага  Mr. Green

# 1 655
и още една добавка от мен- не си купувайте телешко месо в Билла- по принцип няма нищо отровно в него, но неможе да се свари 5 часа и стой жилаво... Месото им е от стари животни явно.... а относно каймата- аз си купувам вече само от магазини за месо- където я мелят пред мен- така съм най- сигурна какво вземам.
По принцип телешкото месо трудно увира,но много е вероятно,наистина да продават месо от стари животни,то е по-евтино.Няма иначе начин да поддържат ниските си цени, въпреки големите отстъпки,които получават от доставчиците си !

# 1 656
Повечето шпекови и нешпекови салами, луканки, кренвирши и много други колбаси...

Всички разновидности на майонеза "Краси" - повдига ми се само като си помисля за нея. А да не говорим с колко консерванти е пълна...

Българското краве масло - това, дето опаковката му е още от едно време - мирише отвратително, а пък съставките му нямат нужда от коментар.

Топените сирена "Хелиос" - без коментар.

# 1 657
  • София

Всички разновидности на майонеза "Краси" - повдига ми се само като си помисля за нея. А да не говорим с колко консерванти е пълна...

Наистина, и аз в последно време като че не я намирам същата като преди... И също забелязах Е-тата в състава Stop А има ли по-подходящи майонези, по-малко "подобрявани"?

# 1 658
  • София
Домашната  Wink, едно яйце, олио, пасатор и готово. Peace

# 1 659
  • София
това за каймата направо ме отврати ужасно, ами за купувам само такава-смес 50:50 на Сами-М, нали има контрол на продуктите, как се допуска такова безобразие???
да допълня за готова руска салата, купена от верига магазини ЦБА, насипна. Миришеше на риба, аз не ям месо, но мъжа ми беше отвратен Confused

# 1 660
  • София
Simple SmileЕх, така е, наистина, ама като съм предубедена към консумирането на сурови яйца...

# 1 661
  • София
Simple SmileЕх, така е, наистина, ама като съм предубедена към консумирането на сурови яйца...

Ако можеш да си намериш яйчен прах, няма да имаш проблеми. Peace

# 1 662
  • София
Благодаря за идеята Simple Smile, а ти пробвала ли си? Май не пиша съвсем по темата... Blush

# 1 663
Наистина, и аз в последно време като че не я намирам същата като преди... И също забелязах Е-тата в състава Stop А има ли по-подходящи майонези, по-малко "подобрявани"?
Майонезите на Маggi и Heinz са едни от малкото без консерванти - поне така им пише на опаковките. Може да са по-скъпи, но поне няма да изпадам в ужас при мисълта, че като стана на повече години може да ме сполети някое онкозаболяване, допринесено от консерваните в продукти от рода на "Краси" и прочее.

# 1 664
  • София
[
Майонезите на Маggi и Heinz са едни от малкото без консерванти - поне така им пише на опаковките. ...
Благодаря и на теб   bouquet, а къде ги има? Не съм търсила точно тези марки и съответно не съм ги намирала... Blush

Общи условия

Активация на акаунт