Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 994
  • 637
  •   1
Отговори
# 195
Това за "Априлките" не мога да го разбера.

Радвай се, че не си се сблъсквал с тях. "Априлки" е синоним на "твърдата линия на партията". Страхотни червени бабички ще излязат от тях - винаги под строй и гласуват за когото им кажат.  Laughing

# 196
Не номинирах до сега....двоумя се изобщо дали да го правя.
Моите уважения към Biby като автор на темата-тя няма общо в случая,но не ми допада варианта да участвам в какъвто и да било вид "състезания",крепящи се на пристрастия.
Фалшиво е Confused

# 197
НУКИ, а на какво друго, освен именно на пристрастия могат да се крепят подобни номинации?  Shocked

# 198
Мисля,че Нуки ми се сърди,че не съм я споменала,ей сега ще оправя нещата.  Hug Hug

newsm24

# 199
Моите уважения към Biby като автор на темата-тя няма общо в случая,но не ми допада варианта да участвам в какъвто и да било вид "състезания",крепящи се на пристрастия.
Фалшиво е Confused
Че то остана ли нещо истинско? Crazy

# 200
Последната съфорумка, която е номинирала ме подсети за една спираща дъха
с безумието си тема -  Да си купиш профил в бг-мамма

# 201
Фалшиво е Confused

ан така... некви дет изобщо немат представа колко по-убаФ съм от Сопраното... и го слагат пред мен! И защо изобщо е "плейбой"... при положение, че трябва да е "плейгърл"?  Crazy

# 202
Последната съфорумка, която е номинирала ме подсети за една спираща дъха
с безумието си тема -  Да си купиш профил в бг-мамма
А дали ще може линкче,м? Flutter

# 203
НУКИ, а на какво друго, освен именно на пристрастия могат да се крепят подобни номинации?  Shocked

Допускам,че не е много трудно да признаеш,че те кефи някой по-различен от обкръжението ти,нали Wink
На мен не ми пречи,пък пристрастията си ще оставя за себе си.
Честно сервилно е,не си падам Confused

# 204
Форумската търсачка не работи ли? - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318766.0

# 205
 Rolling Eyes Явно ми се спи и не разбирам. Ако някой ме кефи казвам, ако не ме кефи - пак казвам. Това, разбира се, е пристрастност и в никакъв случай не е обективност. И съвсем не разбирам какво искаш да кажеш.
Ако искаш да кажеш, че от номинациите (положителните) се лее мазно - да, съгласна съм.

# 206
Joy Joy Joy
Страшна тема.
Някой номинира ли я в "яйцето"?

# 207
Гласувайте за мен! Аз ще дам кебапче, но и Сваровски!

# 208
Допълвам се- на фиатаджията давам лети джанти, на Бу- 5 фосила, На Имелда Маноло Бланик! Вот за Флор!
Им, как да си легна, избори са това!

# 209
Да ви помоля за линк към Малините 2007-  архивът ми забива. Отсега ще загрявам.  Mr. Green

''Сряда - пазарен ден'' на барбалекс не беше ли номинирана миналата година? И аз се сетих за нея.

Общи условия

Активация на акаунт