Отговори
# 390
Хей, фиданки къде изчезнахте всичките newsm78
Я сега да питам кой прегрешава с непозволено ядене Thinking......? Хайде пишете как върви диетата при вас, пишете какво хапвате и изобщо пишете повече(ами ще ни бутнат темата на другата страница) Хайде бързо на отчет за изминалия ден Hug

# 391
  • В светлината на слънцето
Отчет от мен откъм кантар няма да има, че аз току сега започвам.  Grinning Но пък засега съм държелива - до момента никакви прегрешения.  Naughty Даже този път се нахъсах да направя диетата по устав - сиреч, да ям на обяд и вечеря едно и също. Предният път не спазвах това правило. Ама сега съм се надъхала. Пък да видим. Ще се тегля след плодовия ден, а после по веднъж на осем дни.

# 392
janeta,как ме видя   EmbarassedПреди малко ми стана лошо и хапнах малко сладичко от вчерашния сладкиш.Аз днес съм на плодове и целия ден карах на 3 ябълки.Мисля да нямам повече прегрешения.Може и да не вечерям,нищо че са плодове.
Момичета,извинявам се,че не се включвам често от мъжете вкъщи не мога да се добера до компютъра.Обещавам да наваксам тия дни  Hug Hug Hug

# 393
janeta,как ме видя   EmbarassedПреди малко ми стана лошо и хапнах малко сладичко от вчерашния сладкиш.Аз днес съм на плодове и целия ден карах на 3 ябълки.Мисля да нямам повече прегрешения.Може и да не вечерям,нищо че са плодове.
Момичета,извинявам се,че не се включвам често от мъжете вкъщи не мога да се добера до компютъра.Обещавам да наваксам тия дни  Hug Hug Hug
Ха сега-хванах ли те в прегрешение. HugЗная си аз, че сте се скрили и похапвате-бързо, бързо се стройте и пребройте по прегрешения за днес Hug Hug Hug Иринка ти така и те каза какво е това сладкишче, което си правила...? А аз пък съм досадна и само си питам hahaha

# 394
janeta,ще дам линк по-късно,че отивам да правя вечеря на мъжете

# 395
Жани,рапортувам!Много съм стриктна днес,което никак не ми беше трудно,като се има предвид,че ми е сладък ден.  LaughingКроасанче,солетки и една порция спагетки с гъбен сос ми е менюто за днес.Смятам вече да спирам да ям,че 20 часа наближава!Утре ще е малко зор,ама смятам като много ми застърже да ям компот-нашите са почти без захар.Нали може?
Прегръдки на всички!

# 396
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,
днес съм шампион.Сутринта си направих фреш от грейпфрути,на обяд ядох сливи(имаха страхотен ефект за 00),и за вечеря фреш от портокал и грейпфрут.Не ме питайте как съм хранила Алекс с пилето.Но утре ми е белтъчен ден и ще си хапна месо. Heart EyesАз няма да се тегля тази седмица,че корема ми е страшно подут. Confused
Ели,къде си мила? newsm78
На всички лека вечер.После пак ще пиша. Hug

# 397
  • София
Аз днес съм виновна  Embarassed cry ! Принципно трябваше да ми е плодов ден. Сутринта преди работа (6:00ч.) хапнах две ябълки преди кафето. На работа не си взех никакъв плод, защото си изкарвам без проблем до 11:30ч. само на чайче и като се прибера вкъщи си обядвам пак с плодове. Да, ама днес към 9:30ч. ми прималя зверски и ми стана лошо. Реших да ям нещо все пак, защото положението не беше никак розово. Купих си един сандвич с кашкавал и до края на деня бях на белтъци. Направо много ме е яд  Banghead - след въглехидрати да съм на белтъци е направо върхът!!!
Кажете как да процедирам! Утре е ясно, че ще съм на плодов ден, но да направя ли и по-следващи пак плодов, за да се корегирам от днес? По принцип нямам проблем и си издържам, просто днес беше инцидентно и много учудващо; в комбинация от това, че нямах плодове под ръка, напраУУУ  ooooh! Tired !

# 398
Направо много ме е яд  Banghead

Миличка недей така. Утре ще се реваншираш за прегрешението си. Явно на всеки му се случва да има слабости и лоши дни. Ами като ти е призляло много ясно че ще хапнеш-няма да припаднеш някъде на улицата(да не дава господ). Важното е ти да си добре, а диетата ще продължи и ти ще успееш. Но най-важно е здравето и щом си почувствала нужда да го направиш значи вероятно е имало нужда от това. Предполагам, че момичетата ще те посъветват да караш плодовия утре newsm78 Но аз не съм наясно и нека ветеранките да кажат. А на теб една голяма прегръдка за кураж и сила да продължиш утре уверено с диетата Hug

janeta,ще дам линк по-късно
ОК, мила Hug-ако искаш направо при рецептите(а тук само кажи когато си я пуснала там)

Ммммдааа newsm78, Ели къде си наистина? Как върви при теб хапването? Hug

Искам да питам може ли да се яде кисело зеле-пекох пилешки пържолки и започнах да правя салата от прясно зеле, но мъжът ми настоя да режа от киселото(то вече е почти готово) и аз ядох пържолка с кисело зеле но незная баша ли редно Thinking Хайде кажете може ли кисело зеленце да се яде. Хайде ставам от компа за сега Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:55 от janeta*

# 399
Kally May,ако това ще те успокой,аз на вечеря ядох салата от домати,едно триъгълниче топено сирене и половин филия хляб..........и всичко това в плодовия ден  Embarassed.Но днес ми дойде МЦ и много ме боли корема и много ми е паднало кръвното и ми причерня и се разтреперах.Така ми стана и миналия месец когато бях в МЦ и ми беше плодов.Но смятам утре да си продължа на белтъци.Мисля,че до края на диетата ще сваля желаните 4 кг.Сега съм 51.500,а искам да стигна 47-48 .Така че не се обвинявай ще ги свалиш,ние все пак сме хора и можем да прегрешим .
На всички ви  Hug Hug Hug

# 400
  • В светлината на слънцето
Kally, не се обвинявай. На всеки се случва да прегреши. Според мен утре бъди на такъв ден, какъвто ти търси организма - тоест плодов или белтъчен. Единият вариант е да повториш плодовия, другият е да махнеш с ръка и да си караш по план - тоест на белтъчини. Вслушай се в организма си и открия на него какво му се иска в този момент. Защото, ако не го послушаш може отново да изкараш половин ден на плодове и внезапно да се наложи да заситиш с нещо белтъчно глада. Малко абстрактно звучи, но пробвай - не е трудно на практика. Peace

# 401
Здравейте момичета, минавам само набързо да се отчета.
Жани днес съм си по режимчето стриктна. Белтъчен ден, карах го на наденички и домати. Преди малко се прибрах и устоях на бира и пържени картофки със сиренце, но се бях заинатила. Сърбах си сокчето  Simple Smile иначе сега като се прибрах си хапнах грозденце. Знам че е късничко, но ми се прияде нещо и реших да е по - добре плод отколкото нещо друго.
Ани слънце, както вече споменах преди малко се прибрах излизах, а дали ще познаеш с кого?
Kally May успокой се, недей така и моя плодов вчера беше прегрешен и то на финала вечерта, но днес продължих както ми е по схемата с белтъчния, горе главата не се коси виж как всички момичета те окуражават, не ги предавай ами утре продължи както ти самата прецениш за добре. Мога да кажа, че от тази вечер настъпва лунната фаза и който иска утре може да я спази. Аз още не съм решила, най - вероятно няма да стане понеже една приятелка има рожден ден и ще черпи, та още незнам утре какъв ден ще е. Но съм решила до обяд с прегрешенията а вечерта на повечко течности, за да спазя поне донякъде лунната.
Момичета, обещавам Ви скоро да направя информацийката за лунните фази и да Ви ги пусна Simple Smile
Сега пожелавам лека на всички момичета  Hug

# 402
Елинор,чак сега разгледах снимките ти преди и сега.Просто не мога да повярвам,че става дума за една и съща жена!Невероятна си,повярвай!  bouquetНямам думи!Каква е магията,мила?И какво означава фрапантната разлика,изчислена в килограми?На първите снимки си поне 100 /прости ми,ако те надценявам/,а накрая ако имаш повече от 55,значи зрението ми изневерява.Супер си!

# 403
  • Испания и Стара Загора
Ели,мила,от кога чакам да се появиш.не ми беше трудно да позная с кого си била.Важното е,че си издържала на изкушението. Hug
Момичета,ето ви фазите на луната до края на годината и малко инфо за лунната диета.

Лунната диета е една от най-малко агресивните, както и най-малко вредните за организма начини за сваляне на килограми. Особеното при нея е, че имате четири строго определени дни (по 24 часа) в месеца, в които приемате само течности. Тези дни съвпадат с четирите лунни фази – новолуние, първа четвърт, пълнолуние, последна четвърт. Хубаво е да започнете диетата около час преди началото на фазата и да я завършите около час след края.

Трябва да знаете, че когато луната расте вашето тяло също е склонно да натрупва по-лесно излишни течности и допълнителни килограми. Тогава ограничете калориите в менюто си.

През 24-те часа от всяка лунна фаза, пийте само течности, като избягвате допълнително подсладените, както и тези, в чието съдържание присъстват консерванти. Можете да слагате в чая си мед.

Тази диета е подходяща не само за намаляване на теглото, но е и полезна за здравето на вашето тяло, защото течностите пречистват организма и подобряват работата на имунната система. Можете да я правите само веднъж месечно, по време на една от фазите на луната, докато тялото ви привикне и престане да приема двайсет и четиричасовото гладуване като стрес.

Ноември
06. Ноември (Четвъртък) 2008г. - 06:04 часа - първа четвърт
13. Ноември (Четвъртък) 2008г. - 08:18 часа - пълнолуние
19. Ноември (Сряда) 2008г. - 23:32 часа - последна четвърт
27. Ноември (Четвъртък) 2008г. - 18:55 часа - новолуние

Декември
05. Декември (Петък) 2008г. - 23:26 часа - първа четвърт
12. Декември (Петък) 2008г. - 18:38 часа - пълнолуние
19. Декември (Петък) 2008г. - 12:30 часа - последна четвърт
27. Декември (Събота) 2008г. - 14:23 часа - новолуние

Аз сега си лягам,че в главата ми се върти само ядене.Лека нощ на всички. Hug

# 404
Ани,тази лунна диета как се съчетава с  нашата?В смисъл например днес съм била на сладко,решавам да я направя сега до утре вечер,как продължавам вдругиден-на плодове ли?Т.е.пропускам един ден от нашата,за да правя лунна диета,и после си продължавам по стария ред,правилно ли разбирам?И сваля ли се наистина от нея?Все пак са само 24 часа?

Общи условия

Активация на акаунт