Отговори
# 375
Ето ме пак  bouquet
Пу за мен-първа на кафенцето на Ани, за което и благодаря. Ани Hug
Аз днес съм на белтъци-и понеже пише, че може дюнер да се хапва и аз си взех един малък дюнер без картофи и кетчуп Peace Мммммм....как добре ми дойде след вчерашния пост на ябълки и вода. И да си призная без бой-хапнах и две малки кюфтенца(съседката ми даде, че ходили на помен-и на мен като ми е белтъчен ден и не им устоях та ги лапнах набързо Embarassed)Но пък съм ОК, кантара вече стои на 80кг. Аз да ви кажа съм решила да карам диетата и по празниците-само на две места ще се наложи разместване-за Коледа на 25-ти и за рожденния ден на малкия на 03.01 защото не може на тези два дни да съм на плодове(така ми се пада-плод) А вие ще помогате със съвети как да ги разместя без много поразии. Иначе съм на линия до края на януари-плътно с вас  bouquet

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:16 от janeta*

# 376
  • в сърцето на моето Слънце

Stelxen много се радвам, че при теб има раздвижване от японската. Кога ще започнеш отново 90 дневната? Браво мила, само така-а как само се беше отчаяла....радвам се, че си ОК Hug
Жани и аз се радвам! Ако не бяхте вие вече нямаше да съм тук, а може би щях да съм скрита в някой ъгъл и да ям каквото ми попадне.  Laughing
Добре че и при теб са се раздвижили нещата, че и ти беше посърнала.   bouquet
Радвам се че не се депресираме всички едновременно. Ами за миг се натъжаваме, помагаме си и бързо се вземаме в ръце.  Hug
Ани, как си мила? Надявам се вече да се чувстваш по-добре.
  love001 На всички останали:  newsm51

# 377
  • София
Привет, мацки!
На мен ми е трудно да ви чета редовно и пиша набързо, ще ме прощавате  Hug
Иначе да се отчета - кантара е вече -2кг /за 15 дни диета/, радвам се много, особено предвид това, че на 06.12 сме на сватба, имам планувани и два банкета... Трябва да съм неотразима Wink Crazy Flutter Party
Обаче - файлчето с превода не го открих  Confused, но съм запазила черновите на хартия и скоро ще се постарая да ги набера и кача.  Peace
Пожелавам ви хубав ден! И мноого минусчета!  Hug

# 378
Stelxen, и аз правя японската. Днес ми е 4 ден, но не я спазвам съвсем стриктно (слагам си подсладител в кафето, ползвам сол-малко и от време навреме ям по една ябълка). До сега не виждам някакъв резултат. Ти колко свали?
 М/у другото ти ме надъха за 90-дневната  Hug Hug Hug и сега се подготвям за нея(от неделя) Дано да окуражавате и мен  Rolling Eyes

# 379
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Днес съм на сладичко - няма да изреждам какво ще хапвам, да не им се прииска на момичетата, които не са на въглехидрати днес Heart Eyes.Утре ще съм на плодчета, от сега съм се замислила как ще изкарам цяло денонощие на тях, подготвям се психически Joy.

Приятен ден  bouquet!

# 380
Здравейте и от мен!
Минавам само да ви видя и да ви пожелая хубав ден и минусчета , иначе два дни не съм на никакъв режим , но утре има лунна и ще го карам на плодове, после по схемата.
Stelxen само така , още минусчета ти желая Hug
мама Саша чудесен резултат! Hug
Малтазаповядай при нас, момичетата са страхотни и атмосферата във форума е много приятна!

приятен ден на всички фиданки Hug Hug Hug

# 381
  • в сърцето на моето Слънце
Stelxen, и аз правя японската. Днес ми е 4 ден, но не я спазвам съвсем стриктно (слагам си подсладител в кафето, ползвам сол-малко и от време навреме ям по една ябълка). До сега не виждам някакъв резултат. Ти колко свали?
 М/у другото ти ме надъха за 90-дневната  Hug Hug Hug и сега се подготвям за нея(от неделя) Дано да окуражавате и мен  Rolling Eyes
Честно да ти кажа, аз като я спазвах миналата седмица стриктно резултатът беше само, че на 5тия ден ужасно ми прилоша и се нахраних здравата. Добре че Ели беше наоколо да ме успокои. Сега не я спазвам стриктно, даже изобщо. Днес за обяд си хапнах кисело мляко вместо яйца. Иначе вече имам -3 кг, но това е заради спирането на въглехидратите, а не че японската диета е някакво чудо.
Иначе 90 дневната диета е невероятна. Хайде идвай и сама ще се убедиш. Естествено че ще те подкрепяме, иска ли питане.   bouquet Нали затова сме тук. Редуваме се една след друга да се отчайваме и да се утешаваме. Няма как да е по-друг начин. Аз съм на диета от 31.03.2008 - това е доста време. Колкото и да съм позитивна ми е трудно да не се отчайвам понякога. Без момичетата нямаше да успея.  Hug
Еми, благодаря ти. Дано да продължа да свалям, че иначе пак ще се отчая.  Heart Eyes

# 382
Привет на всички!  Hug
Днес ми е първият ден, хапнах на обяд една салата моркови и зеле и пилешко шишче.
Ани благодаря за кафенцето  bouquet както и за новата схема, но колкото повече я гледам, толкова повече не ми харесва за 6 дни - 2 плодови /аз имам проблем с плодовите дни/ така че ще си карам по познатата схема. /Аелис   bouquet и на мен ми е трудно с плодовете/ Решила съм хич да не бързам - каквото стане, колкото стане, няма да давам зор  Grinning
Stelxen  Hug  bouquet браво за кантарчето! Най-после го раздвижи    bouquet
мама Саша, janeta*   bouquet   bouquet браво!
lulumba   bouquet  добре дошла!
На всички хубав ден!!!  Hug
Отивам да ви чета назад!  Laughing

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 14:26 от Drunvala

# 383
Здравеите и от мен днес. Вторият ми ден минажа засега успешно. ще ходя да пазарувам по късно и да си купя плодове.
Хапнах на обяд бобена салата.

после пак ще пиша - сега телефона не спира да звъни.
kiss

# 384
Stelxen защо не си дадеш малко почивка? Доста дълго пазиш диети. Вместо да подкараш пак 90 дневната, почини си дек-януари, или поне само декември, и без това има доста празници. Е, не яж като не виждала де, но пък не се ограничавай (в смисъл, като ти се яде това и сега, яж, но колкото се може по-малки количества). Пий повече течности и така. Все пак искаш да свалиш близо 50кг, а с половината си се преборила, което е много голямо постижение. Не изтущавай така тялото. То аз съм на диетата от няма 20 дена и по някога ми идва да се откажа (за 1-ви път пазя диета все пак), та не знам ти как се чувстваш, особенно като не мърда кантара. Затова може би е нужно малко да си освободиш ума от диети. Ти си знаеш най-добре де, това е моето виждане  (и може би от страна на това, че никога не съм пазила диети, щото съм била все много слаба и не знам какво е).

Аелис защо така казваш цяло денонощие? Пак ли си нощна? Нали знаеш, че и аз съм на плодчета утре, макар, че вчера постоянно си мислех, че съм днес на плодове, не знам защо така. Ще се поддържаме утре  Wink Аз ще ям мандаринки, портокали, круши...или поне така си мисля Simple Smile Ябълки още не съм яла през диетата.

# 385
  • Пазарджик/Лондон
Tsvetito ,аз и вчера и днес пиша за едно и също нощно - утрешното Crazy.Днес санитарката ми разправя как заедно сме били нощни утре и тя щяла да взема рибка, а аз да правя картофена салата Heart Eyes. Е да, ама аз й отговорих, че утре съм на плодове и тя много изненадано ме изгледа, след като видя как си хапвам сладичко наобяд Joy.Е, тя ще е на рибка, а аз ще гризкам плодчета, ама нощта ще е дълга и не знам колко плодове ще отидат Joy.Ще се поддържаме Hug.Още не съм решила какви ще бъдат плодовете, нещо подобно на твоите ща са Heart Eyes.

# 386
Привет отново!Преди малко се прибрахме от разходка и бутнах мъничето да спи.Днес съм на сладичко,но до момента съм яла само едно кроасанче.Не ми остава време да направя спагети.По-късно ще ги правя.
Малта,добре дошла при слабещите и успех!   bouquet
Stelxen,и аз като Цвети мисля,че можеш да направиш малко почивка от диетите.Все пак организмът ти е привикнал на ограничен режим и сега по-трудно ще го излъжеш да сваля кг.Ако например до Нова година си хапваш,но с мярка,нищо лошо няма да се случи и няма да качиш.Тъкмо ще се разтовариш и психически от мисълта,че трябва да внимаваш какво и колко хапваш.
lulumba,стартираме почти от еднакви килограми с теб.Аз почнах от 84,крайна цел 63.Е,не знам за 90 дни колко ще смъкна,но съм се закучила да съм режимна вече и никакви прегрешения /е,поне ще опитам/.Тази сутрин бях 82.
Приятен следобед на всички! Hug

# 387
Много ви благодаря , момичета  Hug
Вашия режим е лекичък и си мисля, че ще ми е лесно да го спазвам. Искам да ви попитам дали в притеиновия ден мога да хопвам натурална Активия. Много я обичам  Heart Eyes
Шоколадът трябва да е натурален, нали???

# 388
Иринка получих ти ЛС. Благодаря ти за отговора Hug. Аз зная за Гешева-ходили сме с направление при нея но не става за личен лекар(за жалост)
Аелис направо не мога да си представя как се изкарва денонощие на плод. Но пък ние сме с теб Hug и знаем, че ще издържиш на изкушенията(мисли си за следващия ден, който ще е белтъчен-ще си  изпечеш пържола например Peace)
Малта скачай при нас в диетата-тук е супер, хапваме от всичко и ще станем фиданки. Аз за 16 дни имам вече 6 кг. свалени. Ти сама прецени и ще се радвам да се включиш с нас. Мляко можше в белтъчния ден-без значение какво и колко процента(така аз съм разбрало, но ако греша ме поправете)  bouquet

# 389
 Момичета, аз ще правя не 1, а 2 плодови, както и Ани . Трябва да се постарая, че и мен ме чакат няколко банкетчета служебни, а не са ме виждали, откакто родих април месец и искам да съм във форма. Милички и аз се опитвах на други диети, ама не ми допадат. То  е тормоз за моята душа да съм цял ден на 2 яйца и една салата, примерно. Тук хем си хапвам, хем влизам във форма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт