Отговори
# 360
Ани,няма да се отчайваш,мила!И аз бях така сутринта,че и вчера,но с помощта на прекрасните момичета тук бързо се мотивирах отново.Точно ти,която си постигнала такъв забележителен резултат,да се отчайваш,бива ли?Даже ти бях писала по-горе,че съм гледала снимките ти преди и след.Възхищавам се на резултатите ти и ще направя всичко възможно и при мен да има такава очевадна разлика.Ти си пример за всички новачки като мен,горе главата!!!Ето- HugСпокойна вечер!

# 361
.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 06:24 от Поци

# 362
привет, момичета..
аз се позагубих малко, малко пообърках ритъма на диетата, мисля утре вместо сладък да го правя плодов ден за наказание..
2 плодови поред ОК ли е? малко хард ми се струва, ама.. така ми се пада.. иначе засега не съм възстановила 2те кила, които съм свалила (само 2 Sad )..ама дано се сетя и да пия течности, че хич ме няма да се сещам.. не знам що така..а уж обичам..

вие колко сте свалили дотук и за какъв период? айде някоя да ме надъха Wink спасибо   bouquet
аз въобще се размислих,че диетата няма нужда от сладък ден, така е по-неефикасна според мен, де..

айде ще си лягам,че умирам за сън. до утре сутрин.. Hug

# 363
  • София
Хайде на кафенцето, милички  Hug !

И аз малко се позагубих, но много работа ми се струпва нещо.
Днес съм на плодчета, да видим как ще я изкарам  Rolling Eyes !

Много минусчета да покаже кантара за всички днес!
Хубав ден   bouquet !

# 364
Добро утро!  Hug
Kally May   bouquet благодаря за кафенцето!
Ани   bouquet знам за какво говориш.... само ще ти кажа, че така ще бъде... ще сме от диета на диета. Другият вариант е нагоре всичко! no  Знаеш и при мен какво мятане е насам-натам... Ели преди няколко дни ме пита как върви... Как да кажа, че не върви! Не върви както исках и понеже в момента ми е приоритет да се нагодя към новата работа, за някои неща вечер си затварям очите и то и поради този факт не върви.
Сега се качих на кантара и виждам, че трябва отново да взема нещата под контрол. И тъй като с този режим се чувствам най-малко на диета - от днес го почвам, пък каквото ще да става! Само не си спомням - някой спомена за друг вид на следване на дните /аз това съм го пропуснала/ - само го чух като ехо  Laughing Ще споделите ли?
Така че, Ани, никакво отчайване! Не заради другите, защото си ветеранка! То на нас най- ни е омръзнало... Заради себе си ще го направиш! Нали знаеш, че след червено на свитофара - светва зелено!
Хайде на зелената светлина!!! Хайде пак заедно!  Hug
Протеини, значи... ок  Sunglasses
Имам време да се настроя до обяд, ще си направя и нова линийка, ама по някое време през деня.
Ели, аз така отговорих на въпроса ти докъде съм стигнала...  Joy  Hug
На всички  Hug и хубав ден!!!

# 365
Добро утро,момичета![/color]Желая ви приятен и ползотворен ден и много свалени килограмчета! Аз вчера най-после се престаших да се кача на кантара и той ми показа 90кг. Embarassed  #Crazy EmbarassedЦелта ми е голяма.Мечтая си за 60кг.,но и на 70кг. ще съм доволна.

# 366
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте момичета!
Аз вече имам минусчета, раздвижи се най-после пустия кантар! Спазвам японската диета, но не стриктно, а просто се придържам към планът и. Всъшност правя нещо средно между нея и БВД.
Желая ви лек ден за сега! Чао от мен!  Hug

# 367
  • Испания и Стара Загора
Добро утро ,момичета, Hug
Благодаря ви за подкрепата и милите думи.Както казват "утрото е по-мъдро от вечерта".Ето наспах се,и днес с нови сили започвам.
Ели,мила ти си ми талисманчето. newsm51
Drunvala щом и ти си тук,няма начин да не успея. HugДругата схема на редуване на дните е белтъчен-бобов-плодов-белтъчен-въглехидратен-плодов. Peace
Vania Jordanova ще успееш,спазвай режима точно и ще свалиш поне 15кг. Peace
Kally May нлагодаря за кафенцето,тъкмо си направих едно. Hug
Insatiable минавай по-често и така няма начин да объркаш ритъма на диетата.Момичетата няма да ти позволят. Hug
steli76   мерси за подкрепата.И аз снощи като приспах Алекс,изкарах двете снимки една до друга и ги гледах 2 часа.Така се мотивирах. Peace
 janeta* точно това мисля да направя.Ще се претегля днес сутринта и после,чак в понеделник.А може и днес да не се претегля,че очаквам МЦ и ще се отаям още повече. newsm78
bruxelles  вечеря в 8.30 не е чак толкова зле.на всички се случва.Важното е ,че не е била в 11ч. Hug
 Stelxen браво мила,продължавай така. Hug
На всички ,които не съм споменала поименно им желая лек и режимен ден. Hug  bouquet Hug
И така аз днес съм на плодове.

# 368
  • В светлината на слънцето
Добро утро и успешен ден на всички  Hug
От днес и аз съм с вас - вече официално и за втори път тази година. Пък да видим как ще реагира този път кантара и сантиметъра.  Wink Не съм се мерила още, така че после ще дам данни за протокола. Днес ми е белтъчен ден, но аз мисля и да попостя малко скромно - тоест бели пости, само без месо, но със сирене и яйца, така че ще видим какво ще хапвам за обяд и вечеря. Grinning

# 369
Добро утро фиданки   bouquet
Аз първо да благодаря за кафенцето на Kally May -разкошно събуждане Hug
Ани много се радвам, че тази сутрин мислиш различно от снощи и че си с нови сили и вяра Hug Hug Hug Ние тук ще помагаме. Аз защо кисна цял ден в темата-ако имам притеснения или имам хубави новини ги споделям. И всички тук ми помагате-за което сърдечно благодаря Hug
Drunvala радвам се, че ще си заедно с нас в борбата с килограмите Hug
Stelxen много се радвам, че при теб има раздвижване от японската. Кога ще започнеш отново 90 дневната? Браво мила, само така-а как само се беше отчаяла....радвам се, че си ОК Hug
Insatiable мила, навестявай ни по-честичко. Аз както казах цял ден съм на тази тема(просто стои отворена) и редовно хвърлям по едно око-момичетата тук много ме надъхват и ми помагат....взаимно си помагаме една на друга. Аз без тях няма да успея Hug
Steli76 вчера двете с теб бяхме в едно и също състояние-аз бързо се окопитих благодарение на Ели. Ти как си днес? Аз и вчера(въпреки застоя ми) бях супер режимна Party И да ви кажа така ще бъде докато не изкарам диетата и не постигна желаните резултати Hug
Ели, миличка невероятна си  bouquet Днес какво ще хапваш? Аз съм на белтъци. А имам и хубави новини-канатара се размърда тази сутрин(макар че аз се тегля в 12ч. наобяд) -показа 80кг.(а наобяд ще е 79кг., защото аз задържам вода и наобяд съм по-лека с килограм от сутринта) Ами това е при мен-ще броя килограмите не 9.., не с 8.., ами влизав вече в цифра 7 Party
lulumba добре дошла за втори път на диетата  bouquet Аз днес съм на белтъчен-явно и ти така след като днес започваш. Ще вървим и с теб заедно. Ти кога прави диетата, колко време изкара(всичките  90 дни ли) и колко свали? Леле колко много въпроси зададох на един ред Embarassed
За всички, които не споменах(защото малчо взе да мрънка) желая лек и спорен ден. И многоооооо минусчета на кантара Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 09:43 от janeta*

# 370
Здравейте фиданчици  Hug
Гледам тук нещо започнали да се отчайват някой. Момичета, недейте така, няма как да свалите всичко за 2-3 седмици. А и виждате, че има много фактори, които влияят, а и когато не сваляте на кг, не значи, че не сваляте на см  Peace

Аз съм решила от събота да започна и бульончета да пия и мисля, че и те ще помагат. Все пак, като се наяде човек и после поеме нещо топло, мисля, че самата храна ще се смила по-добре и по-пълноценно, а и може би няма да имам и проблеми с WC-то. Като започна, ще ви пиша как ми се отразява. Никой не го прави, а може и това да е разковничето за повече стопени килца. И понеже знам, че има руска книга, но аз не знам руски, някоя от вас, ако е чела, и има нещо интересно по този въпрос, нека пише.

Ели, а ти може да дадеш инфото за луната, определено ще е интересно, пък и предполагам, много момичета ще си отдъхнат за някой дни, когато кантара върви на горе Simple Smile

steli76, janeta*, anita29, bruxelles, Insatiable, Kally May, Drunvala, Vania Jordanova, Stelxen, lulumba   Hug Hug Hug

# 371
Добро утро на най-прекрасните дами във форума и благодаря за кафенцето!  bouquetДнес е прекрасен ден,поне засега и смятам да поизлезем с мъничето,че и аз да се поразмърдам малко.Днес съм на сладък ден,но мисля да не прекалявам.
Ани,радвам се,че съм ти помогнала макар и малко.винаги,когато мислиш,че нещо не става,че усилията ти не дават резултат,гледай си снимките и ще видиш как отново ще се мотивираш.Постигнала си невероятни неща с много воля и желание и служиш за пример на всички тук!Продължавай така! Hug Искам да ти кажа,че точно благодарение на теб,на Ели,на Жани,на Цветито и на всички други момичета тук демотивацията ми изчезна много бързо.Така че горе главата,трябваш ми!!!
Жани,добре съм тази сутрин.Вчера не съм прегрешавала нито на милиметър отбобовия ден и сега съм супер доволна от себе си.Ти как си? Радвам се,че си се надъхала за успех! bouquet
lulumba,добре дошла отново! HugУспех и много минусчета ти пожелавам!
На всички,които не съм изредила поименно-лек и приятен ден!!!  bouquet

# 372
ДОБРО УТРОООО  ФИДАНКИ
Днес се готвя за ориз или картофки нещо.....не съм решила още.Вчера бях режимна , но малко закъснях с вечерята Embarassed   Confused

# 373
  • В светлината на слънцето
Жани, аз май вече бях писала, ама нищо де. Бях на диетата през февруари/март. Изкарах един пълен цикъл (водният ден ми мина страшно леко за мое учудване). Общо свалих 11 кила. После зловещо зациклих, пък започнаха и едни рождени дни у дома, та се изнервих и прекъснах. Май не трябваше да го правя. Embarassed Както и да е. Веднага върнах едно кило. После през лятото не съм правила никакъв режим, но направо се освиних от ядене.  Animal Pig Embarassed В крайна сметка до днес съм върнала общо 5 от свалените килограми, за което изцяло аз съм си виновна. Такава е статистиката след днешното мерене на кантара. ooooh! Сега пак мисля да направя един цикъл, защото съм убедена че по Коледа и Нова година няма да издържа. Така че по-добре един цикъл, но сериозно, отколкото пълната диета с прегрешения. Naughty Май ще се движим заедно като периодичност на дните.  Heart Eyes Аз днес мисля да си правя омлет и салатка с китайско зеле. Thinking
За протокола - започвам от 84,500 кг. Крайната ми цел по принцип е 50 кг, което на този етап е невъзможно. Така че реалната цел за момента е 75 кг. След Нова година - още. Grinning

# 374
  • Испания и Стара Загора
Здравейте отново,
тъкмо се прибрах от пазар.Купих си плодове,за днешния ден.
Сега пускам следобедното кафенце. Peace

Общи условия

Активация на акаунт