Отговори
# 345
  • В светлината на слънцето
Мама на Викито  Hug и успех.  Peace

# 346
Привет сладурани!  Hug
Ние сме станали страхотен отбор. Вижте колко много сме станали.
Радвам се на всички, които са постигнали успехи , на другите стискам палци.

# 347
Днес съм много стриктна,да се похваля!Ден за варива ми е.Направих си печени картофки на тефлонов тиган-ммммм,супер!Заварих ги малко с подправки и после ги довърших в тефлона.Стана много вкусно.Оставила съм си и за вечеря.Много ми помогнахте,момичета!Бях се демотивирала,че нищо не става от моята диета,но днес доста време четох темата,четох и какво ми писахте лично на мен и сега съм по-обнадеждена.Страхотни сте!   bouquetПак да питам,че да съм сигурна-имам овесени трици от Дюканския ми период-кога мога да ги ям?Те са за подпомагане на перисталтиката,а и насищат,ако са с кисело мляко.Само в белтъчния ден ли са позволени?Могат ли да се комбинират с нещо друго?

# 348
Стели, за триците мисля, че можеш само в белтъчния да ги консумираш, особено щом са с кисело мляко.
Мама на Викито  Hug и на всички успех....ние днес ще имаме гости и мисля да прегреша с чаша вино Embarassed

# 349
  • Пазарджик/Лондон
Привет отново Hug!

Днес на работата имаше почерпка, но аз опитах само няколко маслини, нали са позволени, направо не знам как устоях на сладките работи, но вие много ме мотивирате Hug. Сега съм се зачудила в утрешният ми въглехидратен ден какво ще хапвам , като съм на работа от 7 до 19ч. и няма да мога да си приготвя нищо, ще трябва нещо да си купя - давайте идеи Heart Eyes.А пък за плодовият ден ще съм нощна смяна - има ли някой, който да е будувал и да е издържал , без да хапне? През деня няма да ми е проблем, нали ще съм си у нас, но вечерта и през нощта не знам, при всички положения ще се наложи да хапна нещо и след 20ч, ще се заредя с плодчета и ще се опитам да не хапвам много Crazy.

steli76 , аз съм нова в диетата, но мисля , че овесените трици са за въглехидратният ден, но без мляко, а с натурален сок, но предполагам , че някой по- компетентен  ще се изкаже.

Чао за сега  bouquet!

P.S. steli76   Сега видях, че са ти отговорили и мнението е различно от моето, аз все още не съм много компетентна, тъй че може да не се вслушваш в това, което съм написала Peace.

# 350
Абе и аз знам, че триците са за въглехидратния, без мляко. А за вечерта, наистина така е по-трудно като бодуваш, но някой и друг плод не мисля, че ще е фатално (а после сигурно като легнеш и ще спиш до следобяд). Аз като ми се дояде нещо (не, че съм гладна, а да имам така нещо в устата, щото и цигарите отказах преди 3г) и дъвча дъвка. Лошото при нея е, че те кара да отделяш стомашни сокове и в крайна сметка огладняваш още повече. Пии много вода!

Аелис  аз днес купувах храната в офиса, и като гледах тия манджи...не ме питай, но устоях. Не съм вярвала, че мога, но и сладко и всичко отказвам, ако не ми е ден за тях Simple Smile А за въглеходратния няма нищо по-лесно. Може да си купиш от всеки супер маркет някакви сладки неща, вафлички или някакви шоколадови бисквити и т.н. Колкото и малко да ти изглеждат, сладкото доста засища, а и яж по малко през 2ч, така няма да ти се дояжда много и да ометеш всичко на веднъж Wink А за питката, не се притеснявай, то и в хляба се слагат яйца, все пак не си яла само питка, нали Simple Smile

irinka28 страхотни резултати, като гледам, аз само в бедрата съм повече (60см), довечера може да се премеря, защото кантара не мърда, но едната колежка вече отбеляза, че съм поотслабнала.

А за кантара, да и аз забелязах това, че вечер съм едни кила, сутрин по-вече, но като мина WC и се оправят нещата или така си мисля. Затова и аз няма да се меря постоянно. Най добре всяка неделя примерно, или на 8 дена. Всъщност сега като се замисля (от къде ми хрумна това не знам), дали може да има и нещо общо с луната, нали има някакво засилване на гравитацията и обратното (дето има приливи и отливи), та може в тези моменти да тежим различно. Не знам защо се сетих за луната и ми хрумна тази "умнотия"  hahaha

# 351
чудех се кой е писал, че триците са белтъчен, а съм била аз - сорииии....въглехидратен, но със сокче, не мляко

# 352
  • Пазарджик/Лондон
Tsvetito , благодаря ти за отговора Hug.До работата ми има голям супермаркет, утре ще посетя сектора със сладкотии Crazy.На работата ще има да се чудят , че си хапвам само сладко Joy. А деня след нощното дежурство наистина ще спя до следобяд, а после следват белтъчини Heart Eyes.

Приятна вечер на всички  bouquet!

# 353
Здравейте момичета, тъкмо се изкъпах и съм нещо уморена та днес отказах излизане, за което сега съжалявам де ама айде.
Виждам има доста нови момичета приветствам ги с добре дошли.
steli76 радвам се, че сега си по - добре.
Аелис и ти се справяш чудесно, гордея се с теб.
Tsvetito напълно си права за лунната така си е, като имам повечко време, ако Ви интересува ще Ви пусна повече инфо относно това, само ми кажете искате ли за да не утежняваме все пак темата.
Анииииииии слънце, къде си  Sad
Стели внимавай да не ти прилошее от втората седмица, ако да си ми обещала да се откажеш. Преди всичко гледай ти да си добре  Hug
Роси как вървят нещата при теб мила?
blumence, EVGA, lulumba, мама на Викито, irinka28, Hug Hug Hug

# 354
Да,Елинор,доста по-добре съм,особено след като се качих на кантарчето.Скъпоценното килограмче,което бях свалила от началото на диетата досега и после пак бях качила,пак е свалено!  newsm44 Днес съм много стриктна,както вече писах.Детето яде солети,аз гризя моркови  Laughing Утре е най-любимият ми ден-въглехидратния.Смятам да не се оливам със сладко,а ако много ми се прияде,да гризна някоя бисквитка.Иначе за основно съм замислила спагетки с гъбен сос.Предния път като бях на въглехидратен си правих,станаха супер.Пък по някое време може да си спретна едно фрешче от ябълки с трици.Нали фрешът се води отделно ядене?Лека и спокойна вечер на всички!  bouquet
П.П.Елинор,ще ми бъде много интересно да прочета инфото за луната.Ако имаш време,моля пусни.

# 355
Как сте фиданки? Hug
Да ви кажа, че днес си изкарах плодовия и току-що изядох една ябълка. Няма да ям солени неща-яз преди 2 часа ядох 2 колела лимон и той притъпи желанието за солено. Това е много добра идея за мен-ще си накупувам лимони и като ми се прияде солено в плодовия ден вечерта ще ръпам кисели лимони(те освен със захар може да се ядат и със сол) и така ще спазя условието да е плод Peace.
А утрееееее Crazy е любимото ми белтъчно хапване.
Ели,мила благодаря ти днес за подкрепата и за това, че намери време за да успокоиш притесненията ми-ти си невероятна жена  bouquet  bouquet  bouquet Hug На мен също ще ми е интересно да прочета за това какво влияние оказва луната върху организма ни в зависимост от фазата. Хайде пусни ни да прочетем-предполагам, че и другите момичета са на това мнение. Hug
Иринка какво е това сладкишче дето си спретвала снощи-я кажи HugАми това, че е станал зелевия ви сок е добре. Пийвай си от сокчето сутрин на гладно и ще видиш че действа супер за твоя проблем.
Цвети аз не хапвам солени нещо-в смисъл предпочитам да е молко солено. И не прекалявам със солта. Но явно организма минава през определени етапи. А пък и Ели каза, че течности може да се задържат и когато има овулация(а аз съм точно та този етап-ову). Не се притеснявам и продължавам на 100% с диетата. Видях, че действа. Днес нахлузих едит панталон, който преди 2 месеца ми беше тесен, тесен......, а днес като го обух и той се смъкна и дори мога да го събувам и обувам без да го разкопчавам  Party Party Party
Ами това е от мен за сега. Ставам, че нещо ми е мътно пред очите-ще тищам де се изкъпя и да разчистя хаоса наоколо, че моите мъже се навечеряха и ще трябва да разтребя по тях ooooh!

# 356
  • Испания и Стара Загора
Здравейте фиданки,
моя белтъчен ден върви много добре.На обяд хапнах кюфтета със задушени зеленчуци,а сега малко сирене.Нещо започвам да се отчайвам.Кантара не мърда,а искам да сваля още 6-7кг.Незнам какво да правя. Sad
На всички лека вечер. Hug

# 357
АНИ слънце, недей така ти можеш ти тук си една от ветеранките в режима, и си ни за пример. Както ти си ни окуражавала, сега е ред на нас. Бъди търпелива, изтормози организма с японското, нормално е сега да не мърда все още. С постоянство ще се справиш, вярвам в теб, както и всички момичета тук. Hug Hug Hug

# 358
Здравейте на всички,

Днес си изкарах белтъчния ден. Наобяд хапнах един омлет с кашкавал и малко салата, а тази вечер - преди малко хапнах само салата че не ми се правеше омлет пак.
И преди да ме сочите с пръст smile3513 - ще призная  Rolling Eyes- вечерях в 8.30 но какво да се прави - много работа и доста късно си тръгнах от офиса.
Уж криза.... newsm78

# 359
АНИ слънце, недей така ти можеш ти тук си една от ветеранките в режима, и си ни за пример. Както ти си ни окуражавала, сега е ред на нас. Бъди търпелива, изтормози организма с японското, нормално е сега да не мърда все още. С постоянство ще се справиш, вярвам в теб, както и всички момичета тук. Hug Hug Hug

Ани вече Ели ти е написала всичко което и аз бих казала. Горе главата мила. От сутринта и аз се жалвах, но с помоща на Ели(която ми се притече на помощ на ЛС) бързичко се успокоих и проумях, че е нормално да има застой. А сега аз ще ти подам и моето рамо Hug Hug Hug Нека организма ти си влезе в ритъм и всичко ще се оправи и ще започнеш да сваляш-спри да се теглиш за известно време и след седмица се премери. Желая ти много сила и упоритост за да продължиш с нас борбата с килограмите Hug Ние сме с теб, мила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт