Отговори
# 330
Здравейте момичета!
Аз нямам с какво да се похваля, а днес ми е лошо и хапвам от сутринта , сега ще ям и шоколад че ми е паднало кръвното, надявам се от утре да си продължа по схемата на Ани.

Приятен ден на всички Hug Hug Hug

# 331
Добро утро и от мен!
Ани,благодаря за новата схемичка!   bouquet Как мислиш,дали ще е добре да мина на нея или да продължавам по старата?От 5.11 съм на диета,свалих 1 кг,но нещо варира,и то по-скоро нагоре,отколкото надолу  Shocked Имам малки прегрешения,но едва ли са решаващи чак пък нищо да не свалям,че и да качвам.Перисталтиката ми работи перфектно,така че не е и от това.Не знам....А иначе като цяло съм намалила драстично количеството храна,което поемам на ден.Само за пример ще дам снощи-за вечеря имах половин пилешко бутче и зелева салата.Абе решила см да продължавам и ще направя всичко възможно да спра с прегрешенията.Ама като ми е слаб ангела...покрай детето все има вкъщи я бисквитки,я солетки,я кроасанче...гледам да не кълва от тях,но се случва понякога  Embarassed
Елинор,днес трябва да ми е бобов ден.Дотук съм на една ябълка и кафе.Не съм си приготвила още нищо за обяд,но смятам да си сваря картоф.Ще погледна и новите рецепти.
Хубав ден на всички! Hug

# 332
steli76 и аз днес съм на бобов и съм си взела печени картофки на фурна (е бяха с едни мръвчици, които ядох снощи, а сега картофите  Mr. Green). А за довечера съм накарала мъжа ми (че му е близо до работа) да ми вземе ориз със зеленчуци от китайския. И със соев сос става мн вкусно. Иначе по паринцип пише, че през бобовия и сладкия ден може да се яде през 2ч.

Ами то като ядох леща, как да не огладнея - от 13ч до 19-20ч, няма начин да изкарам на една леща и то на супа. Виж катрофите засищат доста, както и ориза. А сега като се замисля, ми то и месото и ориза все запичат. Тестеното и то не помага...А за маслото - е няма начин в сладките да няма масло, или пък в тестените да няма яйце, но иначе мисля, че ако си мажете филийки по-добре да е без масло (или може би някакъв диетичен маргарин, знам ли  newsm78).

Та, Стели, пробвай да изкараш до 1-вия воден поне с тази схема. Ако няма раздвижване, тогава. Аз така мисля. Събота като се мерих и аз бях 61кг (т.е. от 62 свалих на 60 за 8 дена, после качих 1 за следващите 5-6 дена, и сега пак съм 60, че и леко отдолу (сутрин след WC като се меря), днес ми е 18-ти ден, т.е. съм с 4 дена пред теб). Аз даже се замислям дали след 1-вия воден да не започна да ям това което съм яла на обяд, но на половина, както си е по книгата (защото ама хич не ям на половина). Но имам и доста движение на работа, дори и да не ми се иска.

Оооо, днес се засякохме с една позната. Та ни покани на РД-то си на 27-ми. Добре, че е тогава, щото следно това са ми плодовия и водния ден. Та може и да прегреша, но ще се опитам да не го правя, и да си поръчам една салата и нещо сладкоооооо Simple Smile

# 333
Цвети,и аз мисля да направя както ме съветваш.С една разлика-напълно трябва да спра с прегрешенията.Проблемът е,че сега си стоим с детето вкъщи,че е студено,и все се чудя какво да гризна  EmbarassedАко беше както преди по цял ден навън...досега щяха да са ми широки дрехите!Но със сигурност няма да се предавам,още повече,че вие ми давате кураж,за което много благодаря!Току-що видях снимките на Ани преди и сега-разликата е впечатляваща!Браво,Ани!!!!Ох,ще мога ли и аз така....Между другото някой знае ли някаква магийка за подобряване на метаболизма?Ще съм много благодарна да науча нещо ново.

# 334
  • В светлината на слънцето
Добро утро и благодаря за милото посрещане  Hug От утре започвам.  Naughty
janeta, когато правех режима винаги се мерех и със сантиметър, за да видя как вървят нещата. Е, резултатите в сантиметри бяха по-добре и от най-големите ми очаквания. За месец махнах над 10 сантима и то от зони, които трудно се повлияват по принцип - например ханша и бедрата. Аз обаче, за да не се шашкам напразно (защото има периоди, когато тялото просто не реагира на режима, друг път пък смъква главоломно) се мерех на всеки 8 дни - с кантар и със сантиметър. На 4 дни не се получаваше добре, защото както вечце казах имаше периоди на стопиране. А на 8 винаги се забелязваше някакво движение надолу, което ме мотивираше допълнително.
Стели, възможно е дребните прегрешения да са причина за задържането. Аз бях много стриктна и не си позволявах дори хапка извън допустимото. Да, хапвах и чипс, но винаги в деня за варива, понеже той все пак се прави от картофи. И никога, ама никога не ядях след 20 ч. или нещо непозволено в деня за плодове. Може би това изигра някаква роля за свалените килца. А има и нещо друго. Важно е от колко започваш и колко искаш да свалиш. Аз имам мнооого за сваляне, затова и някак по-лесно тръгнаха нещата. Ако имаш малко килца за сваляне, логично е да става по-трудно. Така че не се отчайвай в никакъв случай. Hug

Пожелавам на всички поне няколко минуса да отбележат само от днешния ден.  Hug

# 335
Момичета най-интересното е, че кантара сутрин показва повече от колкото на обяд(или дори вечер) Това е нещо, което ми е трудно да си го обясня. Например сутрин показва 82 кг., а наобяд например показва 81кг. Кажете защо е така, дали нощем задържам много течности и например до обяд да се освобождавам от тях. Случвало ли му се е на някой нащо подобно newsm78

# 336
lulumba,имам доста за сваляне.Стартирах от 83,като крайната ми цел е 63-65 в най-лошия случай.
Жани,и при мен е така.Но аз си мисля,че е от кантара,че нещо се е бъгнал напоследък.В състояние е сутрин да покаже примерно 83,а вечер 86,и то след като не съм яла нищо особено през деня.Пък и колко храна трябва да погълнеш,че да качиш 3 кг,и то само за един ден...невъзможно!
Да питам и още нещо.От Дюкан ми останаха овесени трици.Кога мога да ги ям?

# 337
Преди да хапна мисля да споделя, че и при мен варира кантара ако се меря през няколко часа (нещо, което обожавам), но сега гледам да го правя на 4 дни, а за да отчитам истинския резултат на 8 дни и то само сутрин ПО ВЕДНЪЖ!!:)))......дано успея....отивам да папам, че след вчерашния плодов съм се стопила...хихихи

# 338
  • Испания и Стара Загора
Здравейте фиданки,минавам само да пусна следобедното кафенце, и после пак ще пиша.
Днес ми е любимия белтъчен ден.В момента си пека кюфтета на скарата, Heart Eyes

# 339
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Първият ми белтъчен ден мина безпроблемно - направо не мога да повярвам, децата хапваха десерт - аз не Naughty. Днес съм на варива, но май сгафих - направих си ориз с гъби, много хубав стана, но си хапнах и някаква питка/ нали е позволено малко хляб/ и после се сетих, че в питката се слага мляко и яйца ooooh!.Аз малко си отчупих , ама все пак си е прегрешение - какво се прави в такива случаи, продължавам ли поредността на дните или почвам отначало?

Пожелавам ви приятен ден и много благодаря на момичатата, които са така мили да отговарят на въпросите ми Hug.

# 340
Анита, мерсси за кафенцето...хмммм  Hug... да са ти сладки кюфтенцата....аз хапнах пиленце..... довечера пържолка Simple Smileухааа...чак сега ти видях снимките преди и след---браво.... резултата от тази диета ли е? колко килца са? колко време?мн ли съм любопитна? извинявай

# 341
  • Испания и Стара Загора
Аелис   Продължаваш дните нататък.Малко хляб не е голямо прегрешение. Peace
blumence ами с 90-дневната свалих 9кг това лято,а преди нея правих зелевата супа и с нея свалих 3кг. Peace

# 342
blumence ами с 90-дневната свалих 9кг това лято,а преди нея правих зелевата супа и с нея свалих 3кг. Peace
Мерси Анита - продължавам и дано стигна резултата ти поне, нищо че имам повечко за сваляне. Зелевата не я знам, но аз не обичам еднообразието, така че щом е резултатна тази е моята....а и ми харесва, че е с дълга продължителност.

# 343
Здравейте на всички!!!! Hug
Колко много сте писали,браво,темичката ни се понапълни.
Добре дошли на всички новички!!!!!Пожелавам ви многоооо свалени кг и знайте,че общуването тук много поматга.Тук всички са супер мацки.  bouquet
Понеже обсъждате колко сваляме и т.н.,та исках да кажа,че за първите 20 дни свалих 5.500 кг. и от тогава досега нищо,а днес ми е 39-я ден.Но досега имам 9 см.смъкнати от талията,7 см-он ханша и 4 см от бедрата.Мисля,че това е добре.Та сега съм 67 см талия,91 см ханш и 49 см бедра.
Днес ходих в един магазин за памперси и продавачката не ме беше виждала от един месец и въпреки,че бях с палто,направо се изуми колко съм се вталила.На мен ми се струва,че не е чак толкова,но като се гледам по 100 пъти на ден в огледалото. Wink
Аз днес съм на сладичко,снощи правих един сладкиш,който стана адски сладък и малко прилича на сникърс,та хапнах едно тъничко парченце.
А,нашия зелев сок е станал,понеже слагах на зелето топла вода и а не е на много студено,та сутринта пих една чаша и много бързо бях в тоалетната.Е аз първо пих него,после чая и след него и кафето и тогава ...Направо 3в1  Wink

Сега отивам да свърша малко работа,докато малкия звяр спи и ще се върна.До обяд излизахме и сега ще сме си вкъщи.
Многоооооо  Hug Hug Hug на всички!!!!!!!!!!

# 344
здравейте фиданкииии
  от днес започнах...и вече ще съм редова фиданка! вчера не успях , ама днес вече я почвам и ще се включа при вас. мисля, да не се записвам в табличката, защото няма да я правя 90 дена , а само до следващото пълнолуние и тогава ще правя воден ден./това се пада 12.12/- колкото толкова. Ще ми се повече на см да смъкна, кг не са толкова фатални в момента.
На всички стари муцуни , с които се засичаме за втори път    Hug
на всички желаеще да започнат тази диета -   Hug
и разбира се   Hug   Hug   Hug  за всички други фиданки

Общи условия

Активация на акаунт