Отговори
# 315
Нищо не се получава!Спазвам последователността на дните,имам съвсееем малки прегрешения от сорта на няколко солети или хапка кроасан,останал от детето.Прегрешенията ми са основно в плодовите дни,че много ми се измива корема само с плодове.Преди 12 часа не ям нищо освен плодове и кафе,след 20 часа се старая да не ям /понякога ям плод/.Във въглехидратните дни не се оливам със сладкото /с изключение на първия въглехидратен ден  Embarassed/ И нищо!Даже на моменти кантара бяга нагоре!Е,то на него не може особено да се разчита,че всеки път показва различно,но ако наистина свалям,щеше да покаже.И по дрехите ми не личи да свалям.Защо става така?Започвам да се демотивирам.Моля,дайте ми кураж! Praynig newsm45

# 316
Здравейте момичета, тъкмо се прибрах  Simple Smile
Жани да мила на плодове съм утре, и ще устискам, няма да се предавам Simple Smile
bruxelles помня те, хайде ти си запозната и знаеш как се процедира тук. Добре дошла, както казвам и добре дошли на всички нови момичета, които за съжаление сега не мога да изброя, но те ще ми простят.
steli76 не се предавай, моля те просто организма ти за момента е зациклил, трябва малко да раздвижиш метаболизма си. Защо не пробваш новата схема на редуване на дните. На нея в момента са Ани и Еми. Хей вземи се в ръце, повярвай в себе си, просто трябва упоритост и времето ще те възнагради. Знам че е лесно да се говори, но аз съм минала по този път и знам какво е да се бориш с излишните килограми. С теб сме всички момичета и те окуражаваме  Hug
Лека нощ Ви пожелавам сега  Hug

# 317
Благодаря за милите думи,Елинор!   bouquet Само някой да ме светне каква е новата схема на редуване?При мен са белтъчен,бобов,въглехидратен и плодов.Още не съм стигнала до воден.Четох пак указанията в началото на темата,но никъде не открих нова схема.Явно наистина метаболизмът ми не е на ниво,та в тази връзка да питам още нещо-при положение,че нямам никакъв проблем с ходенето до онова място /дори повече от веднъж на ден/,какво още да направя,за да подобря метаболизма?

# 318
Добро утро!  Hug

Как сте всички?
Аз от вълнение.. разлях малко кафето...
Толкова много нови!   bouquet
Аелис, много се радвам, че си с нас!   bouquet
А Поци? Какво съм пропуснала? Къде трябва да гласувам?  /в първия момент като те видях тук и погледнах заглавието на темата, да не съм объркала нещо  Joy / Peace
Малта, lulumba, Ем, apokaliptika, blumence, DessiJ   bouquet  welcome
bruxelles  Hug радвам се да те видя отново!   bouquet
Stelxen, Ели, Ани,    Hug
Janeta*, мама Саша   Hug
На всички  Hug
Пожелавам ви един страхотен ден, много успешен и да мине леко!   bouquet Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 07:00 от Drunvala

# 319
Добро утро и от мен, бързам да си сервирам от невероятното кафенце на Роси, тъкмо добре ми дойде, че нещо не ми се ставаше тази сутрин. И за даси поглезя малко самочувствието днес се барнах с новата си жилетчица  Simple Smile
steli76 нека Ани като се включи да ти каже за схемата, че искам и аз да я видя.
Жани хайде на плодовете днес, кой друг е с нас на плодчета. Аз вече гризнах една ябълка.
Стели как си мила, с какво продължаваш от сега нататък.
Ани Hug
 Heart Eyes на всички момичета, за съжаление имам доста работа и немога да Ви следя редовно през седмицата, но не ме забравяйте.

# 320
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен Hug
Drunvala   браво,ти като за свои хора си ни сипала и в чинийката.(нали знаеш вица?) Hug
Ели,тук съм,мила Hug
Stelxen как върви диетата?Нали не си забравила какво ми обеща?  Thinking
steli76 новата схема е белтъчен-бобов-плодов-белтъчен-въглехидратен-плодов.Но аз си я промених малко,като увеличих плодовите дни и карам бетъчен-плодов-въглехидратен+бобов- плодов. Peace
Аелис,Малта, lulumba, Ем, apokaliptika, blumence, DessiJ  ,bruxelles,Janeta*, мама Саша   ,Emili,irinka,valentinche,EVGA,Kally May, всички,които съм пропуснала  лек ден и много минуси  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 09:07 от anita29

# 321
  • София
Добро утро!

На драго сърце ще си сръбна от каафенцето на Drunvala  Hug !
Вчера нямах никакво време да ви се "обадя" и затова първата работа за днес, докато закусвам с мандаринки, е да ви "видя".
Не съм ви прочела още, но мернах нови попълнения - добре дошли на всички  welcome !

Вчера бях на варива и хапнах едно оризче с гъби. А днес съм на любимото сладичко. Кой върви заедно с мен и днес му е въглехидратен ден?

Дребосъка нещо се нервира, трябва да бягам!
Чао, сладурки, до по-късно   bouquet!

# 322
Добро утро фиданки Hug
Drunvala чудесно кафенце- като за свои хора с пълна чинийка WinkКато във вица за който и Ани споменава.
elinor80 аз сега си гризвам от ябълката, пиша тук и се опитвам да приспя малкия-и всичко това едновременно hahaha Я давай акъл, че и аз нещо съм зациклила като при Стели-за 10 дни 5кг. и за последните 5 дни нямам нищо надолу. Нещо изведнъж спрях на едно място(то е и вярно, че за 10 дни-5кг. са много) Кажи как е било при теб, кога се получава застой и трябва ли да направя нещо конкретно? Или просто да изчакам и организма сам ще се вкара в релси. Аз също не прегрешавам(като изключа зеленчука вечер в плодовия ден), не ям преди 12ч.-освен плод, не вечерям след 20ч.(дори и плод не ям след това) Нямам минуси за 5-те дни, но като си обувам дрехите ги усещам по-широки. Дали свалям сантиметри newsm78  И ако е така, то като се свалят сантиметри не се ли смъква и на тегло. Хайде Ели разясни ми малко по тази тема-ти имаш голям опит с борбата с килограмите. Hug Hug HugА аз да кажа, че смело продължавам с диетата, нямам нарушения(и няма и да правя) и със сигурност ще я изкарам до последния ден(и това ще стане благодарение на всички вас тук). Зная, че това зацикляне ще отмине. Стели, мила не се предавай и аз съм като теб-но какво от това, важното е че диетата действа и че от време на време има периоди на застой. Няма спиране, мила-чак на финала с отлични резултати и фиданки като мадамата от аватара ми Hug
А на всички нови момичета и на тези, които не споменах желая приятен ден  bouquet

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 09:27 от janeta*

# 323
Добро утро и от мен. Вече  ми е 5 ден и  се  чувствам доста добре.  За сваляне имам повечко , цели 15 кг. Ама надявам се с  тази по лека диета да успея. не смея да  се кача на кантара , но  когато усетя по дрехите ще се  престраша. Лек и  успешен ден на  всички.  А забравих да  се похваля че  вече  ходя 2 пъти  в  седмицата и  на народни танци- нали трябвало повечко движение.

# 324
Добро утро и от мен , Фиданки !Днес ми е втори ден и все още няма смисъл да се качвам на кантара,но колкото повече ви чета, толкова повече решителност ми идва да продължа с диетата,която между другото не е толкова страшна! Пожелавам ви приятен ден и много минуси на кантарите!

# 325
Em и аз имам за сваляне доста. Стартирах с 86кг., сега съм 81кг. А целта з сега ми е 65кг.(макар, че и те са ми много и ще е супер да стигна 60кг., но хайде да не съм такава максималистка-първо да стигна заветните 65кг. пък после ще боря и другите). Стартирала съм с цел 21 кг. за сваляне Embarassed Embarassed Embarassed Но  Naughty ще ги сваля на всяка цена. Казала съм на мъжът ми, че за празниците другия месец ще изглеждам коренно различна в сравнение с миналия месец. Това, че ходиш на народни танци е супер. Аз много харесвам народните танци но няма как да ходя на подобно нещо сега-децата са малки и нямаме никой на помощ, родителите ни живеят на други места. но все се успокоявам, че като поотраснат ще имам време и за танци, и за ходене на механа, и за ходене на козметик-например. Хайде много минусчета ти желая Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 09:48 от janeta*

# 326
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте момичета!
Как сте? Аз писах писах и ми изчезнаха писанките... Сега от начало ще започвам.
Ани, Ели, как сте? Аз продължавам с японското чудо, че да видим какво ще стане. След двете прилошавания обаче взех решение да си хапвам със сол. Явно че от безсолния режим много ми пада кръвното налягане.
На новите момичета желая успех и не се предавайте!  newsm10 Търпението и постоянството винаги се увенчават с успех!
Еми, как върви при теб новият режим и дава ли резултати?
Хайде на всички лек и успешен ден!  Hug  mrstraetz

# 327
Благодаря ви ,момичета, много сте гостоприемни  Hug

Drunvala, вече си сервирала кафенцето, а от мен чайче.

elinor80 аз сега си гризвам от ябълката, пиша тук и се опитвам да приспя малкия-и всичко това едновременно hahaha

Все едно аз съм го писала, хапвам си ябълка, полюшвам шезлонга на бебока , за да заспива и ви чета  hahaha

Лек ден от мен и по-малко килограми   Heart Eyes

# 328
Здравейте мацки  Hug
Аз тази сутрин пак се мерих, стрелката е вече мааалко под 60кг, така, че има надежда Simple Smile

Жани, и при теб ще тръгне пак на долу, просто има малко малко застой в момента, което е нормално, и смятам, че при всяка диета го има рано или късно (стига да не е глад де, макар, че може и там да държиш няколко дни едно ниво).
А за см и кг - ами възможно е. Сваляш см, но не и кг. Според мен това се получава поради задържане на течности пред МЦ, или по принцип. Аз защо казвам да се мерите и на см Simple Smile А то си е и до структура, например две жени високи 165см, да ги оставите гладни 1м, и да останат само кожа и кости, може едната да тежи 35кг, а другата 45кг. Това е така, защото просто едната има по-тежка костна структура, или е и по-голяма (има жени с гръб 1 педя, има такива с по 2 и т.н.). Така, че не всеки може на 165см височина да бъде 45кг примерно.
Жани, а иначе това с медовината, точно за същото май става въпрос. Мислех да им звъня, ама прочетох малко във форума на dir.bg и се отказах. Явно и ти си на същото мнение Simple Smile

Добре дошли на всички нови!

steli76 ти колко време я правиш диетката и 1кг ли не си свалила? Мисля, че все пак не трябва толкова скоро да се минава на друга схема. Все пак хората са писали, че трябва да трае 90 дни, за да има този резултат. Няма как да сваляме всеки ден. Макар, че повечето свалят най-много кг през 1-вия месец, то все пак си е 90 дена. Аз съм на 18-тия ден и съм свалила само 2кг, но не се предавам. Виждам, че има застой, но съм оптимист, и смятам, че от веднъж дето се вика, ще сваля няколко кг. Но пък се чувствам по-жизнена, че дори и панталона ми ми е по-широк вече. Така, че не се предавай!

Много минусчета, момичета!

# 329
Здравейте фиданчици!
Мерси за кафенцето - изпих го с настроение четейки ви.....и аз като други мами приспивам също бебока и хапвам грозденце.
Искам да вдъхна кураж на тези в застой - момичета, не се отказвайте диетата е 90 дневна и дали в началото или в края все ще има застой по някое време, но е важно да се продължава.......дори и да не сваляте не усещате ли разлика в това как се чувствате?
Мен днес ми е втори белтъчен и за 4 дни да, имам минусче, но задържането зависи от мен днес да не се наплюскам като прасче, от което ще се пазя, но се чувствам и прекрасно - настроението ми е приповдигнато, сякаш имам повече енергия..... абе снощи не бях така честно казано....плодовия леко ми се отрази и станах малко раздразнителна, но добре, че ми е разбран мъжо  Laughing.
На всички успех, минусиииииииииииииииииииии много с усмивки, не с мъка!

Общи условия

Активация на акаунт