Отговори
# 300
Браво на всички. И аз четох, четох и накрая почнах и аз. Днес ми е 4 ден и съм на плодове.л Ама нещо не ми се изясни- може ли през белтъчният ден например да си хапна на обяд омлетче а вечерна пиле или риба. Трябва ли непременно да е  едно и също на обяд и  вечеря.  хайде успех на вички и от мен и  утре сутринта много минусчета.

# 301
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, аз пак да питам нещо Embarassed. Ако между обяда и вечерята огладнеете, какво хапвате - плод или позволените храни за деня? Питам ви , защото при мен много често амплитудата между обяда и вечерята е голяма  и се налага да хапвам по нещо за следобедна закуска.Сега съм си взела едно кисело мляко, но ще изчакам да видя какво ще кажете, няма да бързам да го хапвам Heart Eyes.

# 302
  • Испания и Стара Загора
Аелис   можеш да си хапнеш млякото.В белтъчния ден храненията са през 4 часа, от позволените храни.но мисля,че не е проблем ако се яде и плод. Peace
Em   аз до сега никога не съм яла едно и също на обяд и на вечеря.така,че можеш да хапнеш каквото си замислила. Peace

# 303
  • В светлината на слънцето
Аз още не съм почнала, но да отговоря на Em. Когато правих диетата никога не ядях едно и също за обяд и вечеря. Което не е съвсем правилно, защото всъщност идеята е да се яде едно и също. Но въпреки, че нарушавах това правило, постигнах ефект и то добър. Което не означава, че трябва всички така да правят де.  Grinning Според мен, ако се яде едно и също, ефектът вероятно ще е още по-голям.
Аелис, аз винаги хапвах разни боклуци между обеда и вечерята. Белтъчният ден го издържах без хапване - държеше ми ситост до вечерта. Но в деня за варива и във въглехидратния понякога даже прекалявах и то точно с боклуци от рода на чипс (успокоявах се, че е картоф Embarassed), шоколадови вафли и т.н. От една страна не е правилно, но от друга така ми беше спокойно, ако случайно ми се приядеше точно тази храна - знаех, че има ден, в който е позволена и понякога я хапвах. Embarassed

# 304
 Peace

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 20:05 от Поци

# 305
  • Испания и Стара Загора
Поци вече го направих,но ако спечелиш да не забравиш да почерпиш. Wink

# 306
Поци вече го направих,но ако спечелиш да не забравиш да почерпиш. Wink
Няма..ако си правите срещи....ще дойда Hug

# 307
Поци и аз гласувах и мен да почерпиш  Wink

# 308
  • В светлината на слънцето
Поци, и от мен имаш едно рамо.  Peace Голямо черпене май ти се очертава.  Grinning

# 309
  • в сърцето на моето Слънце
Хайде и аз гласувах. Wink Ако обещаеш да ме почерпиш утре ще гласувам и от служебния компютър.  Grinning

# 310
Хайде и аз гласувах. Wink Ако обещаеш да ме почерпиш утре ще гласувам и от служебния компютър.  Grinning
Задължително Hug

# 311
Здравейте на всички,

Мислех, мислех и реших и аз да започна диетата че вече не мога да дишам. Бях я започнала в една от първите теми но се отказах. Няма да е лесно но трябва. С вашата подкрепа ще се справя. Имам да смъквам около 25 кг но и 15 да смъкна ще съм повече от доволна. Ще разгледам рецептите че да си направя за утре а обяд нещо диетично.

# 312
Здравейте момичета Hug
Добре дошли на всички нови момичета. да но ви харесва тук и да имате много минусчета с килограмите.
Аз сега хапнах банички с ябълка. А утре на плодчета. Кой е утре на плодове да ми е компания. Ели ти на какво ядене си утре?
А сега ще тичам, че дребния нещо плаче тая вечер. Лека и спокойна вечер  bouquet

# 313
Как сте момичета?...Дано при всички и този ден е бил сполучлив..... Ем, заедно ще вървим напред и на мен ми е 4 ден- плодов...дано стигнем докрая с желание резултати.....утре ще отчета разликата...дано я имаааааа  Laughing

# 314
Момичета, много се радвам на резултатите Ви. Аз имам останали едни 6-7 кг от бременността и сега искам да свала малко с японското чудо. Чудя се какъв режим да си харесам за след това. Вашият ми се вижда лекичък. Дано да устискам с японската до събота (искам само 7 дена да я правя, защото много изтощава) и започвам може би при вас.

Пожелавам ви лека вечер и много минуси в теглото.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт