Отговори
# 285
Здравейте фиданки Hug Hug Hug
Супер, има нови момичета в темата-Vania Jordanova, DessiJ, blumence добре сте дошли при нас Hug. Аз съм от две седмици на диета и от толкова си пиша тук с момичетата. Но ми е толкова уютно и приятно, че скоро няма да мръдна от тази тема. Цветито споменава за мен-ами горе долу е така. За първите 10 дни имах 5 кг. свалени и от 4 дни съм леко закотвена на едно място. Утре ми е плодовия ден и вероятно с него ще раздвижа нещата.
Аз днес съм на въглехидрати.

Момичета тази сутрин си писах със Звездичка, тя ми даде достъп до Гугъл документите където са рецептите по дни(на първа страница на темата ни където са линковете) Разбрахме се да пишем рецепти в закованата ни тема, а аз да ги разпределям по съответни дни(защото признайте, че когато страниците станат повече и вие си търсите рецепта за въглехидратен ден ще е по-лесно да прегледате систематизирани рецепти само за въглехидрати) Така, че аз ще подреждам рецептите там-ако искате и там може да си търсите рецепта.

Аз сега изчезвам, че имам малко друга работа на компа(иначе съм тук Hug) и чета постоянно Hug

# 286
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен Hug!

Днес ми е първият белтъчен ден - закусих с 2 малки ябълки, на обяд- пил.бутче и млечна салата/ реших, че е режимна, нали е само краставици, мляко и подправки, дано не съм объркала нещо newsm78/. Вечерята още не съм я измислила, мръвчица и салата сигурно ще е.

Да ви попитам - гъбите и маслините за зеленчуци ли се броят? А маслото през кой ден е позволено?

Пожелавм ви приятен ден Hug!

# 287
Аелис радвам се, че започна диетата с нас. Тук ще намириш добра компания и съвети. Обяда ти е перфектен-това ми е любимата храна за белтъчния ден. За гъбите и маслините-може да ги хапваш в белтъчния и варивата. Третия ден нали е въглехидрат-там няма да ги ядеш, а четвъртия е плодов(макар, че аз прегрешавам в плодовия и вечер хапвам нещо солено, вкл. и маслини Embarassed). Но ти не прави като мен, защото все пак това си е извън правилата на диетата. Ами за маслото newsm78-то би трябвало да става за всички дни без плодовия newsm78 Но по този въпрос ще кажат момичетата, които са по-навътре с диетата
DessiJ ти не си ли от Дюканките? Там има много твои рецепти. Ще ни напишеш ли малко и в нашата темичка Praynig И добре дошла при нас Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 13:33 от janeta*

# 288
За гъбите и маслините-може да ги хапваш в белтъчния и варивата. Третия ден нали е въглехидрат-там няма да ги ядеш, а четвъртия е плодов
Нали през въглехидратния може пица със зеленчуци, тогава защо да не хапнем гъбки...тоест аз вчера точно това направих... пица със зеленчци за вечеря- грешно ли започнах? Embarassed

# 289
  • София
Привет фиданки!
Не успявам да се включвам често, но съм режимна, а и кантарчето ме радва - все надолу сочи  Wink
На всички новодошли - Добре дошли!  welcome Няма да съжалявате, че сте избрали този режим!  Peace
DessiJ, аз също първия път бях -11,5кг, сега гоня по-малко число, но съм доволна от резултатите!
Сега се сещам, че бях направила файлче с превод на част от рецептите от руското книжле, но сменяхме компа вкъщи и явно се е затрил файла   newsm78:oops: Ще потърся пак при прехвърлянето на файловете, дали не съм спасила нещо и ще го пусна на ЛС на janeta*  Peace
Аелис, мисля, че маслото е за белтъчния ден.

# 290
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте пак от мен. Сега ще отида да напиша рецептичките си.
На новите момичета, добре дошли и успех!   bouquet
Маслини може въ всеки ден. Гъби може във всички дни без плодовия.  Peace
janeta*, не разбрах рецептите ще си остават ли в закованата тема или само ще ги пишем там, а ти ще ги преместваш?
На всички  Hug Hug Hug и лек ден!

# 291
Кажете ми ,момичета кога мога да ям кисело мляко с овесени ядки,че ми е любима вечеря?Търсих в рецептите,но нищо не открих! smile3529

# 292
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от мен,
плодовия ен върви много добре.В момента хапвам грозде и ви чета.на новите момичета добре дошли и много минуси.  bouquet
Накой пита за овесените ядки-може но във въглехидратния ден и без мляко,а с натурален сок.

Сега пускам кафето. Peace

# 293
Благодаря ти, anita29 за бързия отговор!Tsvete,радвам се че ще вървим заедно в дните на диетата newsm32 newsm32 newsm55!

# 294
Със сигурност маслото е в белтъчния ден, нали си е млечен продукт!
А доколкото разбрах в темата за рецептите, те ще си стоят там, но просто Жанета ще ги копира във файчетата, дето са дадени на 1-ва страница. Така, вместо да рови чошек целия форум (защото сега са 2стр, а след време като станат 10....?), отваря на дадения ден и там търси.

Жани (не знам дали правилно те наричам така), ако имаш време, направи ги по-прегледни, защото ми се видяха малко разхвърляни нещата и мн излишно има по рецептите. А ако ги направиш и по азбучен ред, цена няма да имаш, ама да не искам много де. Отделяй ги с ред  "_______" и удебелявай имената. Така, по-лесно ще се търси. И благодаря за труда   bouquet Когато си ходя на Враца ще ти се обадя да се видим. Може да е по празниците. И да не забравя, много ти е вкусна "манджата" с дроб, но е мноооого тежка.

А сега да ви попитам, дали някой е попадал на този сайт http://kabinet.biodarmedo.com/  newsm78 Четох, и писалите там хора направо ... все едно Елито да гледаш как отслабва. Дори мисля по-късно да звънна, да видя за какво иде реч и да пребутам мъж ми, да пробва Simple Smile Ама да видим и какви цени ще са де.

# 295
Tsvetito , да от днес започнах. Дано я докарам докрай, че празници се задават.  newsm71 newsm55  food002 eat

janeta*, аз правех Дюкан още в началото, когато за него знаехме две-три момичета. Още преди да започне този огромен наплив, затова там ми стои името - на темата с рецептите. Спрях го по ред причине - подувах се сутрин, т.е. натоварваха ми се много бъбреците, забременях втори път, а сега се опитах да я започна няколко пъти и не мога да вкуся месо.  Sick Иначе от Дюкан много се отслабва - незнам колко е полезно, имаше големи спорове по въпроса, но се отслабва наистина. Обаче аз минах през всички възможни диети и сега се насочвам към нещо по-здравословно и нещо, което мога да издържа.  Peace

# 296
здравейте момичета и от мен!чета ви цял ден и така съм се надъхала,благодарение на мотивизма ви,и аз но от уре съм на вашата диета.досега съм била на някакви измислени диети които в менюто им беше включен само глад Simple Smile и салати,е отслабвах но за кратко,а тази ваша диета много ми допада,не само че ще се яде-но ще го правя здравословно.дано само резултатите не закъснеят.в момента съм 59кг.-1,56м. моята цел е поне минус 9г.а сега ви оставям.пожелавам ви лек и приятен ден  Hug

# 297
  • В светлината на слънцето
Здравейте фиданки  Hug
От сряда и аз ще се присъединя към вас. Но само за месец. През февруари-март правих диетата и за месец свалих 11 кила. После обаче зациклих гадно, изнервих се, пък и дойдоха рождените дни на мъжа ми и дъщеря ми, та я прекъснах. В продължение на месеци - при доста обилно ядене от моя страна  Embarassed качих само 1 килограм. Но после, в края на лятото пак се освиних  Embarassed и върнатите килограми станаха повечко - всъщност 4. Сега мисля пак да мина на този режим, защото е много хубав, лек и най-вече здравословен.  Peace При мен има голям ефект. Но съм почти сигурна, че след месец отново ще зацикля, затова реших да е само месец. Пък каквото сабя покаже. А и нали идат празници. Така или иначе по Коледа ще ми е трудно да съм режимна, колкото и да се старая.  Embarassed
Успех и повече минусчета на всички пожелавам.  Hug

# 298
blumence напълно забравих за зеленчуковата пица във въглехидратния ден-ами то защото аз карам на сладко в този ден. Права си-маслини може и в този ден. Hug
За кравето масло-ами то нали го има в сладките неща, които са за въглехидратния ден newsm78 Ох, ами май леко се обърках. Но пък аз не ям масло и за това не съм се чудила в кой ден да го сложа Wink
мама Саша аз в руски форум прочетох доста интересни рецепти-превеждам си ги почти изцяло. Но ако имаш преведени и написани някъде ще е супер да ги копираш в готварската тема Hug
Stelxen идеята е аз да ги подреждам за по-голямо удобство. Иначе темата си остава и се пишат рецептите в нея. Ще се заема да ги подредя, но сега ми е невъзможно, защото компа ми постоянно зацикля и нищо не мога да свърша на него #2gunfire. Но при първа възможност ще ги подредя Peace
Ани благодаря за кафенцето....както винаги прекрасно Hug
Цвети ще се радвам да се видим и да се запознаем...Когато идваш насам да кажеш Hug Ще си врътнем тройна среща-ти, аз и Иринка Hug За въпроса ти за този кабинет-аз в София преди 4 г. ходих в магазин с това име. Имаше някакви билкови медове и подобни неща. Тая там ми сваляшезвезди-как било полезно да ям например киснато от вечерта жито, как се отслабвало така...Купих си 2 книги с разни обяснения и някакви бурканчета с медовина(нещо такова)...Ами пълна простотия, глад и отвратително-и издържах 3 дни. Не зная дали за едно и също нещо става на въпрос. Я дай повече инфо-какво са ти казали за този кабинет?
Иринка леле ами големи вкуснотии Hug Как са малките, баткото тръгна ли на градината?
DessiJ надявам се при нас да ти хареса и да останеш доволна от режима. Ние сме с теб Hug
apokaliptika добре дошла при нас мила  bouquetМного се радваме на нови попълнения в редиците ни. Радвам се, че тук ти е харесало. И на мен така ми хареса и останах Hug
lulumba ами добре дошла в темата(отново). Ще се радваме и ти да се
включиш при нас. Пък и щом си я правила имаш опит и ще ни даваш съвети. И браво за сваленото-това е супер резултат за един месец
Emili*, Drunvala, Stelxen, elinor80 и всички момичета в темата-за вас  bouquet  bouquet  bouquet

# 299
Привет!
Множим се със всеки изминал час, супер колкото повече толкова по-добре Laughing
Добре дошли на всички нови и успех!
Моят плодов ден засега е наред на круши и ябълки, за довечера ще си взема портокали сигурно и може и повечко да хапна, иначе рискувам да е някоя бисквита Embarassed
И аз съм зациклила, но си стоя тук понеже режима си е супер, и не изключва никоя от храните.

Приятна вечер на всички фиданки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт