Отговори
# 270
  • Испания и Стара Загора
 irinka28   зелевия сок си е стара домашна рецепта за проблемен стомах.Като си бях в БГ редовно пиех и нямах проблеми,но тук вече пета година не съм яла кисело зеле. Rolling Eyes
janeta* това за темата го написах ,защото модератора попита дали може да изтрие всичко излишно от темата с рецептите,за да може да я закове. Peace
Хайде пишете рецепти.  chef  chef  chef
Stelxen,Drunvala къде сте,милички? newsm78

# 271
Добро утро!  Hug

Ама как ще съм ви забравила... просто 2 дни ме нямаше и не можах да ви навестя!  Hug
Браво за темата с рецептите! Момичета, невероятни сте!   bouquet
Как сте? Бодри ли сте? Аз нещо станах много трудно тази сутрин. И въобще не искам да е понеделник...  Sunglasses
Предполагам, обаче, че ще имам малко повече време през следващите дни да съм с вас!
Пожелавам ви една хубава, успешна седмица, с много добри резултати! 
Hug

# 272
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен!
Ох, момичета, имах много работа през почивните дни. Особенно вчера, направо се разбих и изобщо нямах време да пиша, но си ви хвърлих едно око снощи. Днес и аз като Drunvala съм разбита, крепи ме само мисълта че съм на работа до обяд и следобед ще гледам да си полегна малко.
Drunvala, благодаря ти за сутрешното кафенце. Напомня ми на времето, когато и двете бяхме в режима!  Hug
Иначе съм ОК. Много се радвам за темата с рецептите. Следобед ще напиша и аз две рецептички.
Хайде лек ден и спорна седмица!
 Hug Hug Hug на всички за сега!

# 273
Добро утро и от мен. Веднага си сипвам от кафенцето на Роси то както винаги е супер приготвено. И аз днес съм малко изморена, може и да е от времето.
Днес ми е въглехидратен ден, но съм наказана на плодове. Наказанието сама си го наложих, но това не означава че на обяд няма вероятност да прескоча до Билли и да си купя познай какво Ани  Simple Smile
Лека и успешна работна и неработна седмица на всички девойки и още веднъж да кажа темата с рецептите е супер, дори почнах да си преписвам някои, за да са ми под ръка.
ЗлаВещица благодаря ти  Hug
 Heart Eyes Hug на всички момичета.

# 274
Добро утро и от мен!
Drunvala хубаво кафенце, имам нужда сутринта
Аз яно няма да сваля с този режим ако не огранича храната и не прескачам въглехидратния Laughing но ще се помъча още малко /поне не качвам/, та днес съм на плодове, започвам по новата схема и ще включам и  лунния ден на плодове.
Приятен ден на всички  Hug

# 275
Момичета, разглеждах ви табличката. Има ли някой, който е изкарал цялата диета и е свалил към 20 кг, както пише в началото на режима?  newsm78 Моя позната ми каза, че около нея вече няколко жени отслабвали невероятно много, докато ядели торти и направо ставали нови жени. Сваляли по 20-30 кг!  #Crazy Като й показах 90-дневната, каза че е точно тази диета.  newsm78

Друг въпрос: четох някъде по руските и английските сайтове, че в плодовите дни се ядат и зеленчуци. Някой прилага ли тази схема?

Предварително благодаря за отговорите.  Hug

# 276
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
и аз днес съм на плодове.Реших тази седмица да не се тегля,тъй като съм в очакване на МЦ.
Drunvala мерси за хубавото кафенце. Hug

НА всички момичета пожелавам лека седмица и много минуси. Hug Hug Hug

DessiJ за това дали може да се свалят 20-30 кг,зависи колко имаш да сваляш.Ако са много може и да свалиш 20кг.(напр. сестра ми свали 17кг за 90-дни,но тя имаше да сваля много).А в плодовите дни ядем плодове и може малко сурови ядки. Peace

# 277
  • в сърцето на моето Слънце

Друг въпрос: четох някъде по руските и английските сайтове, че в плодовите дни се ядат и зеленчуци. Някой прилага ли тази схема?

Предварително благодаря за отговорите.  Hug

Аз хапвах салата в плодовия ден, когато правих диетата за първи път. Даже имаше и плодови дни, в които ядях по малко маслини. И пак свалих 12 кг. Имаше и момичета, които са свалили 18-20-22-25 дни, но всичко е относително.   Peace

# 278
Добро утро фиданки  Hug

Радвам се, че темичката с рецептите расте, много е удобно така за всички ни. А аз на обяд ще опитам тази "манджа" с дроб Simple Smile

Колкото до хапването - аз съм си така от едно време, или почти нищо не ям или много ям. Защо така не знам, но може би така съм поддържала и кг - 3 дена почти не ям на 4-тия се натъпча, и то са основно сладко и месо (обикновенно сладкото е когато почти не ям, защото засища, а на практика нищо не си ял (защото обикновенно е шоколад, а не тестени изделия)). То кой знае, ако не язва, то поне гастрит сигурно си имам. Макар, че когато започнах да се храня по-редовно (преди 2-3г) започнах и да пълнея, но и мн ме болеше стомаха. Та, по-малко ядене по-добре. (ама преди и не готвех, а сега като направя нещо вкусно и то ми се яде ли яде...).

Лек режимен ден  Heart Eyes

П.П. На РД-то на щерката, ще ми е въглехидратен ден, понеже, нали има воден, та ми се изместват. Бях забравила. Е мисля, че това е най-правилния ден Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 10:02 от Tsvetito

# 279
добро утро и от мен     bouquet
Drunvala - стахотно кафенце както винаги .....благодаря.
DessiJ - да аз отслабнах почти 20 кг и сигурно бяха повече от 20см от талията и там другите места, които тогава мерех.
Мисля от днес лекичко да се пробвам и аз да вляза в крак,утре ще кажа дали съм се справила.
Лек и режимен на всички и мноооооого минусчета    newsm51

# 280
Има ли някой, който е изкарал цялата диета и е свалил към 20 кг, както пише в началото на режима?  newsm78
Аз също съм 12. По-важното е, че действа!  Sunglasses

# 281
Здравейте,момичета!
От днес и аз започвам БОРБАТА с вас! Сутринта си хапнах 2 ябълки, ще пийна кафенце сега. Искам да попитам могат ли да се ядат овесени ядки и през кой ден?Благодаря ви предварително за отговора и ви пожелавам приятен и ползотворен ден! smile3525 txtloves

# 282
Еееее, страхотни сте! Направо ме запалихте!  smile3521

anita29 , имам да свалям повече от 30 кг и затова ми беше любопитно дали е постижимо с тази повече от прекрасна диета?!  newsm78  Hug

Stelxen, Drunvala , страхотни резултати, наистина!  newsm10

мама на Викито
, мотивира ме! Благодаря!  newsm10

# 283
Здравейте момичета!
Приемате ли една дебеланка, бъдеща фиданка?  Hug Чета ви вече няколко дни и като за понеделник мисля да се включа. Няколко думи за мен - щастлива мама на Весела, почти 4 месечна красавица, тежаща на 14.11.2008 - 83.4, 163, цел 64 килца засега. Днес ми е първия плодов ден и утре ще ви кажа резултата. Чувствам се прекрасно и мисля, че това е не само диета, но прекрасен режим на хранене. Како виждам май сме доста с плодов днес. Мисля, че ще ми е нужно време да ви опозная - супер сте!.... моето малко красиво зверче просто иска внимание и мама изчезва.....
Момичета успех и поздравление за хубавата тема, за постовете и резултатите.......много минуси на всички! Wink

# 284
 Vania Jordanova, DessiJ и blumence добре сте дошли. Диетката е супер и смятам, че ще стопим излишните килца. Аз за сега съм -2кг (още не съм минала 60-те Sad), а започнах от 1-ви, но няма отказване. Заинатила съм се и толкова. Много минусчета ви пожелавам и да сваляте, като janeta* (тя на 2 дена по кг сваля - Жане, само така да продъжаваш!).

Ваня, и аз днес съм на белтъчна, ще вървим заедно, поне до 28, че после ми е 1-вия воден, но мисля да го карам на салати (щото не искам само плодове), че нали кърмя. Деси, ако започваш и ти от днес, и с теб ще сме в крак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт