Отговори
# 255
Ани кафенцето е невероятно, както винаги се грижиш за нас. ООООООООООООООО няма такова нещо, аз не похапвам тайничко  Wink, мъча се с едно кисело грозде тук  Simple Smile
Наистина къде са останалите момичета?

# 256
  • София
След неуспешните ми опити да приспя дзверчето, го оставих в кошарата да се вихри сам  Crossing Arms !
Ама то на нищо не прилича т'ва неговото  ooooh! !

Днес съм на белтъчен ден и си направих за обяд една голяма порция салата от домати и бъркани яйца със сирене в МВ (за да е без мазнина). Похапнах екстра  Crazy . А за довечера смятам да си направя едни кюфтенца на скара, хем и мъжа ще ги уважи  Mr. Green !
Ели, почерпката ти е № 1 , а на Ани кафенцето е просто разкош!
Прекрасни сте, момичета  Hug  bouquet !

Май дочувам тишина откъм кошарата  Rolling Eyes ! Ще отида да проверя положението!

# 257

Здрасти, Звезди Hug Какво правиш, как са килцата, сега спазваш ли някакъв друг режим си или почиваш?

привет птичке сладка  Hug мерси,ч е ме споменаваш Hug.. ами килца са зле и отиват на зле, ама з половин година спирачка нямах, все пак в БГ си бях и се оядох на мазни баници Crazy... милинки и тн... на Режима няма да  изневерявам, но чакам да минат Новогодишните празници, идването на мама и така от  януари пак съм тук и този път мисля и втората 90дневка да изкарам Blush

# 258
Здравейте и от мен!
Днес не мога да се вредя на компютъра от сина ми, тези деца в свободното си време са постоянно на компютъра ...
След неуспешния ми опит с японската и плюскането вчера, днес съм на салатки и от утре се връщам към режима, но по другата схема.

Хайде приятен следобед на всички Hug Hug Hug

# 259
Как сме днес дами?
Kally May ще си пийна от кафето, мерси.
мама на Викито и ти ще си ми стимул, защото резултата ти е невероятен. Напълно стрикто ли си е спазвала 3 месеца или имаш и някои прегрешения?
anita29, Tsvetitoelinor80, irinka28, janeta*, Stelxen, Drunvala и на тези, които съм пропуснала без да искам  Hug Hug Hug

Embarassed имах някои дребни прегрешения от време на време, но не бях чак толкоз фатални. тогава проблема ми беше, че великден беше някъде по средата на диетата и тогава малко изкуших, но общо взето бях стриктна  Wink

# 260
Момичета, не забравяйте към кафенцето на Ани да пийнете и от моето сокче  Simple Smile

А за Tsvetito сервирам едно чайче  Simple Smile

Сега Ви оставям момичета за малко, до довечера.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 14:42 от elinor80

# 261
Момичета,къде стееее?
Ани,Ели,мерсаж за кафето,сока и плодовете!!! Hug
Ние с децата спахме 2 часа следобяд.Дотогава си бях режимна,закусих ябълка,на обяд ядох месо с гъби и сос.НО сегааааа изядох една тънка принцеса с кайма.Чакам МЦ и ме наляга глад и най-вече за сладко.Дали да не нападна шкафа със сладкишите и да ям докато припадна,така със сигурност скоро няма да ми се дояждат  Joy Joy Joy(майтапя се  Wink)

На всички ви многооооооо Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
  • в провинцията
Бульон се пие след всяко ядене без плодовете, така ли?

# 263
Здравейте фиданки  Hug
Аз поразчистих, че и баба ми на зъболекар водихме. Остана да наготвя дробчетата за утре, ама по-късно.
А бебка ръмжи и гризе каквото види. Няма ли да излизат тези зъбки най после  Tired
Благодаря за плодовете и чайчето  Hug
Днес нещо съм гладна, ама то и вчера почти не ядох. Та сега като се кача на кантара, мааалко под 60кг е Simple Smile Така, че има надежда. мама на Викито, то и при нас ни се падат доста празници (по великден са по-малко Wink ), но ако имаме твоя успех, ще е чудесно.

А сега е време да ида да се изкъпя, че да се мина с епилатора, щото вече 3-та седмица отлагам, а сега ще боли повечко.

Лека вечер момичета  Hug

# 264
Муза повечето от нас не го пием бульона, така че ако не ти се пие не е никакъв проблем.

# 265
Да бе вярно, че има бульон. То зимно време всъщност никак не е лошо да се пие. То си е като супичка. Аз едно време много обичах. Ще взема да започна да си правя...

# 266
  • Испания и Стара Загора
и аз съм тук,
Ели,мила,аз докато приспя Алекс и съм заспала и аз. Rolling Eyes
Муза май никой не пие бульони. newsm78И аз едно време много обичах,ама сега не се сещам.
irinka28   и аз съм като теб.Чакам тия дни МЦ и всичко ми се яде.Добре,че днес ми е въглехидратен ден.Хапнах си 1 сладкишче с шоколадова глазура. Heart Eyes
Tsvetito не е хубаво да стоиш гладна.Хапвай по малко,даже и да не си гладна. Peace
На всички лека вечер и до после. Hug

Момичета,за да може модератора да закове темата с рецептите,трябва да изтрие всичко излишно в нея и там ще пишем само рецепти,нищо друго.Коментарите ще пишем в тази тема!

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 18:57 от anita29

# 267
Момичета преди два дни писах на модератора да закове темата ни с рецепти(така както е на Дюкан) и много се зарадвах току-що да видя, че темета ни е закована най-отгоре на страницата. Хайде да ни е честита и да се пълни с рецепти  bouquet

ЗлаВещица благодаря за вниманието и за това, че уважи молбата, която отправих към теб от името на момичетата в тази тема. И се радвам, че си разчистила тема от всичко, което е различно от рецепти. За теб  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Ани и аз това казвах на момичетата там да не се пускат абсолютно никакви коментари . Само рецепти. А коментарите в тази.

Аз днес съм на варива. Хапвах си леща, но сега на вечеря си взех 3-4 кубчета пържено свинско бъбрече EmbarassedСкарайте ми се, че така не бива. Но да ви кажа колко ми е лошо цял ден. Не зная защо така. Много ми се повдига днес и ми е много вяло и отбаднало. Дано утре да е минало вече. Утре ще си направя бисквитено руло и бутерки с течен шоколад. А сега ставам че големия ме кара да сглабяме елхата-днес си взехме играчки от Кауфланд. Ами то май е малко рано, но той е извадил елхата и цял следобяд ме преследва да правим елхата. Та у нас от тази вечер явно ще има коледна украса. Хайде момичета....ние стартираме с празничното настроение. Нека влезе и във вашите домове Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 19:55 от janeta*

# 268
Е,браво на ЗлаВещица!!  bouquet
Сега почвайте да пишете рецепти  Peace Аз имам още,но ще бъде като си легнат децата,че е лудница иначе  #Crazy

Аз току-що вечерях малко млечна салата.След следобедната филия не бях много гладна(е можех и да си похапна,де  Embarassed) Сутринта се мерих не съм мръднала грам надолу.Стоя си на 52 кг (имам 500 гр качени,но го отдавам на това,че имам проблеми с WC-то,а и съм се подула)
Чакайте да се похваля нещо-тази година за първи път сама си слагах кисело зеле,купихме си бидонче,зеле...абе жена домакиня.Стискайте палци да стане,че ще ме е много яд.
Една позната пък ми каза,че сутрин на гладно пиела зелев сок и нямала проблеими с корема.Вие чули ли сте нещо такова? newsm78

# 269
Иринка и ние сложихме миналата неделя киселото зеленци-много го обичаме. Това за зелевия сок е вярно. Аз точно това мислех да ти кажа-да си пийваш сутрин на гладно малко зелево сокче и чалко след това ще тичаш към 00(моя мъж редовно пийва от сока и се изтрелва бързо, бързо Laughing). Ако искаш си намери от някъде зелев сок защото вашия докато стане ще мине известно време. А на теб ти трябва сега. а рецептата която си написала за чушките звучи  супер. На белтъчния ден мисля да си ги напрявя Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 20:17 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт