Отговори
# 240
Момичета, не се увличайте по баници и тестени неща в белтъчния ден. Нека филийката хляб, разрешена (но не и задължителна) през този ден, да не ви обърква! Най-добър избор си остават чистите белтъчини в комбинация със зеленчуци - независимо дали сурови или сготвени. А може и двете. Нарочно ви пуснах едно примерно меню за белт. ден от книгата, да видите какво точно се препоръчва.
За изискването да не се смесват белтъчини от различен произход, май вече всички забравиха, а то е изрично подчертано в препоръките на диетата.

Здрасти, Звезди Hug Какво правиш, как са килцата, сега спазваш ли някакъв друг режим си или почиваш?

Няма лошо да има и отделна тема за рецепти, всеки ще може да се включва в нея, без да те занимава теб. А и така с различните цветове става по-пригледно и удобно.
Само обмисляйте по-добре рецептите, да няма баница с грозде Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 13:22 от птица

# 241
птица за коя книга говориш? Има ли на книжния пазар книга за тази диета? Рецептата, която ни написа е много хубава. Имаш ли още такива? Ако имаш хайде напиши ни още Hug А относно хляба-аз например го забравих като започнах диета, за 13 дни съм изяла само 2 банана-хапвам ябълки макар, че обичам повече банани. А за мен най-добрата комбинация за белтъчния ден е пържола на скарата с пресна салата(зеле, моркови, краставици, домати). Peace

# 242
Книгата я има в първите линкове. На руски е. У нас не е издавана.
Не мога да препиша 90 рецепти, ще ме извините Simple Smile Но те не са и толкова важни. Някои пък направо не отговарят на нашата кухня и кулинарни вкусове.
НО!!! Баници няма в нито един от дните. Съжалявам, че ви разочаровах Joy

# 243
Момичета имам молба към вас: моля всички от вас които са писали в темата "Рецепти" коментари извън самата тема(т.е.не са писали рецепти) да влязат там и да си изтрият постовете, защото ще се получи натрупване на ненужен коментар. И влизайки някой в темата да търси рецепта ще му стане много неприятно да преровя цяла страница с ненужни коментари. Не го приемайте като обида-това е сърдечна молба за да ни е подредена темата и удобна на нас самите. Всички сте страхотни мацки и много ми помагате с тази диета. Ще се радвам да сте ме разбрали правилно и да не ми се обидите. Обичкам ви всичките Hug Hug Hug  bouquet

# 244
janeta,ще редактирам моя пост,но по-късно защото не може да се трие,а ще напиша някоя рецепта,но сега ще водя децата на баня  hahaha
Иначе днес съм режимна,вечерях два банана,мислех да са ябълки,но ги забравих в гаража и ме домързя да слизам.
И не ти се сърдя  Hug  bouquet

# 245
Момичета, днес съм много уморена изтощена съм, но не от режимчето, а просто доста се потрудих в нас, подреждах дрехи, хвърлях дрехи, имах гостенка, прах и сега се изкъпах, затова аз ще  Ви кажа лека нощ и ще Ви пратя по едно ангелче на Ви пази Вас и съкровищата до Вас.

# 246
Ели,благодаря за ангелчето(май на софиянци ще им трябва).Не се преуморявай!!!

Лека нощ!! Hug

# 247
Мдам, доста ни разтресе, макар и за кратко.

А за баниците, като се замисля, кой е създал режима? Щото баницата си е българска манджа, така да се каже, та може и затова да я няма Simple Smile Но съм абсолютно съгласна, че чистите белтъци е най-добре, демек чиста мръвка със салатка. Или от време на време яйца със сирене, кашкавал или мляко. Може би най чисто по диетата се яде в бобовите дни, щото там няма и как да се мешат много.

Жане, за моя изненада бисквитено сладкишче стана страхотно. Честно казано не очаквах да е кой знае какво, но стана много вкусно, а се прави толкова лесно...Ама пък стана доста сладко (сложих доста сладичко), та не може да се изяде много на веднъж и мъж ми ще дояжда утре.

Лека вечер момичета, и сладки сънища  Hug

# 248
здравейте момичетаааа
виждам и стари лица , а и много симпатични нови   Hug
за тези , с които не съм се срещала до сега- тези 19 кг/по-точно бяха 17/ на линийката ми са от първата ми 90 дневна диета, а другите ги смъкнах с лунната , но сега ми се иска още 3-4 да смъкна,а с лунната нещо не се справям за постоянно-смъквам малко , а после пак ги качвам. така че сега няколко дена ви чета, за да се нахъся и да я започна пак- поне за месец. виждам , че има доста момичета ,които питат по колко кг се смъква и на тях искам да кажа, че всичко е различно-зависи колко имаш да смъкваш и  също така колко си режимен. през първата диета бях доста режимна ,а втория месец -целия смъкнах много малко,но пък намалих много видимо от см...момичетата от форума бяха тези ,които тогава ме подкрепиха да не се отчаям през този период и после третия месец завърши много добре. пожелавам успех на всички и мнооооогоооо МИНУСЧЕТААААА лека нощ!!!!

# 249
  • София

Добро утро с кафенце  Hug !
По-късничко ще се включа за повечко, исках само да ви поздравя, преди да се занимая с дребосъчко!
Много хубав ден на всички   bouquet !

# 250
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
Днес съм на въглехидрати,но още не съм решила какво ще ми е менюто. newsm78 Но със сигурност ще е нещо сладичко. Heart Eyes
Kally May мерси за кафенцето. Hug
мама на Викито   резултата ти от първата 90-дневка е страхотен.Вярвам,че ще успееш да свалиш и останалите няколко кг. Peace
elinor80 как си ,мила? Hug
Stelxen как беше РД? Hug
Drunvala къде си ,мила?Да не ни забрави?
На всички,който не съм изброила поименно много  Hug Hug Hug

А по въпроса за баниците-казах .че би трябвало да са в белтъчния ден,но не за всеки белтъчен ден,а ако вече много ви се прияде,най-много 1-2 пъти за цялата 90-дневка.Все пак сме хора и идва момента,когато искаш да си хапнеш като другите. Peace

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 09:16 от anita29

# 251
Как сме днес дами?
Kally May ще си пийна от кафето, мерси.
мама на Викито и ти ще си ми стимул, защото резултата ти е невероятен. Напълно стрикто ли си е спазвала 3 месеца или имаш и някои прегрешения?
anita29, Tsvetitoelinor80, irinka28, janeta*, Stelxen, Drunvala и на тези, които съм пропуснала без да искам  Hug Hug Hug

# 252
Добро утро и от мен Hug
Аз днес съм на варива и вече си сварих леща. Ами то и домочадието ще си хапне леща с мен, че от доста време не са хапвали леща.
Kally May мерси за ароматното кафенце. И  на Ани за хубавото пожелание  bouquet
Една прегръдка за всички момичета да не изброявам, че може да пропусна някоя(и да не ми се разсърди Wink) Hug Hug Hug

П.П. Аз отивам при рецептите ни...и ще видя да преведа от руския форум някоя и друга рецепта Peace

# 253
Добро утро момичета, аз малко се поуспах ама виждам че кафенцето е вече сервирано.Kally May невероятно ароматно кафенце си ни поднесла. С най - голямо удоволствие си пийвам от него.
Tsvetito незнам мила от какво  евече този обрив. Само едно нещо забелязахме с наште. До миналата неделя, се беше позагубил обрива, въпреки че имаше леки следи. И тогава ядох натурален шоколад на Своге. На другия ден вечерта се обринах, появиха се повече пъпки. Мазах се с дипрогента, но май ми казаха че това е силно лекарство и не трябва да се прекалява. Та затова Ви попитах, дали  може да ми кажете нещо по въпроса. Вие сте добре от снощи нали така, че се притесних за всички софиянки  Hug
Ани тъкмо се излюпих от леглото и нещо ме е хванал мързела  Simple Smile
Стели с Ани се интересуваме живо как мина празника снощи.
EVGA, irinka28, janeta*, Drunvala, Hug
valentinche  Thinking къде си?
 Hug на абсолютно всички, които не споменах в поста си.
Лек неделен ден Ви пожелавам, и не се преуморявайте много днес.

Хайде да се почерпим, какво ще кажете  Simple Smile

# 254
  • Испания и Стара Загора
Къде сте всички?Да не се криете и да похапвате тайничко? newsm78
Хайде днес следобедното кафенце е от мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт