Отговори
# 225
  • София
Ели  Hug Hug Hug ! Много се радвам, че са ти се получили локумките. Както ти казах и преди, това са най-лесните локумки на света! С голям кеф да си ги хапнеш днес, изглеждат превъзходно  Peace . Аз съм на плодчета днес и то в минимални количества, но много вода, че вчера прекалих във въглехидратния ден - 2 палачинки с мед, сладолед, солети и вечерта 2 филии с лютеница  Crazy  Embarassed . Така че днес съм на "пост и молитва", както се казва и на драго сърце се възползвам от закуската на Анита  Heart Eyes .
За дребосъка - не съм го записала още, но вече ми се избистри в главата какво ще направя. Подадох молба за прием в една държавна ясла, другата седмица ще отида да се срещна с директорката и да видим откога ще може да го приеме. А същевременно отсега ще го запиша в една частна, да тръгне от април (по-рано не може, защото е малък, там ги приемат от 1.7 г.). Така че ако в близките месеци/седмици го вземат в държавната, ще го пусна да свиква и от пролетта ще го преместя на по-хубавата частна.
Благодаря, че попита и се интересуваш за всички нас   bouquet ! Невероятен човек си, никога не го забравяй   bouquet Hug  bouquet Hug !!!

Емили, недей така бе, душа! Какви тояги  Shocked ?
Ще наваксаш  с режимчето. Никой не е безгрешен, всички си имаме слабости и от време на време прегрешенийца с диетите.
Ще се справиш   bouquet !

# 226
Здравейте фиданки  Hug
Радвам се, че темичката  за рецептите ви е харесала Simple Smile А това за кремвиршите - ми копирах го от това дето сте писали (има на 1-ва страничка линкове към рецепти и от там съм взаимствала). А вместо темата да се заковава, просто нека да се сложи тук на 1-ва страничка и така винаги ще може да се отвори Simple Smile
Аз се премерих тази сутрин, и се оказа, че съм качила 1кг, че и отгоре. То затова ви и казах, че минали 60кг, тогава ще се радвам, щото няма минаване тая граница. Но аз няма да се откажа (а и нали наруших режима с тая пица дето я ядох), та така, продължавам си до края на януари. Само да видим по празниците как ще се справя, но съм твърдо решила да го изкарам, макар, по някога да ми се прияждат неща, дето са смесени, но от февруари Simple Smile А и май е крайно време вечер да ям по  малко (а, аз ям колкото и на обяд, че по някога и повече).

Благодаря ви момичета, че ви има. Вярвам, че ще ги сваля тези кг.

Kally May успех с яслата. Аз не знам моята щерка догодина дали ще мога да я вредя. Дано да стане  Praynig, щото за частни ясли нямам пари.

# 227
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане Hug!

elinor80 , никога не сьм била на Дюкан, единствения режим, който сьм успяла да спазвам е този на д-р Ори Хофмеклер.

Благодаря ви за отговорите, много са изчерпателни  bouquet. Плодовата закуска няма да ми е проблем, аз това си закусвам, проблемьт ми ще е липсата на сладко през дните, които не са вьглехидратни Heart Eyes.Каня се утре или най-кьсно в понеделник да е пьрвият ми белтьчен ден.

Приятен ден на всички Hug  bouquet Hug!

# 228
Аелис да верно, там съм те срещала, когато се лутах в избор на режим. Но определено ми беше позната. Успех ти пожелавам, а за сладкото виж през три дни ще имаш пълна свобода за сладкото, така че впрягаш волята и ние тук ще те следим и готово  Simple Smile
И понеже Ани малко отсъства и ще се включи по - късничко, та тя ме оторизира да Ви пусна следобедното кафенце  Simple Smile

Това в съседство с чашката кафе е разрешено само за дамите на въглехидратки, другите да не го докосват Simple Smile
Момичета, дайте идея за броколи имам една голяма розичка броколи  повече от седмица в хладилника и незнам как да си я приглася.
 Hug
Днес май много Ви досаждам  Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:05 от elinor80

# 229
  • Испания и Стара Загора
Здравейте отново,
Ели,аз докато избера кафенцето и ти си пуснала едно. HugА броколите можеш да ги направиш панирани,както се панира карфиола. Peace
Tsvetito   по празниците май при всички ще преобладават въглехидратните дни. Wink
Emili* връщай се при нас. Peace
На всички лек следобед. Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 15:20 от anita29

# 230
Здравейте!! Hug

Ели,благодаря за кафето и за букета!! HugА бутерките изглеждат многооо вкусно.Аз правя такива,но слагам и шоколад или после ги пълня с крем.....ох.....днес съм на плодовееееее Sick,но ми е добре,не съм много гладна.Закусих две ябълки,а на обяд една круша.
Колата дето си я купихме е Опел Зафира,досега имахме Форд Галакси,не е чисто нова,на няколко годинки е.
Искам да ви благодаря за хвалбите ви на моите рецептички.По този повод съм написала още няколко Wink.Има още,но първо разглеждам снимките и после се сещам какво има вътре и пиша рецептата.Кой не си е записвал рецептите навреме,но сега вече ще си ги имам.Много от нещата научих от прекрасните кулинари от Гответе с мен.Даже тази вечер има форумска среща в Ловеч,но аз заради децата неможах да отида.  Cry
Хайде приятен следобяд!!! Hug  bouquet Аз отивам да посвърша малко работа докато децата спят.

# 231
  • София
Ели, броколито в един белтъчен ден ще си пасне перфектно с топено сиренце и кашкавал на фурна  eat !

# 232
elinor80 мерси за кафенцето. Аз точно сега си варя в джезвето кафенце  bouquet И да ти кажа много се радвам, че днес се включваш в темичката, хайде по-често пиши Hug
irinka28аз вече от кулинарната ни теме идвам и видях рецептичките, които сега си напесала-невероятна си, браво за рецептите със снимки. Много им се кефя. И си права, че в "Гответе с мен" има много красиви и вкусни рецепти. А ти като си редовна там(аз не толкова често) пускай ни рецепти или линкове към тях. А за бутерките не съм се сещала да ги направя както ти казваш с шоколад. Следващия път ще направя и с шоколад(че каквато съм подсладена Crazy) А аз май ще взема по-често да ровя из гответе с мен. Я виж ти какъв курифей в кухнята си станала  bouquet

# 233
Аз сега погледнах при рецептите, и понеже днес съм на сладичко, мисля да направя бисквитената торта. И без това мъжа ми от години иска такава Simple Smile

Ани, аз по-скоро ще съм на белтъчни. По тия празници яко нагъвам мръвка с гъби - любимо просто. Но как да откажа баничка, като не е за никой ден (и сега има, ама аз само от кората опитах, мн хубава я е направила баба ми). Та по празниците бобовите и плодовите дни май ще са кът, ама да стигнем до там де, има време.
Ауууууууу, току що сметнах, че на РД-то на щерката ще съм на плодове Sad Е няма да може така, поне тортичката следобяд ще опитам, че едва ли ще ми остане за след 3 дена. (леле, другите ще ядат, а аз ще гледам, ауууу, това ще е голямо изпитание, от сега ще започна да се настройвам).

Айде, всички да сте режимни, новодошлите да почват режимчето, а старите "кучета" да не се предават.

Аелис да ти кажа и аз съм мн по сладкото и месцето (никога не ядях посно, освен макарони, ама и в тях или има сирене, или са на фурна с мляко), та си мислех, че бобовия и плодовете ще са ми мн трудни, но не е така. Като започеш и се настрой, че просто днес си на еди какво си янене и не го мислиш, няма проблем, а след сладкото (вече задължително ям и шоколад) на другия ден хич не го усещаш, не знам дали точно на сладкото се дължи, но примерно с един портокал мога да изкарам почти цял ден. 1-вия път бях само на спагети и никакво сладко, едва издъжах само на зеленчуци, но сега няма проблем. Така, че ще се справиш!

# 234
  • Испания и Стара Загора
 Tsvetito   аз мисля,че баница може в белтъчния ден.Щом може дюнер без картофки.Така баницата ще е на мястото на разрешения в този ден хляб. PeaceА за РД на дъщеря ти ще размениш плодовия и въглехидратния ден.

# 235
  • Варна
Момичета, започвам режима и ще Ви чета всеки ден. Не ми изглежда труден.... при положение, че последно направих 10 дни глад.... без коментар за Йо-Йо ефекта #Crazy   
 Дано да издържа!

# 236
irinka28 следващия път ще ги разнообразя бутерките с течно шоколадче, но установих че от шоколада се обривам и от доста време не мога да се оттърва от обрива по челото си. Мажа се вечер с Дипрогента, но нещо не ми помага и незнам какво да правя, е то е ясно че явно трябва да отида на кожен. Някой да има някаква идея или нещо да каже с което да се мажа? И Ирка отново да Ви честитя колата, и дано с нея нямате никакви произшествия  Simple Smile
Kally May мерси за идейката за броколите, доста добре звучи  Simple Smile
janeta обещавам, че ще пиша по - честичко, защото наистина много ми липсвате  Hug Пък и от Вас се зареждам с енергия  Simple Smile
lennyshka добре дошла в отбора, повярвай попаднала си на точното място, тук не се гладува, а се хапва така че смело напред с главата ние ще помагаме. ще издържиш воля трябва, а вярвам че ти я имаш  Hug

# 237
lennyshka  bouquet доре дошла в отбора къде то се  хапва от всичко. Тук е страхотно. Аз вече съм маниачка на темата Laughing Цял ден само тук си седя.

Момичета помагайте със съвет- ей сега написах в готварската ни тема една рецепта Бърза запеканка. Ще я погледнете ли да кажете дали става за белтъчния ден newsm78Днес съм на белтъци и се чудя дали да не я забъркам довечер, че е много вкусна и става много бързо. Аз съм я правила с пълнеж от колбас и сиренце и подправки. Та искам тази вечер да я забъркам ако става за белтъчния ден. Ако не става ще трия от готварската. Хайде съветвайте ме Hug

# 238
Жане, мисля, че е точно за белтъчния ден, и звучи доста апетитно  Party

Ели, ти сигурна ли си, че е точно от шоколада? Щото обрива от храна мисля, че си минава за няколко дена дори от самосебе си (може и да греша де). По-добре иди на дерматолог  Peace

Аз направих бисквитения сладкиш, ще видим по-късно какво се е получило Simple Smile

# 239
Цвети аз вече метнах запеканката във фурната. Ели ми каза, че не е добре да има повече от 2 белтъка в яденето. Ами броих, броих.....белтъците и накрая реших, че ще си хапна. Дали са 2 или 3-нали си е белтъчна храна. А пък ми е много вкусно. Кажи опита ли вече биквитеното сладкишче? Че вдруги ден(понеделник) съм на въглехидрати и май и аз се ориентирах към него и мисля и за питката с мед и орехи(тази питка вече я сънувам hahaha....ами да взема утре вечер да си замеся тестото за нея и в понеделник сутрин да я изпека Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт