Отговори
# 75
Ето ме и мен. Най после да се разпиша.
Вчера цял ден бях на компа, ама правих други неща и не стигнах до форума. А днес чистене, разходка, пазар, та чак сега сколасах.
Днес ми беше белтъчен ден. Тази сутрин се премерих - 60кг (когато започнах писах, че съм 62, но кантара показваше към 63, но понеже бях в МЦ и затова го имам за 62). Мн обнадеждаващо, но да видим нататък, че до 60кг и аз свалях без диета, ама после пак си качвах 2-3кг и пак свалях и така си се въртях 60-63кг. Дано падна под тези 60кг, тогава вече ще се радвам.
А сега да се оплача. Нали с мъжа ми заедно правехме диетата. Е, вчера той не не издържа на плодове (не изяде и 1 плод, сутринта е пил едно кафе, и в 21ч вече не изтрая и си направи кус кус със сирене). Тая сутрин пак яде кус кус, а вечерта с мен мръвчица, но определено се отказа от режима. То аз за целия плодов бях изяла 1 малка ябълка сутринта и вечерта 2 мандаринки. Но дали защото предния ден си хапнах сладко следобяд (Марс и Мура), а вечерта нищо, и никак не бях гладна (а обикновенно другите дни мн ми стърже до обяд). Та дано са така всички плодови дни, вярно може да ми станат любими Simple Smile

Жанет, поздравления за успеха, само така да вървиш и да свалиш бързо излишните килца. Понеже казахте халки, аз моята никога не съм я сваляла. Е имаше един период 8-9м бременна, когато ме стягаше и съм я сваляла за някой час. Но на мен ръцете по принцип са ми мн тънки (дори и сега, а и когато бях 77кг бременна), та може би затова (а и като се женихме бях в 5 месец де). То в общи линии имам да свалям само на ханш и бедра, и коремче, иначе съм си добре (или поне така си мисля). Ще ми се за НГ да съм под 60кг, надявам се, че ще постигна този резултат с ваша помощ  Hug

Айде лек ден, и да сте режимни. Утре съм на леща (мн я обичам, а не съм яла от месецииии). Стана 12ч, и пак няма да съм се наспала утре, ама то и от това се свалят кг Simple Smile Иначе от режимчето по няког ми се вие свят, което преди ми се случваше често, защото ядях мн нередовно. Но по принцип съм си с ниско кръвно, така, че виенето на свят не ме притеснява.

Много минусчета утре, момичета!  Hug Hug Hug

# 76

Добро утро!  Hug
Чак сега успях да влезна и да погледна...
LOkumka   bouquet добре дошла!
Tsvetito   bouquet браво! Наистина е обнадеждаващо!   bouquet
anita29   bouquet много добре е за 1 седмица 2 кг! Не се кахъри за шоколада, защото няма смисъл!  Hug
Stelxen, Ели  Hug И вие рядко пишете....   bouquet
Insatiable, EVGA, janeta*, Kally May и всички останали  Hug
Вчера бях на една страхотна среща на кучета и после ако успея, може да покажа снимки, защото се вижда рядко такова сборище. После имахме гости и трябваше да приготвя нещо и затова целия ден не съм имала време да ви видя.
Пожелавам ви много хубава, успешна, лека седмица и един хубав ден!  Hug

# 77
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен, момичета!
Тук съм вече, два дни бяхме на гости у свекъра и свекървата и снощи се прибрахме късно, затова и не ви писах. Аз вече съм малко по-добре, то може би е защото кантарът у нас се развали.  Joy От днес съм "японка", да видим аз какво ще направя.  Flutter
Ани, за какво е лененото семе?  newsm78
Ели, Drunvala, Tsvetito, irinka28,  janeta*, EVGA , Emili*  Hug Hug Hug
И за всички, коиото не съм споменала:   bouquet  Grinning

# 78
Добро утро момичета Hug аз днес съм на плодове и вече ядох два портокала Blush малко е раничко но днеска цял ден ще съм по задачи  и няма да имам време за ядене bowuu сега отивам на фитнес  animal037 големия зор ще е като се пребера довечера към 10 да не ям нищо ooooh! Лек и приятен ден на всички Hug Hug ще пиша повече довечера newsm51 newsm51

# 79
 Здравейте момичета  bouquet Аз напускам отбора..просто искам малко по-бързи резултати и затова минах на Дюкан от петък да рездвижа нещата.Желая ви успех! Hug  bouquet

# 80
  • Испания и Стара Загора
Добро утро на всички, Hug
Drunvala мерси за кафенцето,мила.Вчера определено ни липсваше. Hug
Ели,виждам те,злато. Hug
Stelxen лененото семе е  полезно за много неща.Виж тук
http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p7586.html
Kpuccu успех в новия режим.Минавай понякога да ни казваш как е там. Hug
На всички лек и режимен ден.Много  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 09:13 от anita29

# 81
  • София
Добро утро, сладурки  Hug !
Виждам, че Drunvala рано-рано е сервирала кафенцето, за което й благодаря   bouquet !
А ето закуската от мен  Wink :

LOkumka, добре дошла при нас  welcome !

Drunvala, лично аз с нетърпение ще чакам снимки на кучетата, голяма слабост са ми те  Heart Eyes !

Stelxen, чувала съм, че лененото семе много помага в изгарянето на мазнини  Peace !
Ани вече ти е писала!
Kpuccu, успех с Дюкан   bouquet !

Днес съм на любимите сладки неща  Blush ! Приготвила съм си кроасанчета с шоколад  Mr. Green !
Хубав и успешен ден и спорна седмица на всички   bouquet

# 82
Добро утро и от мен фиданки  bouquet
Аз днес мога да се ключа по-рано, че съм сама с бебчо и имам повече време.
Drunvala както винаги на линия с чаша разсънващо кафенце  bouquet

Аз днес съм на плодове Valentinche с теб сме днес на плодове. То мисля, че и Ели беше с моите дни. Ами защо я няма да пише? newsm78 Дано скоро да се включи, че е много зареждаща компанията й.
Kally May благодаря за закуската Hug Аз днес цял ден съм на плодове и ще хапвам точно такива червени ябълки Peace Как върви при теб диетката? На тев 7-ми ден ли ти е днес? Мисля че вървиш ден след моето начало Hug
LOkumka диетката е  супер лесна и приятна. Аз имам доста за сваляне и съм вече убедена, че ще ги сваля. Преди седмица бях 86 кг., а тази сутрин съм между 82 и 83кг. т.е. имам по около 500гр на ден свалени(около 3.5 кг. за 7 дни)това е супер прогрес за мен в борбата с излишните килограми, които при мен са 20-тина кг. излишни Embarassed Когато решиш заповядай при нас-тук е много приятно. Аз съм от седмица(преди това само четех като теб) а имам чувството че си пиша с момичетата от отдавна(толкова близки ги чувствам Hug)
irinka28, EVGA, Emili*, Tsvetito, Stelxen, elinor80, anita29 ( и ако някой пропускам да ме извини Hug) много усмивки днес  Hug

Момичета желая ви спокойна нова седмица, с много положителни емоции и много минуси на килограмите  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 09:45 от janeta*

# 83
  • в сърцето на моето Слънце
Ох, вече съм на работа! Чувствам се точно като човечето от картинката с кафенцето.  Laughing
Kally May , аз съм пила ленено масло, но нямаше никакъв ефект при мен. Сега ще видим как ще подейства на Ани и може пак да опитам.
Valentinche, можеш да хапнеш плод, нищо че е след 20 часа. В диетата пише, че след осем ако огладнееш може плод.  Peace По-добре една ябълка в 22, отколкото нищо цял ден, мисля аз.
Хайде на всички спорен ден и лека седмица. Дано по-скоро да дойде петък... Praynig

# 84
Stelxen миличка, махни това тъжно магаренце Йори от аватара си  bouquet Магаренцето е много сладко, но плаче.... Cry
Я виж мила моя аватар(ами изобщо не изглеждам като мацката там Naughty, но пък какво от това....ще стана Laughing) Дай нещо по-весело, усмихни се и светът ще ти се усмихне. Много тъжно звучиш и за това ти пращам не една, а цели три виртиални прегръдки за повдигане на настроението Hug Hug Hug

# 85
janeta, забравих да кажа за аватара ти, мн е як. Ей така да изглеждаме всички след известно време (ама не прекалено късно де Simple Smile )

Аз днес съм на лещичка, както казах. Сега ще хапна малко портокалчета (3 малки) и така.

Kpuccu успех с новата диета, но мисля, че прекалено бързо искаш да свалиш кг-те, което не е мн хубаво. А и ти скоро си родила, може и без диети да ги свалиш, но по-бавно. Все пак ти желая успех с диетката, едно усмихнато слънчице (детенцето ти) да ти дава кураж, и да се похвалиш  Hug

Drunvala, искам и аз да видя снимките Simple Smile Имахме 2 хъскита - 1-вото хукна по една каруца, беше на 6м и повече не го видяхме, а 2-рото на год и половина, явно забегна по кучки и някой и него го е гепил Sad и повече хъски няма да си взема.

Пожелавам ви хубав дееееен. И да сте режимни!

# 86
  • Добрич
здравейте милички,
бях на тази диета преди повече от месец,отслабнах с 5кг,точно за един месец и се отказох.Казах си стига ми толкова,ходих на почивка ядох безразборно както аз си знам и резултата е само 1кг плюс,това е супер диетка.Днес реших отново да се завърна във вашите редици дано този път издържа докрай.Успех на всички и лек ден от мен

# 87
stani_jelkova добре дошла отново  Hug Този пътда свалиш всички излишни кг (дали за 90дни или по-малко, да ги свалиш). То сега малко е рисковано да се започне диетката, при положение, че  идват мноооого празници, ама ще гледаме да ги съчетаем с диетата Simple Smile Мисля да я крам до края на януари, ама дали ще издържа...Бе все пак съм овне, та като реша нещо го правя, дано и сега е така.
Май няма друг започнал на 1-ви ноември  newsm78

А сега четох за лененото семе, може да си взема, и поне мъж ми да го карам да пие, като друго не прави. Stelxen, прочетох ето това в статията - "Действието му е меко, което означава, че ако нямате проблеми със стомаха, няма да усетите значителна промяна.", та може и затова да не е подействало така при теб. Това не значи, че не е полезно де Simple Smile

# 88
  • София
Цвети, аз започнах на 4-ти ноември, така че до януари ще сме все заедно  Hug !

# 89
Добро утро момичета  Simple Smile Ето ме  и мен.
С мускулна треска съм защото пренасях дърва, копах лозе, метох и събирах листа та така, преждевременно си правих фитнес  Wink
Първо да кажа добре дошла на LOkumka , радвам се че си се спряла на нас. Тук е приятно и уютно, момичетата са супер отзивчиви и аз затова съм се спряла тук.
[Valentinche /color] и аз днес мацко съм на плодове и сега гризнах една ябълка, да видим до довечера какви ще ги сдъвча Simple Smile
Kpuccu каквото и да решиш, ние ще те подкрепим. Раздвижи метаболизка, с Дюкан наистина се постигат добри резултати при стриктно спазване. Успех ти пожелавам.
Iniatiable благодаря ти много за милите думи. Само колко истина струи от тях наистина внимателно ти прочетох поста два пъти за да ми влезе всичко в умната главичка  Simple Smile Много сте мили всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт