Отговори
# 90

Kpuccu успех с новата диета, но мисля, че прекалено бързо искаш да свалиш кг-те, което не е мн хубаво. А и ти скоро си родила, може и без диети да ги свалиш, но по-бавно. Все пак ти желая успех с диетката, едно усмихнато слънчице (детенцето ти) да ти дава кураж, и да се похвалиш  Hug

Благодаря ви! HugАз не съм привърженик на драстичните диети просто минавам на него понеже от опит си знам, че с протеини свалям най-добре и трайно.Преди да родя бях свалила с Точковата диета и си ги запазих 6 месеца, но после забременях.А сега става по-бавно след раждането, но се надявам до януари да съм окей.

Успех ви желая Hug  bouquet

# 91
Голямо четене, (а може би и писане) пада!

# 92
 Grinning

не мога нито да чета, нито да пиша.... довечера   bouquet

# 93
  • в сърцето на моето Слънце
Тук съм пак.
janeta*, хайде нали малко ми помина ще сменя картинката.  Hug
Благодаря ви момичета, че ме подкрепяте така!
stani_jelkova , здравей отново! Аз те помня от миналия път.   bouquet
elinor80  Hug Hug Hug
Tsvetito , не бе мила аз не казвам че не е полезно лененото семе, а че нямаше полза при мен. Аз съм с редовен стомах и го пиех не за това, а за ускоряване на метаболизма и за изгаряне на мазнините, но не помогна.   bouquet
Хайде отивам да си търся по-жизнерадостна картинка.  Peace

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 18:05 от Stelxen

# 94
Здравейте и от мен!
Днес съм на белтъчини,закуската я пропуснах а сега вече хапнах за обяд един омлет и кисело млеко, за довечера ще правя печени бутчета с картофи/естествено за мен само бутчето/ Laughing
stani_jelkova и аз те помня, успех Hug
Kpuccu наистина се сваля, но... спреш ли се и качва/поне при мен беше така/, и може би заради Дюкан сега много бавно ще стане с този, като не съм яла с месеци картофи,ориз,варива ,за сладки да не говорим...
Спорен ден на всички фиданки! Hug Hug Hug

# 95
  • Испания и Стара Загора
Момичета,пускам следобедното кафенце Peace

# 96
Мммм, че хубаво кафенце!  Hug  bouquet
ето още една снимка от вчера

# 97
  • Испания и Стара Загора
Drunvala това ти и твоето кученце ли сте?Супер. Peace
elinor80 и на мен ще ми дойде добре такова раздвижване,като твоето,че голям мързел ме е налегнал. Hug
stani_jelkova и аз те помня.Дано този път изкараш цялата диета. Hug
Tsvetito аз реших да започна с лененото семе точно заради нередовния стомах.От както го ям(вече 3 ден) нямам проблем с  smile3550

# 98
Stelxen това ми беше мисълта, че си с редовен стомах и затова не ти е подействало, може би.

anita29 не пропускаш ей Simple Smile Ще пропия кафе от тези красоти дето пускаш, и облизващи се чаши  Mr. Green А за лененото семе, то за WC-то ок, а иначе как се чувстваш?

Drunvala страхотен самоедчо си имаш, много е готин/а

# 99
  • Испания и Стара Загора
Tsvetito ми добре се чуствам.Може би още е рано за други действия на семето.По-нататък ще видим.Най-много да вема да отслабна(дано!) Laughing

# 100
  • в провинцията
А има ли вариант за белтъчните дни по време на пости?
Или е по-добре да се редуват бобови-въглехидратни-плодове?
Какво ще кажете?

# 101
  • Испания и Стара Загора
Муза белтъчния ден отпада по време на пости.Но ако редуваш само бобов-въглехидратен-плодов,незнам дали ще има ефект. newsm78 Не се бях замисляла по този въпрос.Надявам се и другите момичета да се включат с мнения. Peace

# 102
По време на пости яйца и мляко не могат ли да се ядат? Не съм на ясно, никога не съм постила и не знам, така, че простете за невежеството  Embarassed

Пък аз гледам ли гледам клубове по салса. И се навих да се запиша някъде, но ще говоря и с половинката. Има няколко на близо до работа и са от 18:30 до 19:30, и до 20:30 ще съм си в къщи. Лошото е, че ще трябва тогава да вечерям, което не е най-доброто нещо, ама пък нали няма да е среднощ, а и ще съм изхабила доста калорийки. Само дето клуба дето ми е най удобен ми се струва скъпичък, ама знам ли. 6лв е на час, като се ходи 2 пъти седмично (е то е колкото искаш де), та се връзва едно 48-54лв на месец, което не си е малко. Вие имате ли някакви представи по принцип как вървят цените?

# 103
Момичета,здравейте!! Hug
Аз тия дни нещо нямам време да пиша,но си спазвам стриктно режима.Днес обядвах една малка зеленчукова пица,закуската я пропуснах,че имах доста работа и не остана време за нея.За вечеря мисля да си направя питка с мед и орехи,(че от доста време ми се яде).

Ани,я кажи как го ядеш това ленено семе и откъде да си го купя,че от една седмица не съм ходила до онова място и корема така ми се е подул.Сигурно и затова немърдам надолу.Аз пия зеления чай за отслабване,нали има разхлабващо действие,но нещо май престава да ми действа.А го пия и сутрин и вечер.Днес си купих от по-силния,дано от него да има ефект. Praynig,че много ми е тежко на стомаха.
Drunvi,много сте сладки и ти и кученцето !! Hug

elinor,Tsvetito,anita,Drunvala,Stelxen,Emili,Kally may,stani_jelkova,janeta,Iniatiable,Lokumka, Hug Hug Hug Hug

# 104
  • Испания и Стара Загора
 Tsvetito   по време на пости не се яде месо,мляко и млечни продукти,яйца,масло,мед(тук има противоречиви мнения).Изобщо нищо от животински произход PeaceЗа това отпада белтъчния ден.А и за въглехидратния няма много избор.
irinka28 аз тук го купувам от билкова аптека.Прдполагам,че и в България ще е от билкова или обикновена,те май не са разделени като тук.Аз сутрин ям по 1с.л. семе с една голяма чаша вода. PeaceПри мен зеления чай вече няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт