Отговори
# 105
Здравейте , момичета!  Hug
Нямах интернет няколко дни, затова не съм писала.
Успешен режимен ден на всички!  lovekiss   

# 106
Здравейте Hug Hug Аз се позагубих малко, но при мен нищо ново.. не мога да ви се похваля с нови резултати, че няма къде да се премеря и се надявам тия дни да си жзема кантарче. Иначе нещо имам голям апетит... днес съм на плодчета (нямам търпение да свърши този ден вече, видя ми се адски дълъг)
Много целувки на всички и много минуси през тази седмица  Hug Hug Hug

# 107
Здравейте и от мен!
Днес съм на белтъчини,закуската я пропуснах а сега вече хапнах за обяд един омлет и кисело млеко, за довечера ще правя печени бутчета с картофи/естествено за мен само бутчето/ Laughing
stani_jelkova и аз те помня, успех Hug
Kpuccu наистина се сваля, но... спреш ли се и качва/поне при мен беше така/, и може би заради Дюкан сега много бавно ще стане с този, като не съм яла с месеци картофи,ориз,варива ,за сладки да не говорим...
Спорен ден на всички фиданки! Hug Hug Hug

А прави ли захранването по 10 дни на свален кг?Защото хората които познавам и са го правили още си поддържат сваленото..През периода на захранването с картофи и т.н Защо не си яла месеци от тези храни? newsm78

# 108
  • в сърцето на моето Слънце
Готова съм с новата картинка. Как е момичета, харесва ли ви?
Всичката любов, която излиза от меченцето е за вас!  Hug
Лека вечер на всички!   bouquet

# 109
Здравейте пак!
Kpuccu правих всичко както трябва, абсолютно стриктно ,явно при всеки е различно, защото много от момичетата които бяха на тази диета могат да поддържат тези килограми само ако спазват постоянно трета фаза на режима, защото също като мен като решиха че могат вече и трябва да минат в четвърта, където се прави само един проетинов, запчнаха да си качват кг Rolling Eyes
И как защо не съм яла картофи, кога да ги ям?? докато си втора фаза не става
Но не се притеснявай, при много се получи,а и аз никога не съм била преди тези кг, затова ми беше трудно да ги поддържам, както и сега не свалям Hug
Да ви се оплача сега, взех бутчета от кварталния магазин и щях да ги готвя, като ги отворих те миришат  #Cussing out а трайността им до 05,2009 #Crazy е това на нищо не прилича, върнах и сега опържих една наденица не е много за режима, но нямам друго
Приятна вечер на всички Hug

# 110
  • Испания и Стара Загора
Stelxen мечето вече ти отива наистина. Hug

# 111
Готова съм с новата картинка. Как е момичета, харесва ли ви?
Всичката любов, която излиза от меченцето е за вас!  Hug
Лека вечер на всички!   bouquet
Stelxen мила HugТози аватар е вече друго нещо. Надявам се, че вече се чувстваш по-добре и с повече позитивни мисли. Тъгата е забранена тук Hug
Да ви кажа, че си изкарах днес плодовия ден без нарушения.....до сега Embarassedами дояде ми се нещо солено и хапнах кисела краставичка....но и преди 4 дни направих така(ядох солено вечерта, че цял ден ми идва много сладко само на ябълки)...знам, че е против правилата на режима но в края на деня ми се яде кисело-солено Crazy
Утре съм на любимите белтъци(днес цял ден изкарвам на плод с успокоението, че утре ще има месце Wink). Хайде лека вечер от мен и много минуси утре сутрин на кантарчетата ви Hug

# 112
Stelxen,този аватар вече е добър.Многооо тъжеш беше този Йори  Simple Smile
И аз вече хапнах.Направих си една сладка питка с мед,орехи и локум и съм готова за утрешните плодове  Wink
Сега ви пожелавам лека вечер!!!  bouquet Аз отивам в тортената тема,че и там съм редовна,нищо,че диетувам  Wink

# 113
Здравейте мили фиданки Hug
Аз след много мислене и премисляне се псрях на един режим предложен на една мацка от форум(тема даже пуснах)-понеделник,сряда и петък на плодове през останалото може да се яде.Смятам да се придържам към разделното хранене и да взаимствам идеи от вас.след като видя как вървят нещата след някой и друг месец ще се завърна към 90-дневната Grinning

Дано не досаждам с присъствието си,ама на сърце ми е тази тема и все надничам Embarassed

Много Hug на всички  bouquet

# 114
Здравейте мили фиданки Hugднес както казах имаше много задачи добре ,че ги изпълних и не съм яла нищо нямаше време и сега не  ми е гладно дано утре кантара да ме зарадва защото днеска сумати километри извървях то ще си покаже колко е имало полза утре Joy Лека нощ на всички Hug Hug Hug

# 115
  • София
ДобрЮтро  Hug ! Хайде по кафенце!

Днес съм на плодчета след вчерашния "шоколаден". Заредила съм се с ябълки и банани Grinning , но от сега се замислям какво да си сготвя за утре  Thinking !
По-късно пак ще се включа, че сега излизам за работа!
Целувки на всички   bouquet !

# 116
Добро утро!  Hug
Я виж какво фантастично кафенце! Благодаря ти Kally May   bouquet
Stelxen, как е японката?  Wink Йори изобщо не ти отиваше като аватар, не само ти беше тъжна, а всичка ставаха тъжни! И няма нищо общо с лъчезарната ти усмивка!  Hug
Emili* Hug подкрепям те, защото и аз навремето не успях да стигна то трета фаза, но смятам, че не е невъзможно да се отслабне и да се задържи, просто при някои става по-трудно...
anita29, Ели Hug
Дес  Hug   bouquet  ама минавай по-често!  И на мен не ми е тук мястото, ама виж как Юютно съм се разположила!  Joy  Hug
irinka28 Hug трябва да вземеш спешни мерки с корема, ако са минали толкова дни... повече от 5-6 дни започва да става опасно - таво са отрови, които стоят дълго... Още днес направи нещо!
Valentinche  Hug
момичета, благодаря ви за хубавите думи за кученцето, радвам се, че ви хареса!  Grinning Аз пуснах малката снимка, защото рядко се събираме толкова кучета на едно място и бяха дошли от цяла България за срещата и който минеше покрай нас в парка беше  Shocked  Joy
Хубав и успешен ден на всички   bouquet  Hug

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 07:00 от Drunvala

# 117
Добро утро и от мен фиданки Hug
Kally May много хубаво кафенце си сервирала рано, рано сутринта  bouquet
Аз днес вече съм на любимата белтъчна храна. Ами вчерашния плодов го издържам знаейки, че днес ще сима месце Heart Eyes Още не съм решила какво точно ще хапвам. Ако пообяд сме навън с малкия като стане време за хапване ще си взема дюнер(без картофи) или няколко кюфтенца.
Ами аз да се отчета с кантара-той ми е приятел с всеки изминал ден. Тази сутрин като се премерих показваше 82 кг.(преди 8 дни бях 86 кг.)-момичета просто не мога де се нарадвам на резултатите, които виждам че се постигат Joy. Снощи казвам на мъжът ми, че за Нова година ще бъда на фиданка(ами то това ми е целта). Дано при всички да има такива хубави резултати.
Stelxen чудна работа-снощи аватара ти беше с мече, а тази сутрин е нов. Но този също ми харесва-я виж каква лъчезарна и чаровна е мацката. Ей така и ти да си все усмихната като на аватара си Hug

# 118
  • в сърцето на моето Слънце
Stelxen чудна работа-снощи аватара ти беше с мече, а тази сутрин е нов. Но този също ми харесва-я виж каква лъчезарна и чаровна е мацката. Ей така и ти да си все усмихната като на аватара си Hug
Благодаря ти! Това на снимката съм си аз, мила!  Flutter
Надявам се съвсем скоро да си върна настроението и усмивката. Ама и вие много ми помагате за това!  Hug Hug Hug

# 119
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен, Hug
Минавам само на бързо да ви пожелая лек и усмихнат ден.Отивам да водя Алекс на доктор,че цяла нощ беше с висока температура.Kally May кафенцето ти ми идва много добре,след като не съм спала.
Хайде чао за сега.Следобедното кафенце е от мен.
На всички много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт