"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 169
  • 398
  •   1
Отговори
# 150
Почвам да си мисля, че сме по скоро за второто, както описваш  Grinning. Ще се проконсултираме с другите мами и ще решим  Grinning
току що се консултирах с щерката и тя каза че прежалва Косе Босе, ако има игрички с много награди  Mr. Green - и естествено дядо Коледа накрая
все пак засега ще изчакам да се изкажат и другите чудещи се и тогава ще променим часовете - за да не ви занимаваме постоянно с едното или другото  Hug.

Ели ме пита: мамо - ами ако аз не спечеля играта... аз й казах че са общи игри и че всички деца имат награди, независимо дали са успяли или не в играта и тя се успокои ... така че ако е истина сме вече навитаци.

Алекс също по-скоро желаят за 18.30, но заради всички нас се записваха в другата група.

Специално до Дуцка - Дуцка , айде да се жертваме за възрастното парти! те като са компания хлапетата няма да им е толкова страшно  Wink Си Кей знам че е навитак и Алекс и Йоана също

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 10:49 от Collibri

# 151
  • София
А там ярък пример са Бомбата, Пети и Стрелче  Laughing .

Имам чувството, че на нас ни беше по-забавно, отколкото на децата Crazy Hug

# 152
  • София
АААААААААААА, хвърляш ти поглед и тук  Whistling .
Колибри, като се решите, пиши, за да ви преместя.

# 153

Специално до Дуцка - Дуцка , айде да се жертваме за възрастното парти! те като са компания хлапетата няма да им е толкова страшно  Wink Си Кей знам че е навитак и Алекс и Йоана също
ДУ-ЦИ!ДУ-ЦИ! newsm18 newsm18 newsm18

# 154
аз само гледам сеир отстрани Joy Joy Joy

# 155
Записахме се - 1 бр. дете от 18.30 ч. В понеделник ще преведа парите. Сега ще напиша ЛС с детайлите.

С удоволствие ще дойдем, въпреки, че не познаваме никого.  Hug

# 156
  • София
Отборът мажоретки познаваш вече...
Ще се запознаем там  Peace .

# 157
Момичета, твърдо ще остана за ранното парти, все пак е празник на детето и гледам на него да му е добре.
В момента дилемата ми е дали да платим и за другото, но ще решим до няколко дни.

# 158
bifana, по понпоните ще се познаем newsm18 Mr. Green

# 159
  • София
И не само по тях. Ние с Лили ще сме така   ruporuu , а след първото парти така-   nnnuu .

# 160
Ще дойдем с Роси, ако успее да стане. За 16 часа

# 161
Здравейте, записваме се ще дойдем с Пеши от 16 часа. Силвия Петрова и Петър Петров. Утре ще преведа паричките.

# 162
Хайде , наканихме се - Ели и Алекс ги местим за 18.30ч.  Grinning
току що се разбрахме със Си Кей - и тя мести Лори от 18.30ч

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:06 от Collibri

# 163
  • София
 newsm68

# 164
приключи ли записването на децата за детския маскарад от 18:30?!?

Общи условия

Активация на акаунт