"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 172
  • 398
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Определено няма да се умори, но аз се сетих, че имам и бебе Mr. Green Което сега се нуждае от мен, а лудници не му понасят. А на баща му ще се радвате ли ако остане с Пепи за второто празненство Laughing
За дядо Коледа - ако от втория не получат подаръци пак ще е кофти, трябва да се изнесем преди биса Crazy

Дуци, ако кажеш, ще се радваме и на баща му. Какво пък толкова  :whistle.

# 136
А на баща му ще се радвате ли ако остане с Пепи за второто празненство Laughing

ЩЕ го забавляваме подобаващо Whistling Mr. Green

Бомбе, тук сме на временно настаняване  Laughing Ако речеш да ни транспортираш, ще слезем и до Орлов мост, за да ти е по-удобно  Flutter
Къв Орлов мост бе......ние ще ходим до Люлин.......т.е. по околовръстното Whistling

# 137
За тези, които искат и на двете празненства според мен вариантите са 2. Единият е да има два подаръка  от дядо Коледа и те да са различни, това може да се предвиди при купуването им. Другият е да има един дядо Коледа и цената да падне с 5лв.(толкова сме предвидили за подарък на дете) за второто празненство, т.е. цената да стане общо не 40лв., а 35лв.
Само че не знам ако се разиграят децата и не ги измъкнете навреме и видят втория дядо Коледа как ще им го обясните, а и факта, че за другите има, а за тях няма подаръци?
Незнам, помислете го и ни кажете за да знаем с Рада. Peace

# 138
аа, тази година идвам с малката за партито в 16ч.

# 139
  • София
Да се запишем и ние - едно дете от 16 ч. Сега ще погледна в началото на темата на кой трябва да пиша и каква е сметката.

# 140
Ще дойдем от 18.30 часа Simple Smile

# 141
ох,струва ми се хубаво, макар че май мира е мъничка още: ще помисля Flutter

# 142
  • София
Ще се запишем и ние с Лори за 16.00ч за сега, че се двоумя на кое да я водя Simple Smile Бебетата нали не се броят!? Малката ще си спинка в количката или слинга.

# 143
Ще се запишем и ние с Лори за 16.00ч за сега, че се двоумя на кое да я водя Simple Smile Бебетата нали не се броят!? Малката ще си спинка в количката или слинга.

Crossing Arms
Да, пиши се и ти при бебетата, като Колибри и Дуци Crossing Arms
Щот са ви мого малки децата Crossing Arms

# 144
  • София
Ивенце, аз именно заради тях се записвам там, Лори много си играе с Ели и Пепи Wink Иска ми се и с теб и с други да се видя, та за това и аз се замислям и за второто парти, но има време да го доизмъдрим  Peace
Много цунки на зетя  Heart Eyes Hug

# 145
Ивенце, аз именно заради тях се записвам там, Лори много си играе с Ели и Пепи Wink Иска ми се и с теб и с други да се видя, та за това и аз се замислям и за второто парти, но има време да го доизмъдрим  Peace
Много цунки на зетя  Heart Eyes Hug

Навивай ония двете, дет си мислят че имат още бебета, да дойдат в 18:30.
Подобни цунки и на снахичката Heart Eyes Heart Eyes

# 146
  • София
Тъй като с донята имаме опит вече, да вземем да организираме и сватбата  Joy .

# 147
Записвам Алекс на Йоана - 4г, с нас за бебешките от 16ч  Mr. Green - освен ако цялата ни групоровка в един момент не си промени мнението - в момент на разсъждения сме.

Може ли някой, който е бил миналата година да сподели за какви точно игри и състезания става въпрос при големите деца. Видях че има и списъци-  то пак си е смесено по възрасти - но с преобладаващи  Grinning -
Имате ли снимки от предните години да разгледаме и да преценим с наште деца кво да правим??

Ели например не иска да се съзтезава с други деца. Това я смущава. Ако е това основната част, просто не сме за там. Какъв тип са игрите?

Айде, чакаме да споделите  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 09:16 от Collibri

# 148
Ние май все повече клоним към двете забави. Тогава ще има 2 пъти дядо Коледа? Лошо няма  - детето много ще се радва - само с подаръците - дано да са различни - че иначе вече ще е тъпо.
Не върви да се раздават подаръци и ние да избягаме точно тогава... така че тоя вариант отпада.

вече станахме май количество желаещи двете забави... хм newsm78 Продължаваме трескаво да мислим, а вие които имате опит, разкажете за да се затвърдим най-накрая с някакво мнение

# 149
  • София
Добавен е Алекс.

Подаръците ще бъдат различни. Подаракът е книжка, съобразена с възрастта на децата. За това държим да знаем годините им. Разбира се, че едно дете ще получи два различни подаръка, ако присъства и на двете тържества.
Синът ми миналата година беше на 4г и се забавляваше иделно, както и Калоян, който пък беше на 3г. Игрите са елементарни, децата се съзтезават в отбори. Няма сърдити, както няма и загубили. Всички печелят.
Естествено не е задължително да участват, ако не искат. В игрите взимат участие само желаещите деца. Останалите се забавляват, като правят агитка в публиката. А там ярък пример са Бомбата, Пети и Стрелче  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт