Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са подробностите за предстоящата среща?
Какви имена се обсъждат за бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително планиране на срещи, избор на имена за бебета, здравни проблеми по време на бременността, семейни и лични истории, както и обмен на съвети и подкрепа помежду си. Участниците във форума обсъждат различни теми, свързани с бременността, като споделят лични преживявания, поздравяват нови майки, споделят опит и съвети за бременност и грижи за бебета. Те също така споделят информация за предстоящи срещи, лекции и събития и обсъждат личните си предпочитания за имена на бебета.
-
Какви са подробностите за предстоящата среща?
-
Какви имена се обсъждат за бебетата?
-
Какви са някои от здравните проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви прегледи и изследвания се правят по време на бременност?
изглежда много добре. 

идеята е точно здравословно хранене с минимум мазнини. Дадена е една мерителна лъжичка, която е напълно достатъчна (уверих се за картофките поне). Единствено изискване е да се подсушат малко. Доста вкусни стават, но от тях не блика мазнина. Има книжка с какви ли не рецепти и аз за това го купих. Мога да приготвя доста неща, а не само да пържа като в обикновения фритюрник. Картофите станаха за 35 мин. По-бавно, но си заслужава. Тавичката е тефлонова и има една приставка за картофите, която ги върти докато се приготвят. Всичко се разглобява и се мие дори и в миялна машина. Общо взето голям кеф. замаях се докато го напиша
,но за сметка на това бебка е много активна нощем и започнах да се будя от нея,като се събудих в 3часа а тя като се беше свила под реброто и като ме рита ли рита,та сигурно 2 часа после не можах да заспя,радвах и се,галих си пупата и се наслаждавах на движенията,даже споменах на мъжо че сигурно пупата ще ми липсва като родя ,а пък той спокойно ще направим и втора
,но пък други ми показаха че има смисъл да продължавам да пиша тъй чеее...
и макар че имам някои проблеми като цяло не беше толкова страшно(то май самата мисъл се оказа по-ужасяваща).
Аз съм рак, та всички тия работи ми идват отвътре.