Горди мами ЯНУАРКИ избират най-красивите колички и кошарки!

• 13 677
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Добро утрооо,
как сте днес?
Аз имам компания, баткото не пожела да ходи на градина и сега сме си в къщи.
Алекс, честита придобивка.   bouquet изглежда много добре.

# 271
Добро утро мамчета  Hug

Аз съм се ориентирала за раждане във Варна при Яков. Абе при мен много промени. От София местене в Бургас, а сега ще раждам във Варна, но мисля че там е по-добре. Та в Майчин дом във варна не искали нищо да си носиш. Поне така ми казаха.
Аз също не нося бельо по-различно от това, което си носех преди (само дето е маааалко по-голямо  Laughing).
Прегръдки за всички и да ви е лек деня  Heart Eyes

# 272
добро утро на всички!!!
аз вчера ходих до Св.София, за да видя какво точно е необходимо да направя за избора на екип, плащане и всичко останало и ми казаха да си харесам лекар, с който да се срещна и да се разбера...така, че си намерих една д-р, която ми препоръчаха Катя Златева и другата седмица имам среща с нея....
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ...днес е св.Мина....и да ви почерпя, че брат ми има имен ден., казва се Виктор...

# 273
  • София
Добро Утро  Hug

Алекс...честита нова придобивка! много добре изглежда, но наистина би ли обяснила, дали е по- здравословно и как точно изпържва 1 кг продукт с 1 лъжица олио  newsm78
Ralkata....не се тормози излишно с нещо , което може и да НЕ се случи. Всяка бременност и раждане са различни. Приеми го НЕ че отиваш да раждаш, а че отиваш да се срещнеш с бебо  Peace

Murvet..на теб днес няма да ти е скучно, щом си имаш компания Heart Eyes

Доника...много хубави неща пише за Януарчетата, ама дано устискаме до тогава Mr. Green. Аз същото съм чела за зодията Козирог, но нямам преки наблюдения. Пишеше, че са много борбени и категорични в решенията си. Да се гледа Козирог сигурно не е лесно, но пък си заслужава Peace

# 274
Добро утро! Обяснявам веднага за уреда  Grinning идеята е точно здравословно хранене с минимум мазнини. Дадена е една мерителна лъжичка, която е напълно достатъчна (уверих се за картофките поне). Единствено изискване е да се подсушат малко. Доста вкусни стават, но от тях не блика мазнина. Има книжка с какви ли не рецепти и аз за това го купих. Мога да приготвя доста неща, а не само да пържа като в обикновения фритюрник. Картофите станаха за 35 мин. По-бавно, но си заслужава. Тавичката е тефлонова и има една приставка за картофите, която ги върти докато се приготвят. Всичко се разглобява и се мие дори и в миялна машина. Общо взето голям кеф. замаях се докато го напиша  Joy

# 275
Аз същото съм чела за зодията Козирог, но нямам преки наблюдения. Пишеше, че са много борбени и категорични в решенията си. Да се гледа Козирог сигурно не е лесно, но пък си заслужава Peace

Нали знаеш, че човек е категоричен за всичко на 18, вярва в решението си на 38 и предполага, че не греши на 58.  Mr. Green

Забравих да се отчета. Ние както вече казах, ще пазаруваме след 34 седмица, обаче майка ми не могла да устиска и днес купила две ношници за родилното.  Joy То понеже не било за бебето, няма да е на лошо, освен това трябвало да им избродориа нещо червено и да му тури синьо мънисто, че да не ме хванели очи. Ако не помага, със сигурност не вреди.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:30 от тропическа депресия

# 276
Добро утро мами!Честит празник на всички празнуващи със здраве да си носят името!Лорини благодаря за изкусителната почерпка!Алекс,честита придобивка както се казва със здраве да си я ползваш!Момичета аз да ви се похваля,от 2вечери не ме мъчат киселини bowuu,но за сметка на това бебка е много активна нощем и започнах да се будя от нея,като се събудих в 3часа а тя като се беше свила под реброто и като ме рита ли рита,та сигурно 2 часа после не можах да заспя,радвах и се,галих си пупата и се наслаждавах на движенията,даже споменах на мъжо че сигурно пупата  ще ми липсва като родя ,а пък той спокойно ще направим и втора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha.Колкото до бельото вече сутиените ми убиват отдоло заради банелите,но много бабешки ми се виждат тези за кърмачки,а за бикините ходя с без шевни.Момичета аз днес съм на ЖК,ще видим колко разстем аз и бебка Laughing,после пак ще пиша да ви дам отчет Laughing.Хайде чао от мен засега ,лек ден и много усмивки Hug

# 277
alex222, страхотна ви е новата придобивка, както и тая на Доника. Да са ви честитит коледните подаръци и поне още по един да получите до Коледа.
Леле, то наистина се оказва, че бургаското родилно е жив зян /май така беше лафа/. На че ми тежи да си занеса дрешките на бебчето, но все пак щом навсякъде другаде ти ги дават нещо не са тамън нещата. Ама като се замисля предпочитам да си ги занеса дрешките де. newsm78
Пепина и аз мислих второто бебче да раждам във Варна, ама пусто бяхме го предвидили за март, а то взе че стана от първият път. Не че ще го върна затова де. Но и аз в едни момент като някои от вас ми бяха дошли в повече задълженията, емоциите и напрежението, та се бях замислила дали всъщност съм направила правилният избор. Даже напоследък, /нашият блок е изкслючително пенсионерски/ та бабките ме срещат и правят разни намеци, от сорта на "къде е бебето" - това за Деница, която е на 2г.8м. или пък сега като идвах на работа една ми се обясняваше, че съм била майка героиня. Ама пенсии, какво да ги правиш. нишо нередно не виждам да имам две деца с почти 3годишна разлика. А дори и да не съм планирала второто бебче и по рано да се беше появило, какво нередно има. Че аз живот и здраве може и за трето да се замисля след години знам ли. Как ли ще реагират хората около мен тогава. Ама какво се учудвам, аз от собствената ми майка на какво ли не се наслишах.
Та на Пепина щях да обяснявам, как на 02.01 тая година едва не спахме и ние с мъжа ми и Деница на петолъчката, та това като че ли ми беше знак да не рискувам друг път такива екскурзии из България посред нова година, или поне не с децата. То беше някакъв кошмар просто 5часа се въртяхме около Сливен, добре че колата нова, та в никоя канафка не влязахме. Вода имахме само 0,500л газирана, защото на последната бензиностанция беше свършила, та разгазирах газираната да давам на детето да пия. просто Господ ни помогна тогава, ходихме след това свещичка да палим. Колата я зарязахме на едни приятели в Сливен /добре че и такива имаме, че и хотелите бяха препълни/ и като отидахме да си я прибираме след една седмица, колите в канафките още си седяха някои. Стигнаха ми емоциите тогава, сигурно цял живот ще ги помня. Чак като пристигнахме в Сливен живи и здрави и седнахме на маса, се усетих как треперя от преживяното.
Леле мацки, аз днес влизам в 8ят месец. То неостанало.

# 278
Честит имен ден на всички празнуващи.   bouquet
desisladka , чакаме добри новини и от теб.
За козирозите не се притеснявайте, аз съм една Коза. Като малка съм била изключително послушна, много подредена, в училище не съм имала никога проблеми, към пубертета имах разногласия с майка ми, но сега съм ок. Аз много ще се радвам да изкарам една козичка.  Peace

# 279
Здравйте, мами!
Елица34 - мерси за съвета мила.А тези твоите приятели са страхотни.
Вече няколко дена седя и си мисля да ви пиша ли да не ви ли пиша...Обаче в крайне сметка нали това е форум - тук всеки е само един аватар и историята , която разказва, тъй че всеки има право на мнение независимо какво е то.Знам че някой от вас са останали доволни когато изчезнах - нали няма да пълня темата с измислици  Rage  ,но  пък други ми показаха че има смисъл да продължавам да пиша тъй чеее...
Ние с бебоците сме добре.Вече сме си вкъщи.Снощи батко Кевин дори изпя песничка за лека нощ на корема на мама.Чара пък се учи да говори и всяка вечер ни разсмива със смешните си опити.Сега въпреки че не ходя на работа и на лекции пак не мога да ги оствя вкъщи защото не ми дават да ставам от леглото през следващата седмица.Но нямам търпение да мине този период и да си ги взема у дома.Иначе с покупките сме готови, скоро ще побликувам снимки в общият.Остана една ръка латекс на стаята да минем и да чакаме бебчовците Grinning
гледам че големи ужасии сте писали - аз само като си помисля за раждането и ми побеляват косите въпреки че на практика вече знам какво е.Simple Smile и макар че имам някои проблеми като цяло не беше толкова страшно(то май самата мисъл се оказа по-ужасяваща).
Софииските мами - страфотна среща сте имали и много готини снимки сте си направили.
На мамите с придобивки - ЧЕСТИТО!
А иначе една питанка - вие ще позволите ли на половинките ви да присъстват на раждането?то и не знам в БГ болниците дали позволяват, но в случей че да.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:44 от mama Tanq

# 280
Аз не бих искала таткото да присъства на раждането, нека тръпне в очакване пред залата.  Grinning Мисля, че не е нещо, което искам да види.

# 281
Въпреки, че в Бургас не позволяват да присъства таткото, аз щях да съм щастлива, ако е в този момент до мен. Той обаче ми е казвал, ще се наложи него да спасяват, ако присъства на ражденето.

# 282
А иначе една питанка - вие ще позволите ли на половинките ви да присъстват на раждането?то и не знам в БГ болниците дали позволяват, но в случей че да.

Аз, понеже съм един отявлен либерал по душа, не мога да позволявам и забранявам. Ако иска ще присъства, ако не иска - не. Изборът е изцяло негов. За сега иска твърдо да присъства. С доктора вече обсъдиха тази "малка" подробност и какво точно представлява секциото. Щели да го облекат, измият и да му направят инструктаж точно преди това, за да не пречи. Само съм му казала да не снима как ме режат и вадят бебока, че това и аз не искам да го виждам.

Реших да си сменя името от "тропическа депресия" на "разкъсана облачност", че по ведро.  Joy  Ух, ще трябва да измисля нещо по-смислено, ама не мога.  newsm78

# 283
  • София
Аз не бих искала таткото да присъства на раждането, нека тръпне в очакване пред залата.  Grinning Мисля, че не е нещо, което искам да види.
Мда и аз. както каза главната акушерка на Втора градска - "...жени , пазете си мъжете hahaha Това е момент, в който не си в най-добрата си форма...После цял живот ще ви гледат...И по-добре мъж до теб за цял живот, от колкото да е бил на раждането и след време да те остави сама с детето" - край на цитата
Алекс , честита ти придобивка и на теб. Аз днес уж ще правя сефтето, че тия дни нещо все не ми остава време...
Бубичко, то и не само пенсионери правят такива подмятания...Правили са ми ги и млади жени - абе вие не се ли пазите...Викам не-тогава точно решихме на момента - и млъкват...Доста репортажи даваха по ТВ-то тогава от петолъчката...
Мютвет, изкефих се на израза Аз пък съм Овца(овне де) - дет вика мъжо, то човек не може и да те обиди  Joy
Мама Таня, бързо възстановяване ви желая Hug
Зозима, какво става с теб? Изписаха ли те вече?
Тропическа депресия, да не разочаровам майка ти, но в родилното(поне на Втора градска) не допускат с лична нощница-дават си от там. Иначе и моята свекърва дето не дава да се купува нищо предварително ме снабди с нощница(ама аз нали пак ще влизам по-рано, та за патологията), нови чехлички...Чантата лека полека почна да се стяга, че нищо не се знае Thinking
Честит имен ден на всички именяци!!!
И стига съм се моткала, че работа ме чака, а стана обяд.

# 284
Тропическа депресия, да не разочаровам майка ти, но в родилното(поне на Втора градска) не допускат с лична нощница-дават си от там. Иначе и моята свекърва дето не дава да се купува нищо предварително ме снабди с нощница(ама аз нали пак ще влизам по-рано, та за патологията), нови чехлички...Чантата лека полека почна да се стяга, че нищо не се знае Thinking

Ще раждам в Св. София (Тина Киркова). Прочетох от мамите раждали там, че искали ношници, затова и го включих в списъците.  Докторът също каза, че ако искам мога да си нося собствена ношничка. Обаче си мислех, след като давам толкоз пари дневно за стая, бива да ми подарят едничка пък.  Mr. Green

Те и да не даваха, майка ми е Овне като тебе, та каквото си науми прави го. Между другото те поздварявам, че си овне.  Joy Мъжа ми също е овне, двама от четиримата ми най-близки приятели също. Това е една великолепна зодия, с овнетата се общува великолепно стига човек да е глух, сляп и пълен непукист.  Crazy Аз съм рак, та всички тия работи ми идват отвътре.  hahaha

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 12:26 от тропическа депресия

Общи условия

Активация на акаунт