Детски психолози,психотерапевти и психиатри

• 371 763
  • 684
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте, искам да попитам дали бихте могли да ме насочите към детски психиатър,психолог в Бургас?Става въпрос за 4 годишно момче?
Благодаря предварително!!!

И аз имам същото питане, но съм с момиченце на 4.5 години. По скоро ни трябва психолог. Не ми се ходи при случаен доктор. Имам визитка на двама доктори, но никакви впечатления.

# 256
Здравейте, искам да попитам дали бихте могли да ме насочите към детски психиатър,психолог в Бургас?Става въпрос за 4 годишно момче?

И аз имам същото питане, но съм с момиченце на 4.5 години. По скоро ни трябва психолог. Не ми се ходи при случаен доктор. Имам визитка на двама доктори, но никакви впечатления.
Аз не мога да открия отзиви за никой из Интернет и затова се надявах някой тук да сподели мнение.
Все пак ,ако може на лични да ми дадете координатите на тези,които вие имате?И дали се занимават с толкова малки деца?

# 257

Аз не мога да открия отзиви за никой из Интернет и затова се надявах някой тук да сподели мнение.
Все пак ,ако може на лични да ми дадете координатите на тези,които вие имате?И дали се занимават с толкова малки деца?

Една приятелка ми даде координатите на тази детска психоложка
д-р Александрова :0899990705

# 258
здравейте!Имам  две момичета -на 4г.и 11г.Исках да попитам някой знае ли в Добрич да има психолог.Става въпрос за малката.Или пък ми препоръчайте някои от Варна.Благодаря!!!
гр.Добрич
Камелия Калчева -0888061817
Мария Няголова-0898858538

# 259
  • Бургас

Д-р Стаматова - детски психиатър Peace

# 260
здравейте на всички, и аз имам нужда от малко помощ, защото се колебая накъде да се насоча- имам момиченце на 3 год. и 4 мес. от едно известно време положението при нас е трагично - изпада за най-малкото нещо в истерия, която е поне 2-3 пъти на ден и продължава часове.....съблича се гола, все нещо я убива, стяга я, косата й пречи, някой я е пипнал и т.н. за съжаление си мислехме, че е детският пубертет и ще премине, ще отшуми, но нещата излизат все повече от контрол и ние всички сме на нокти....ако някой може да ме насочи към добър специалист, ще съм много блогодарна.

# 261
Моля за кординати на детски психолог във Велико Търново.

# 262
Здравейте,
на моя приятелка спешно й се налага да заведе детето си на детски психолог. Детенцето е преживяло някакви стресове.
Най-вече й е нужен детски психолог, който да може да изготви ЧАСТНА ЕКСПЕРТИЗА. Това за София. Тя трябва да се използва в съда - така й е казал адвокат.
ПС
Досега който и да е питан от детски психолози или психиатри, никой нищо не знае за частна експертиза.
Моля, помагайте.

# 263
Nelly_dor, предполагам става дума за съдебно-психологична експертиза на детето - в този случай, най-добре е да се обърнете към вещо лице (в съда би трябвало да има списък с вещите лица по специалности) - психолог, което да я изготви. Не е толкова рядка практика за тези, които се водят вещи лица и имат опит с подобна професионална експертиза Peace

# 264
Шехина, благодаря за отговора.
Ами, адвокат й е казал да търси детски психолог, който да изготви частна експертиза - мисля, че има разлика от съдебно-психологичната. Трябвало да се поговори с детенцето и на базата на разговора да се направи становище. Може би ако беше за вещо лице, щяха това да й кажат.
Моята приятелка търси усилено, но попада само на психолози, много от който дори нямат сертификат, за да бъдат такива, а отделно никой досега не е казал, че може да изготви такъв документ.
И именно, защото е доста объркано и аз се заех да питам тук.
Ако нещо знаете, моля пишете, защото е спешно.

# 265
  • Kozloduy
Здравейте момичета,може ли да ми препоръчате детски психолог от гр.Плевен,имам проблем с големия ми син ,който е на 7 години.Предварително ви благодаря.

# 266
Nelly_ dor,
Ако Ви е нужен още психолог- експерт за ескпертиза пред съда-
Пенка Койчева от МЦ" Детско здраве" в София.
Потърсете я на 02/952 57 37
Тя е и психолог и вещо лице в съда, както са Ви посъветвали.

Успех!!!

# 267
Моля да ми препоръчате детски психолог или психотерапевт за 3г дете в София!Проблема е следния гризане на нокти непрекъснато и така да кажа зловещо ги гризе,вече има 4паднали нокътя,а започна да ги гризе само преди 5 месеца непрекъснато ги дъвче, с говорене,с мазане на лекарства,не се получава изобщо, спира за3 часа и после пак!И смукането на палец отново ожесточено, вече довело до изкривяване на зъби и захапка, при опит да и се извади ръката от устата се изпада в истерия!Спешно имаме нужда да се консултираме с добър психолог,който има опит с подобен проблем!

# 268
Здравейте,
на моя приятелка спешно й се налага да заведе детето си на детски психолог. Детенцето е преживяло някакви стресове.
Най-вече й е нужен детски психолог, който да може да изготви ЧАСТНА ЕКСПЕРТИЗА. Това за София. Тя трябва да се използва в съда - така й е казал адвокат.
ПС
Досега който и да е питан от детски психолози или психиатри, никой нищо не знае за частна експертиза.
Моля, помагайте.
Аз си изкарах такъв доклад , но много трудно намерих психолог които да се съгласи да ми издаде подобен документ.Представила съм го но все още не е минало делото и незнам дали ще ми свърши работа. Ако не намерите, може адвоката да изиска съда да назначи такъв доклад.На мен така ми вдигаха рамене и ми казваха ,че незанели за какво става на въпрос но се оказа ,че не им се занимавало с толкова труден случаи и не искали да поемат такава отговорност.За мен това е непрофесионално щом се отнася за деца ,които са били подложени на тормоз !!!

# 269
Здравейте! Влязох в темата, за да потърся добър психолог, но виждам, че има добра предварителна консултация тук във форума, затова ще ви помоля за мнение. Моята дъщеря е на 2г и 1м. Спиме заедно и след като я отбих на 1г 4м започнахме да се гушкаме за заспиване. Но нейното гушкане представлява едно непрекъснато мачкане, щипане и дърпане на бузи и главно уши. Аз я оставях дълго време да го прави, защото това беше и единственото утешение, когато плачеше-а тя често има истерични пристъпи през нощта и като се събужда. Но вече положението става нетърпимо-превърна се в един тормоз за мен. Мисля, че нещата няма да отшумят от самосебе си, а се задълбочават. Моето леце се е превърнало в онези необходими за заспиване плюшени играчки или одеялца. Разбира се опитах се да внедря такива, но без успех. От няколко седмици се опитвам да й махам ръката от ушите ми, но приспиването -около час-се превръща в едно бутане и дърпане, от което се изнервям и започвам да й се карам. Имам чувството, че я отблъсквам. Не знам какво да правя и да потърся ли помощ на толкова ранна възраст?

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 15:52 от neti76

Общи условия

Активация на акаунт