81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 563
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Ха, всички скокнахме  Laughing

Освен това и какво ли не в къщите се разваля - я парно, я АЦ, я стълбите отпред се ронят, я тоалетна, я каналът се запушва, щото дървото отпред има дълги корени и влиза в тръбите, каквото се сетиш, или не се сетиш. Не говорим да построиш пристройка за гости щото ти е кеф.
А сега Тандури да дойде да ми каже, че била хубава инвестиция къщата!  Grinning (за неосведомените - преди година имахме един спор тук дали е или не е и аз (че май и Джена) твърдях(ме) и продължавам да твърдя, че къща=финансово заробване).
Колите се развалят тоже.
Децата на хокей да запишеш и хоп - 2к на сезон хахаха, това последното е за бъдещите хокей момс  Laughing

# 166
Сакън, Зора, не пипай поста, че чакам поредната тема на някой, дет е чул че тук и малцинствата ги правят президенти и че кризата тук не мое да се сравнява с нашенската Wink

Трябва ни и линк за медиан стойности на имоти по щати Grinning

А сега Тандури да дойде да ми каже, че била хубава инвестиция къщата!  Grinning (за неосведомените - преди година имахме един спор тук дали е или не е и аз (че май и Джена) твърдях(ме) и продължавам да твърдя, че къща=финансово заробване).

Спорът съм го пропуснала, щот по-това време съм спорила с мъжо на тема къща или кондо и победих  Crossing Arms Нямаме къща  Mr. Green

# 167
  • USA
Биз, и аз си мисля, че къща = заробване. Ама кандисах преди време и сега си живея с камъка на врата.  Confused
Между къща и кондо, определено къща е по-добрият вариант за мен.

Ето линк: http://www.trulia.com/home_prices/

# 168
Кюбит, ипотеката, колите и децата. Ако имахме ипотека и/или деца, нямаше да издържим на една заплата, над средната.

Извънредните разходи тук също не са за подценяване. Одрах колата мъничко, ама за да го оправят, трябва да сменят цялата врата. Pony up $1500 или я остави да ръждясва зимъска.

# 169
...

И бай дъ уей, Зора, кви са тия писъмца дето си ми ги пратила.  Mr. Green После пари нямало... Ми харчиш за марки бе.  Wink
Мерси!   bouquet   bouquet   bouquet
...

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 21:47 от Кюбит

# 170

Спорът съм го пропуснала, щот по-това време съм спорила с мъжо на тема къща или кондо и победих  Crossing Arms Нямаме къща  Mr. Green
Хич и не сме спорили, и двамата гласувахме за кондо. Сега обаче спорим с децата на тема къща или кондо. Mr. Green

# 171
  • USA
Кюбит, защо искаш да триеш?

# 172
(или поне аз не мисля, че някой от нас тук може да си позволи апартамент, чиито месечни разходи са 6-7 хил. Не наема или заема, скъпи мои.)

това е хубаво да го изтриеш Wink

# 173
.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 09:55 от Пумпал

# 174
  • WA, USA
Не се обиждам, нито пък се панирам - просто казах, че няма да се справим ако само един работи. Професиите ни са такива, че вмомента трудно ще правим повече от 35-40 хил. на година. Платени сме еднакво, взаимно заменими сме с единствената разлика, че аз съм на държавна работа и бенефитите ми са фрий, което добавя още някоко хиляди към заплатата. Разходите ни са ограничени до минимум - моргич, дете, храна, гас и ютилитис. Нямаме спестявания защото си отидохме до БГ миналият месец. Ако единият остане без работа това ще ни лиши от 2хил на месец, а само моргича и дейкеър-а са ни 2500. Сама виждаш, че няма да можем да ги платим с останалите 2 хил.
Далеч съм от мисълта, че ще легнем да умираме - работа има много за по $8-9 на час, но ще е изключително трудно да си стъпем на краката. Ако нещо такова се случи, просто и двамата ще трябва да започнем по още една работа. Но както си казала човек знае две и двеста.    

# 175
Агент, редактирах. А сега и ти, моля. Явно има и такива, които могат да си позволят.

sipirumi, разбрах.  Peace

...

Уинкс, щото не искам да остава написаното.  Wink Даже почвам да трия сега.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 21:47 от Кюбит

# 176

,

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:35 от Biz

# 177
Положението наистина не е розово - уви.

... айде и аз в крак с модата  Flutter

...Но да сме живи и здрави , това е най- важното - за другото колкото и да ни е трудно ще се намери начин да се справим.
 В другия форум нали има пусната тема за световната икономическа криза , някой беше написал че "нашето поколение сме големи късметлии- минахме през прехода , през купоните , инфлацията а сега и това" . Страшен късмет  ooooh!
 Кюбит не мисля че някой се е засегнал - просто споделяме каква е ситуацията при всеки един от нас.
П.С. Леле 17 отговора докато публикувам  ooooh!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 05:40 от raya_usa

# 178
Biz, добре живяхме, повярвай ми. Пътувахме даже няколко пъти за по няколко дни.  Peace Човек знае 2 и 200. И ние сме хора.  Wink ...

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 21:52 от Кюбит

# 179
хой, аз да кажа, че прочетох. можете да триете вече  Mr. Green

моето скромно мнение е, че няма какво да правите разбивката на разходите, приходите са това, което определят сметката  Laughing.

Пумпал,  Joy, разби ме с млечните зъби

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 05:19 от Jenna

Общи условия

Активация на акаунт