Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 294
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 315
Асистентката е мн зле , наистина  ooooh!  чак на мен ми е неудобно и ме е срам да я гледам,когато се появи...не знам на нея какво и е  Tired  Ама са страшна комбина с Е.Милошев  ooooh!
хич ги няма и двамата....то до голяма степен и заради това не се гледат толкова тези така наречени "лайфове"  Tired

# 316
Асистентката е мн зле , наистина  ooooh!  чак на мен ми е неудобно и ме е срам да я гледам,когато се появи...не знам на нея какво и е  Tired  Ама са страшна комбина с Е.Милошев  ooooh!
хич ги няма и двамата....то до голяма степен и заради това не се гледат толкова тези така наречени "лайфове"  Tired
И аз съм на същото мнение  Stop
Милошев може да става за продуцент , но като водещ е направо 0 ,а като добавим и асистентката му ,която едва ли знае къде се намира hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 19:40 от pista

# 317
Е браво на Яна. Много тежко беше изпитанието, а моят мъж много се забавляваше на него Grinning А пък Галя с тази Чикура.. после като е разбрала, че няма такова племе сигурно много я е било яд Grinning

# 318
  • София
Това си беше изтезание,а не изпитание.
БРАВО, ЯНА!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm44
А Галка като чу,че ще гонят по двама...  Laughing и какво си вика-хайде,почна се...Чукура  Mr. Green
Сега ще ги информира,страшен епизод!

# 319
Гледах само до края на състезанието и пропуснах защо и как Галя им каза за Чикура... Жалко за Здравко май наистина си тръгва Cry

# 320
Яна, Яна, Много ми е кефффффф.
Утре не разбрах - пак ли за имунитет ще се играе. Нещо изпуснах накрая. Иска ми се сега Гери и Ваня да успеят да се спасят и да им видя провала на плановете на великите стратези.

Ама голям рев утре, бейййй Shocked

# 321
Яна, Яна, Много ми е кефффффф.
Утре не разбрах - пак ли за имунитет ще се играе. Нещо изпуснах накрая. Иска ми се сега Гери и Ваня да успеят да се спасят и да им видя провала на плановете на великите стратези.

Ама голям рев утре, бейййй Shocked

Утре е за 2 гласа Peace

# 322
Да не би утре да им пускат клипчета от техните близки, обикновено това са най-емоционалните епизоди. newsm78

# 323
  • София
Не разбрах няколко неща
- какво каза на Спас Галя ,когато разказваше за острова
-защо са решили,че Яна ще сложи огърлици на Ваня и Гери малката
-оставащите след утрешния съвет ще дават гласове за финалист,така ли?
Иначе невероятен епизод!  Hug
Смях се на обясненията на шампионката по плуване,че е загубила заради голямата си глава.  Mr. Green
И за "двете пуйки " се смях.  Mr. Green
Отново Браво Яна !  Peace
А това за Здравко изглежда няма да е въдица.  Sad

# 324
Здравко от самото начало ми изглеждаше недобре,един такъв остарял,без живец и настроение.Направо ми беше тъжно да го гледам,а е млад човек,спортист..Състезанието няма значение,не е умрял за наградата,ами да не би да е болен?
Отдавна трябваше да се откаже,според мене.

# 325
Я вижте Галка  "Атлетичната Галина разкрива, че има диплома за висше образование по икономика, но психологията е в душата й."
http://kliuki.net/view-article.php?p=20074

Пакегците нямат и късмет, май. Пак промениха правилата на играта. Ако имаше право да посочи четирима, Яна със сигурност нямаше да се прави на интересна и щеше да отвее някой от МогоМого.

Какво каза Галя на Спас и най-вече защо май не стана ясно. Вероятно си има предистория и най-вероятно му няма много доверие. На мен ми прозвуча като предупреждение да не се сдушава с Николай срещу жените от МогоМого.

Някъде по-назад някой коментираше, че най-интересните моменти от играта ги няма. На операторите и сценаристите циците на Жени или Галя явно са по-интересни, но мисля, че зрителите повече биха се радвали на тайните разговори между участниците, договорките, съображенията за едно или друго решение. Затова днес беше и по-интересен епизодът - видяхме ги как си говорят по групички, коментират другите. Малката Гери добре й сече пипето. Колко точно изкоментира двечките приятелки - уж са против  договорките, а те все двете шушнат. Че и двете номинираха миналия път Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 22:23 от птица

# 326
  • София
птица,благодаря ти!  Hug   bouquet
Верно , че правилата са променени и Владо не обяви,че победителят ще посочва хора за изгонване. Значи утрешните два гласа много ще натежат.  Wink

# 327
Обаче, щом Здравко си тръгва болен, значи всички сегашни муцуни ще влязат в племенния съвет.

# 328
Здравко си отива!!!! newsm45 newsm45 newsm45 А Галя с нейното Чикура ми е много смешна вече.И видяхте ли как пак се опита да хитрува на дуела с Ники?Трябваше да стоят на един крак,тя секретно се пробва да стои на два.Но този път аванта нямааааа!!!!

# 329
  • София
Обаче, щом Здравко си тръгва болен, значи всички сегашни муцуни ще влязат в племенния съвет.
Да, и наш Ники как ще стане победител?
Освен,ако наистина променят регламента и се гласува със смс-и.

steli76, не ми късай сърцето. Стига плака,чакай все пак да видим епизода утре. Той ли ти беше фаворитът?  Heart Eyes
Успокой се сега,пък утре ще видим какво ще те правим.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт