Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 245
Ето вероятната причина да бъде изтрита темата на Вънов.  Peace
Ама бъбривко ми е той.  Heart Eyes
И какви хубави неща казва.  Grinning
...и как хубаво ги казва,госпожа Вънова  Wink
Ако е вярно това за Ники,ще е много жалко.Хубав мъж,способен,а кофтар.Надявам се да не е така,но определено думите на Жоре,или който се представя за него,ми повлияха,признавам си.

# 1 246
Съжалявам, че видях тази тема.
Предпочитам да тъна в неведение, тръпнейки в очакване. Mr. Green

# 1 247
  • София

...и как хубаво ги казва,госпожа Вънова  Wink

Нееее  Naughty нашето е либоф  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Няма да се бракуваме.  Naughty
Иначе с две думи казва: Ники- победител , защо да не ти харесва?  Rolling Eyes

Съжалявам, че видях тази тема.
Предпочитам да тъна в неведение, тръпнейки в очакване. Mr. Green

Сърди се на бъдещия сървайвър  batigol - той ни вкара в този филм.  Mr. Green

# 1 248

Сърди се на бъдещия сървайвър  batigol - той ни вкара в този филм.  Mr. Green

Ама какво, кога, как, защо......................... Embarassed Embarassed Embarassed

P.S. Когато казах за Жорката, той още не беше написал тези неща и нямах представа, че ще стигне толкова далеч. Laughing

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 22:46 от batigol

# 1 249
  • София
Няма ли най-накрая някой,който може да актуализира анкетата?
Компютъра ми се скапа,5 дни бях на тъмно,днес цял ден чета,какво съм изпуснала,в такива размисли се вкарах......,егати стратегиите,егати чудото #Crazy
Продължавам да съм за Ники обаче Heart Eyes

# 1 250
  • София
Хич не се оправдавай!   Naughty
Моят мечо много далеч може да стигне.  Heart Eyes
Длъжен беше да го знаеш!  Grinning

пп. всъщност Lila C, "госпожа Вънова " все повече почва да ми харесва.  Embarassed

# 1 251
Янитка, нещо се опитва да цака бате Ники с топла бира, май ми се струва Outta Joint  да видим утре какви ще ги спретне  newsm78 девойчето.

# 1 252
Янитка, нещо се опитва да цака бате Ники с топла бира, май ми се струва Outta Joint  да видим утре какви ще ги спретне  newsm78 девойчето.
На него откровено му беше смешно,като я видя да пристига."Какво да те правя сега",хахаахахах...Само дано наистина муйчето да не го цакне!
П.П.как ги правите тези плакати,хора?Аз ще напиша само едно скромно-НИКИ ШАМПИОН!!!!!! Heart Eyes
Редактирам се,за да не излизат два последователни поста от мен.Това видяхте ли го?
http://www.survivor.btv.bg/forum_replies.pcgi?forum=8&post=15652
Току-що попаднах на него.Ако това наистина е Али,просто няма как повече да ми падне в очите.Съжалявам,че коментирам вече отпаднал участник,но нали все пак темата е за Сървайвър изобщо.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 23:48 от steli76

# 1 253
  • София
Доживяхме го този вторник.  Grinning
Довечера всичко ще се изясни.
Надявам се до финала да имаме нова анкета!

# 1 254
Пиши на Mamma да промени анкетата, щом толкова искаш.
Сега погледнах първата страница. Мотивът на Николай за Сървайвър -
леко ми настръхна косата. Другите са клишета.

# 1 255
Мотивът на Николай за Сървайвър
А той е...?

# 1 256
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345751.0
Мисия в Survivor: За да защити честта на фамилията си - звучи леко мафиотско, като закана за вендета.

# 1 257
За да защити честта на фамилията
Докато се гърчеха в клетките с малката Силвия,той й каза защо участва-дъщерите му били много потиснати,че ги изгониха още в началото на играта.Подробности от кратката изява на девойките не помня,но бяха доста нагли и високомерни(дано не са се метнали на Ники)и племената им ги отсвириха за нула време.
Ако аз участвах,бих посочила за мотив любопитството към едно такова предизвикателство и парите.

# 1 258
За да защити честта на фамилията
Докато се гърчеха в клетките с малката Силвия,той й каза защо участва-дъщерите му били много потиснати,че ги изгониха още в началото на играта.Подробности от кратката изява на девойките не помня,но бяха доста нагли и високомерни(дано не са се метнали на Ники)и племената им ги отсвириха за нула време.
Ако аз участвах,бих посочила за мотив любопитството към едно такова предизвикателство и парите.

Мотивите на 99% от желаещите за участие... трябва да има и нещо друго - иначе с тия мотиви няма как да се изпъкне от общата маса кандидати. Пък и за тях е ясно, най-малкото трябва да имаш тях двата, че изобщо да си се запътил към приключението Сървайвър. Hug

# 1 259
Като мотив за мен, който едва ли ми върши работа на кастинга, би бил да изкарам едно дъъълго море на аванта. Веднъж съм бил 35 дни, веднъж 31. Николай направи повече, но пък аз трагвам с бани по рождение. За 25 дена ставам като евтин марципан.

Общи условия

Активация на акаунт