Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 268
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Разпиляна във въображението
Мдаааа,и аз се чудех какво е newsm78,от къде обаче крем да го маже,нали нямат нищо

Значи не съм единствената, на която е направило това впечатление. Много ми е странно Thinking

# 1 591
Я да ви питам дали сте забелязали нещо странно около лявата гърда на Силвия newsm78 Все ми се натрапва на очите едно мазно петно там. В начаното си мислех, че може някакъв крем да е там, но тогава трябва да е "мазна" целите гърди. Прилича ми на някаква грапавина

Изгоряла е жестоко.

# 1 592
  • София
Определено прилича на изгаряне,ама не знам от слънцето,или е нещо старо.

# 1 593
Незнам, ама в "24 часа" пише, че Ваня е на секс-ваканция със Спас, с който отскоро са интимни... Mr. Green

# 1 594
Никакъв не  е проблема, даже е редно. Интересни са ми емоциите през нощта, когато са спали гъз до гъз заедно на леглото Grinning

Изобщо двойката Николай-Янита ме най-кефи. Laughing Тя може и да остане единствения участник победил Ники. Абе въобще цялото им заяждане беше весело. Mr. Green Как Ники обясняваше, как тя си е маркирала териоторията в лагера му. И неговото държане не беше като към човек който му е безразличен, а към доста неприятен. А това е комплимент за Янита. Успя да го предизвика и изнерви, докато други му се умилкваха и после ядеха бой от него на игрите. Сега е интересно и как Балбоа ще я посрещнат. Абе направо не мога да повярвам, че тая хилка се оказа един от най-важните и интересни участници в Сървайвър. А в началото ме дразнеше и едвам чаках, кога ще я изгонят. Вярно и че леко се настроих срещу нея, заради изгонването на Марина......... Whistling

# 1 595
  • София
Е,нали бил гадже с Жени?

# 1 596
Някой замислял ли се е като им дойдат гости от червен бряг на жените на острова какво ще правят? Аз винаги съм се чудила дали не пият някакви хапчета за подтискане на овулацията.

# 1 597
За белега на Силвия мисля че е изгорено , но със сигурност е стар белег , не е от Сървайвър

А за гостите от червен бряг , на мен не само те са ми неясни , ами до тоалетна къде ходят и с какво се ... Краката и подмишниците на жените така си и останаха гладки два месеца  newsm78 И все си мисля че тези неща им се осигуряват от екипа  newsm78

# 1 598
  • София
Ако е така,другата година и аз отивам Mr. Green

# 1 599
Ако е така,другата година и аз отивам Mr. Green
Само в Сървайвър никога не бих отишла.Не е за мене тази работа.
В този смисъл,колкото и да одумвам тук муйки,спасуни,никита и т.н.,се възхищавам на всички за издръжливостта и оцеляването Peace.
Цикъла със сигурност го спират,има си начини,но за грима и обезкосмяването 100% им се съдейства.Не може с една пинсетка и въглени да правят гладките тела и гримираното личице на Янита,дето го видях вчера като лягаше.

# 1 600
  • София
Шегувам се,много се малко парите,виж,ако бяха към 1000000,щях да се замисля Whistling

# 1 601
Много е трудно да се отиде в Сървайвър. Напливът е огромен.
От едно кандидатстване ми остана международен паспорт и набутването с цената му.

# 1 602
  • на пистата
още преди се коментираше,че им дават самобрасначки и други такива неща,никой няма да иска да гледа космясали жени 2 месеца то тв-то

# 1 603
Шегувам се,много се малко парите,виж,ако бяха към 1000000,щях да се замисля Whistling
И за толкова не се навивам.Нямам шанс просто:по фигура и ръст съм като голямата Силвия(без силикона),но съм сто пъти по-схваната и спъната даже от Галя.А и хората над 30 сякаш са с установени навици,не издържат и започват да чистят и готвят на "младите",които гащите не могат да си изперат,след което стават "скучни,досадни и племето няма нужда от нея/него" и ги изхвърлят първи.Ники е изключение,но и късмет,че получи втори шанс.Иначе го изгониха съвсем легално и дори жури нямаше да бъде.

# 1 604
  • Canada
Ха, Янита тотално ще им обърка сметките, поне за малко - http://www.slava.bg/news/8668.html

Общи условия

Активация на акаунт