Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 579
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 385
dressta  , браво на теб и от мен. Бира не пия, но сега си направих фреш о тпортокали, мандарини и грейпфрут и си пиивам за взетия ти изпит.  

# 2 386
За Филип - в началото казах една огромна глупост за него - че е широко скроен човек!
А той се оказа не само дребнав човечец, а и определено с проблеми - той е психопат. даже очилата му ми напомнят на неуравновесен тип. Малки очички, страхливец...

Агресията му е най-малкия проблем.

Не го е проявил, но съм убедена, че е и садист. Способен е на много насилие, просто се прикрива в къщата.

Определено изпитва някакви чувства към Наталия, за това и реши, че може да я провокира, да я нарани, но изпуска нещо - Наталия е уравновесен човек и няма да се поддаде толкова лесно, тя не е първосигнална.
Хора като Филип познавам в живота си и повярвайте, те са много опасни. Алкохола им помага да покажат истинското си лице. Абсолютно съм убедена, че този човек и в секса не  е истински мъж. за това компенсира с артистизъм, алкохол и агресия.

Отвратена съм. дано да излезне в понеделник!

# 2 387
  • Tам през Атлантическия океан
Е ..ФилЮ си каза че има и лоша страна (веднъж като говореше с Нат ) Wink
Не му симпатизирам но искренно  желая на него и жена му да изпитат щастието да са родители  Peace

# 2 388
По повод на въпросното инвитро,което и мен издразни ,ви пуснах това интервю Crossing Arms
Не разбирам много ,но си мисля че дори въпросния проблем не е здравен а на психическа основа.
От тук си правя някой изводи,но не смея да ги споделя защото са много крайни Rolling Eyes

Парите на мамите (10000) трябваше да отидат при някой по нуждаещ се Peace

# 2 389
...Маноль ...Маноль ама да не забравяме ,че има и женски хормони и идва един такъв момент, когато се създава условия да излезнат наяве и да оживее женската злоба....дали ако не се занимаваше с Иванинчиту или с "беб" щеше да бъде интересна....

# 2 390
  • Tам през Атлантическия океан
По повод на въпросното инвитро,което и мен издразни ,ви пуснах това интервю Crossing Arms
Не разбирам много ,но си мисля че дори въпросния проблем не е здравен а на психическа основа.
От тук си правя някой изводи,но не смея да ги споделя защото са много крайни Rolling Eyes

Парите на мамите (10000) трябваше да отидат при някой по нуждаещ се Peace
WinkХайде да не бъдем съдници ..... само те знаят си  каква е истината.

8 години опити за детенце не са никак малко  Confused проблем има било то  на психическа основа

# 2 391
  • Абсурдистан
Алкохолизмът на Филип също може да е причина за безплодието.

# 2 392
Няма да си кажа мнението за интервюто,защото подозирам,че ще бъда груба.Нещо неприсъщо за мен. Mr. Green Joy
Никой не искам да ми се сърди.Просто наистина каквото мисля го казвам,и не си мълча. Hug

# 2 393
  • Абсурдистан
Няма да си кажа мнението за интервюто,защото подозирам,че ще бъда груба.Нещо неприсъщо за мен. Mr. Green Joy
Никой не искам да ми се сърди.Просто наистина каквото мисля го казвам,и не си мълча. Hug

Аз също се сдържам да си изказвам мнението точно поради тази причина  Mr. Green

Само ще кажа: тежко на тази жена и на това дете, ако за в бъдеще им се роди. Най-вече горкото дете.....

# 2 394
Аз пък плюя на пазва да не ме среща дявола... С такива пияници.

не се сдържах и постнах един пост в др.форум.  Rolling Eyes

# 2 395

Joy Joy Joy Joy Joy Бях излезнала от там,сега влезнах да видя.Браво и благодаря за подкрепата. Hug И ти си набрала като мен. Laughing Hug

# 2 396
Абсолютно, точно така е  Peace

Жената на Филип от „Биг Брадър” Цветелина Ралева:..Направиха ми и цветна снимка, за да видят дали са проходими  маточните тръби. Оказа се, че с това няма проблем. .... Излезе, че хормоните ми са наред... Филип  четири пъти е правил спермограма и тя е наред.

# 2 397

Joy Joy Joy Joy Joy Бях излезнала от там,сега влезнах да видя.Браво и благодаря за подкрепата. Hug И ти си набрала като мен. Laughing Hug
Нали съ ммерудията на всякъде...  Laughing Laughing Laughing А такива нападки -промиване на мозъци и тъпи обяснение като на тоз човек "много обичам"  #2gunfire
Абсолютно  Peace

Жената на Филип от „Биг Брадър” Цветелина Ралева:..Направиха ми и цветна снимка, за да видят дали са проходими  маточните тръби. Оказа се, че с това няма
проблем. .... Излезе, че хормоните ми са наред... Филип  четири пъти е правил спермограма и тя е наред.
Тогава не е на ред какво???  newsm78

# 2 398

не трябва изобщо да си му бясна,напротив  Crazy трябва да си горда,че така хубаво умееш да промиваш мозъци  Joy това е комплимент за теб,разбираш лиии
  их,Славче,добре,че си ти,за да могат хората да мразят Фил,не знам,ако не беше ти....как щяха да си градят мнение за него  Wink
 Hug

п.п Ти по същия начин можеш да го упрекнеш,че и той промива мозъци.Мн глупаво изказване от негова страна,но ... всякакви ги има,не се връзвай   bouquet

# 2 399
  • ЯМБОЛ
                 Рядко правят секс,трудно се налучква трезвен период.

Общи условия

Активация на акаунт