Big Brother 4 - Новите мъже

• 39 569
  • 2 631
  •   1
Отговори
# 2 415
Аз пък съм бясна. Crossing Arms
В един форум,където съм мод за ББ,снощи написах,че съм отвратена от постъпката на Филип,и я разказах.И един сега ме е нападнал,че промивам мозъци. Shocked И за Цецо не съм го разбрала,сега и за интелигента Филип. Shocked Crossing Arms

няма ли БАН в този форум ( имам предвид на който си мод) Twisted Evil

# 2 416
В един форум,където съм мод за ББ,снощи написах,че съм отвратена от постъпката на Филип,и я разказах.И един сега ме е нападнал,че промивам мозъци. Shocked И за Цецо не съм го разбрала,сега и за интелигента Филип. Shocked Crossing Arms

Laughing Има банани и там.Ама и той е мод. Mr. Green

# 2 417

аз нямах нерви да му чета всичко,дето е написал,ама се вкл и аз,като мн яко промит мозък
 hahaha hahaha hahaha

# 2 418
Много сте мили.  bouquet Heart Eyes Благодаря ви промити мозъчета мои. Mr. Green

# 2 419

видях ..., че за съжаление и опонента е мод Rolling Eyes.... жалко за такива кривогледащи хора, жалко Rolling Eyes

# 2 420
  • Тук и сега
Нещо интересно в изминалия един час,че аз поспах малко ... Rolling Eyes

# 2 421
Манол сега облъчва Танчето по темата Иввв ,с подробности за масажите и върху Ив
Диди обещава ,че престава да обръща внимание на Ив  Crossing Arms пълно безразличие Outta Joint до кога ли?!

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 18:17 от Анонимен

# 2 422
  • Абсурдистан
Поръчаха ли храна?

# 2 423
# 2 424
  • Абсурдистан

Мерси

Някакви драми? Караници да е имало?

# 2 425
  • София
Със 134 лв бюджет сигурно не е имало големи караници. Пак ще ядат боб и зеле.
Имам чувството, че и с бюджет и без бюджет все това ядат.  Simple Smile

# 2 426
Нямаше караници.Всеки имаше по 2.50 да си поръча нещо самостоятелно. За Коцето 5лв,за две кила овесени ядки,защото той няма да яде яйца,мляка,месо и т.н. заради постите. Общо взето и сирене си поръчаха,и конфитюр,хлюб,яйца,пилешки дроб  май...нормално мина всичко.ББ им  отпусна 31 стотинки повече.

# 2 427
  • София
.......ББ им  отпусна 31 стотинки повече.
Laughing

# 2 428
Slav4e ще ми кажеш ли снощи дадоха ли какво стана като Венцислав легна при Иванинчето,не можах да ги гледам  Sad

# 2 429
А знаете ли какво ще дават в днешният епизод по нова?

Общи условия

Активация на акаунт