Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 469
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София

От къде и колко париЧ
marisasav, играчката от къде е (пъзела), имаш ли снимки?
М@я, предай на Стефи голяма любов...

ПП
Какво стана с рецептата за коледния кейк, дето се поливал с ромммм????

# 61
Кати, Рокси даде рецептата, виж по-назад
ето музикалния пъзел

# 62
Този пъзел и аз съм го набелязала за малкия  Mr. Green
Да се оплача - имаме си баба на гости и днес цял ден сме обикаляли за дебело панталонче за малкия и нищо не харесваме  Confused Не знам аз ли съм толкова капризна или какво...  Rolling Eyes
И да споделя - точно преди 2 години видях  EFP  Heart Eyes

# 63
привет  Grinning
Този пъзел е страхотен ,нямаме го ,но съм го виждала в една приятелка
Аз съм в нервна криза, нещо ми е страшно напрегнато, само се въздържам да не си го изкарвам в/у детето, но за сметка на това мъжа ми си пати Rolling Eyes
Много прегръдки на Стефи и Етко  Hug
Аз пък на вчерашната дата рабрах че чакаме Ева  Laughing
Хриси, метнал се е на някой  Ники, я признавай кой от двама ви с Емо е изобретателен  LaughingЩе го схрускам ,като чета за неговите пакости веднага ми избледняват тези на мойта щерка  Laughing
Споделете колко течности горе долу пуят мъниците ви , Ева хич не пие откакто стана студено  Thinking

# 64
Ками и малчо не пие. Аз се притесних да не е от вируса който изкара, но вече е добре и все още не пие. Даже когато бяхме на преглед педиатърката каза, че бил дехидратиран ама на сила не мога да го наливам Rolling Eyes
Ще ми се смеете ама сега видях че сме 12ти  Embarassed . Положителния ми тест беше на 11ти  Mr. Green Точно се бяхме върнали от Швейцария и потвърдих съмненията си.. еххх, че хубаво беше  Heart Eyes

# 65
Ува,честит рожденик! Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 66
  • USA
Ува, честит празник! Много здраве и късмет!

Буболече, много е сладък Марти. Хареса ми как си играе в шумата. Simple Smile А самолета къде е?

Елче, разбирам го мъжът ти. Аз съм също против конкурси за детски снимки в списания.

Иве, как сте?

# 67
Добро утро  Hug
Този пост го пиша 3-ти път, тъй като Гери си играе в краката ми и вече 2 пъти случайно или не изключва компютъра от бутона точно преди да публикувам  Twisted Evil

И така, ние си се гледаме от вчера, той като отново кашля, причината пак е пустата му хрема, която вече 2 месеца не минава. Взеха й секрет от носа, да видим какво ще излезе.

Много хубави снимки на Никола и на Марти  Heart Eyes
Ува, да ти е жив и здрав и много щастлив рожденика Гого   bouquet
След смяната на времето Гери първоначално се будеше към 5-5.30, но сега вече се адаптира и е кукуряче към 6-6.30, което ни устройва, защото най-късно в 7.30 тръгваме за ОДЗ-то. да ви кажа въпреки болестите градината си има и положителни страни - ето Гери вече пожелава да седне на гърне, е без да върши нещо в него, но и това ще се случи някога; храни се сама доста прилично; пие от чашка, изобщо, контактът с по-големи дечица е само от полза. Остава и езикът да се развърже  Wink
Ками, между другото и Гери пие малко вода на фона на кол-вата, които пиеше през лятото - 2-3 капачки от авентските шишета, от тях й давам да пие, защото са малки и са й удобни на малката устичка Simple Smile Но пък успяхме да заменим хрупането на солетки между храненията с хапване на плодчета, особено много й се харесват вече ябълките Simple Smile
Йоанка, стискам палци да не е нещо сериозно цицинката на Бубка  Hug

Хайде, лек ден, май ще успея да публикувам най-накрая Simple Smile

# 68

Не се ядосвай много ,за6тото според мен това списание е за роднините на издателите.Откакто го 4ета по4ти всеки път пускам снимки за конкурса и само веднъж пуснаха на6а снимка,ама награда не спе4елихме.

Може да поспорим по въпроса  Wink В квартала знам поне на няколко деца, на които публикуваха снимки, някои и награди спечелиха. Въпроса е, че се качват първите получени незнам колко си снимки. Т.е. на принципа е кой превари - той завари  Wink
AЗ пък не познавам някой от на6ия квартал,който да си е пуснал снимка и да е спе4елил награда,дои не се и се6там да са публикували някой освен нас

Мерси,моми4ета  Hug

# 69
  • София
Благодаря за пожеланията. Hug

Аз не харесвам конкурсите на списания. Не обичам и да пускам снимки /вероятно сте забелязали, че рядко пускам такива/. За мен, а предполагам и за всяка мама детето и е най-най. Аз им се радвам и това ми е достатъчно.

Вчера си забих една тапицерска скоба в пръста на ръката/къде я намерих/. За мой късмет с ръждиви петна по нея. Сега се чудя дали да ходя до джи пи то и без това тази година наборът ми подлежи на реимунизация срещу тетанус, а аз отлагам и се ослушвам. Много тъпо положение. Confused

# 70
Ува, честит празник! Много здраве и късмет! smile3525

# 71
  • София
Ува, да ти е жив и здрав Гого и от мен.  Hug Много радости да ти носи. Според мен, отива на лекар. Хем ще ти е по-спокойно, хем и без това трябва да я свършиш тази работа. Не отлагай.  Peace Ако се стигне до възпаление, мястото започва много гадно да боли. Така че по-добре изпревари събитията, защото ръката ти трябва.  Wink
И аз съм от партията на Ува за снимките. И тук ги пускам само заради вас, защото сте ми приятелки, Hug иначе не обичам  Whistling.

Марти, забравих да ти пиша, че от Био млякото на ХИП има и готов разтвор в шишенца от 240 мил. и по-големи. Може първо с тях да опиташ дали ще му хареса.
Ирина пък цяло лято много трудно пиеше вода сега се е разпила. Но по принцип е нормално сега на студеното време да пият по-малко течности.

# 72
  • София
ДД
Велина,тук съм чета нищо интересно еднообразие.
Гери къде ги прадават Хип готовите в шишенца и цена пробвала ли го е Иринка?

# 73
Аз пък обичам детските портрети. С удоволствие гледам когато в детските списания пускат разни конкурси, че дори и гласувам  Mr. Green А в къщи смятам да си спретна една фото галерия  Wink За сега е рехаво по стените, но съм почнала с разни трептихи и паспарту-та  Mr. Green

# 74
Честит рожден ден на Гого на патерица  Hug
Герка, мерси  Hug
Ками, Никола пие около 100 мл сок (вече не всеки ден обаче) и средно 150 мл вода -  понякога може и цялата чаша да изпие (около 300), а друг път съвсем малко...кърмя го сутрин, вечер, на обяд за приспиване и през нощта...това са му течностите...а и супата за вечеря...

Общи условия

Активация на акаунт