Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 480
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Какъв сок давате?

# 76
портокал или мандарина, прясно изцеден...бих давала и от други плодове и зеленчуци, но сокоизтисквачката ми е за изхвърляне и трябва да си купя нова

# 77
мерси момичета за отговорите
Майче, Марти , вие не се броите  Laughing, кърмите и определено смятам че дори и само това би им било достатъчно. Hug
Аз днес дадох на Ева мандарина ,ама не поиска да я опита, явно ще е като с всеки друг плод, опитва след няколко опита,харесва й и след това цял месец само него иска LaughingАз нямам хубава сокоизстисквачка и затова рядко цедя плодове, тя ги и предпочита цели де.Иначе давам чай от лайка и липа, също така соковете на Хип, но те й бяха любими лятото , сега не ги иска.Често пие вода, но с лъжичка м това ме убива напарво ,може да пие от чашата ,но иска с лъжичка да й я наливам в устата ooooh!
Ками, скоро да се оправя Герито и резултата да е добър, Ева също кашля,определено по малко,но все пак продължава,още не съм я водила да я чуят пак ,защото чувам че от носният секрет.Не давам никакви сиропи, само когато се закашля и отхрачи веднага й давам малко вода ,за да преглътне храчката и оттам да отиде в стомахчето
Утре сме на един РД на едно приятелче, става ан 2 год.

# 78
Ками кърменето не е това което беше /поне при мен/. Не мисля че има много мляко.. основно ме ползва за биберон.
Уф скарах се на малкия, защото ме дере, хапе и скубе и сега се блъска главата в прозореца  Sad Е сега се разрева.. хайде после пак

# 79
Ува,честит ти рожденник!Как изкарахте,прави ли торта?
И ние в събота сме на рожден ден,отсега се каня на тортата!  Laughing
Ние днес се успахме и сега съм с двамата в къщи.Сега се търкалят един връз друг на канапето + количката и гледат Мързел град.Ама тоя Роби е за Оскар просто.В рекламите обаче дадоха парти за рожден ден и рожденниците облечени като Спортакус и Стефани и сега Надина иска розова перука.Отсега е поканила и гости за рожденния си ден,тортата всеки ден си я сменя.
Този пъзел дали го продават и в детските магазини?
Никола яде сучейки предимно сутрин,тогава чувам че преглъща.През другото време май ме дъвче и той.

# 80
  • София
Иве, млякото го има в нашето квартално магазинче за бебешки манджи, виждях го и в една аптека. Предполагам, че ще го има навсякъде, където продават продукти на Хип. 240 мил. струват 2.45 лв. тук при нас, а 500 мил. около 4 лв. Естествено, по на сметка си е да вземеш кутия с мляко на прах, но това е хубаво, че може да го носиш и навън и ти е готово. Съхранява се на стайна Т. А, и има отвор на капачката, който се чупи и можеш да си сложиш биберона, от малките де, тези на Авент няма да станат. Иринка си го пие. Днес специално прочетох, че кравите са пасли на свободна паша и са хранени с биофуражи.
За сока давам на ХИП, Гербер и цеден ябълки, круши. Ще почна и цитруси. Онзи ден дадох мандарина на Ири, първо не я одобри, но от вчера вече й е голям фен.  Laughing
И Ири е в период на биене, опитва се да ми бие шамарчета, след което започва да ме гали и целува. Това се опитвам да й обясня, че може направо да ме целуне без да ме бие преди това.  Rolling Eyes Другият проблем, обаче е че започва и на себе си да си удря шамарчета и да се бие по главата.  Confused Странно, никоа не съм й била шамарчета.  Sad Всеки път като го направи й казвам, че боли и да гали. Надявам се да е период, който ще отмине скоро.   

# 81
  • София,
Ува да ти е жив и здрав порасналия малък мъж! Много да ВИ радва! Hug
И аз се интересувам от тези млека на ХИП, може пък да и харесат,  newsm78 та да пропие и тя нещо. Иначе водичка си пие около 100 мл. на ден не повече, и нищо друго, соковете само ги хвърлям или ги пият таткото и баткото Sick

# 82
Янче ако питаш за дървения музикален пъзел, има ги в едно магазинче до нас - Смехурко.

# 83
  • София
Върнах се, за по сигурно, а и така и така съм се разходила до там ми биха ваксина. Ако има сред четящите набор 73, 83 да знаете че подлежите на реимунизация срещу тетанус. Виктор се забавлява много в градския транспорт.

Ianamama, правих торта. Рожденика беше разтревожен, че ще му изядат тортата в детската градина и имах поръчка за домашна торта. Не се получи много на вид, защото Виктор трябваше да спи, но имаше ремонтни дейности в съседен апартамент и изпека един блат - рев, приспиване, втори и пак същото, крем, рев, украса, рев.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 11:02 от uva_uva

# 84
  • София
Ува, браво! Тортата изглежда много вкусно. Много е хубаво това, че специално правиш торти за децата си, със сигурно ще им остане много мил спомен.  Heart Eyes Много сладка картинка са двамата, личи си, че нямат търпение и им се хапва.  Grinning

А аз ъм бясна. Днес в групата на Софи цял ден гледали филмчета  Shocked. В групата няма телевизор, дали им го от другата група  #Cussing out и вместо да използват хубавото време преди обяд изгледали 2 филмчета децата. Следобед след сън, пак. Утре ще си поговоря с госпожата.  Naughty

# 85
  • София
Ува, (на патерици) честит рожден ден на Гого , да ви е жив и здрав!

Кая лятото пиеше в огромни количества вода, смесена с малко количество сокове на хип. После реших, че няма да й давам такива сокове, давам и само вода и в резултат тя не пие почти никак. Има дни, в които наистина нищо не е пила. Но и аз кърмя и засега с това се успокоявам.

Обади ми се личната ми лекарка, да съм ходела н апрофилактичен преглед, ама забравих дали ми каза до края на ноември или декември  newsm78 . Да знаете дали има някакво правило?

Хм, Герка, много неприятно това, сега са последните топли дни, явно ги мързи госпожите!

Да знаете някое малко заведение (за около 20 човека ми трябва) в София с караоке, което да може да се наеме цялото?

# 86
Добър вечер!
Дели, също си удря главата, когато се ядоса. Също така продължава да удря децата навън и нас вкъщи. Направо вече се чудя какво да правя. Говоря му, наказвам го като му казвам да си иде в стаята, а навън го слагам да постои в количката, но резултат- никакъв. И аз се надявам да е период и да отмине.
Герка, и аз не му бия шамарчета, нито ни е виждал да си блъскаме главата някъде, просто според мен отвътре им идва като някаква реакция срещу недоволството, което изпитват.
Дели пие по стотина грама вода на ден, изцедени две ябълки и кърма. Понякога слегам и грозде, круша. Засега цитруси не харесва. Не го насилвам да пие течности , предлагам често, ако иска.

# 87
  • USA
Ками, да оздравява Гери! И Кристиан е сополив откакто ходи на детска. Но за плюсовете съм съгласна с теб. Браво, че сте заменили бисквитките с плод. И на мен ми се иска така да стане, но още нямам много успех в тази област. Той сок не пие никакъв, не му харесва, но вода пие доста. Но тук е по-топло. И на него нещо не му  харесват цитрусите.
Ува, много са ти хубави момчетата и тортата си я бива! Да са ти много здрави и двамата!  Hug Трий на воля (и аз така правя). Simple Smile
Гери, неприятно с телевизора. Дано да се разберете.

# 88
Добро утро
Цицната намалява. Правихме изследване на кръв и урина, последната взе след един час на гърнето ( задържана по какъвто и да е начин) и изпишкана в средата на стаята върху килима.
Вдигнали сме хемоглобина.
За течности - не пие много. Ябълки,портокали,грозде,круша. Непомня дали и давах мандарина  ooooh!,но съм и купила за днес. Вчера и направих сок от нар - учудващо,но го одобри
Като се ядоса най-често хапе - не само мен,но и предметите.Ако няма нищо под ръка си бърка с един пръст в устата и си натиска долната челюст надолу  #Crazy
Как да я откажа от залъгалката?

# 89
Добро утро!
Мая,мерси!Къде по точно се намира магазинчето,искам да си го купя и да се разходя тъкмо.Никола се занимава с пъзела или къщата на Чико докато яде.
Ува,браво за тортата и аз се каня за рожденния ден на Надина да направя една шахматна с детска украса.
Гъсе,добре че спада бучката!За бибите нямам опит,но мойта приятелка има и тя казва,че биба се маха по-безболезнено или до 1-вата година или към 2-рата,когато детето разбира.Примерно да я подарите бибата му на друго бебе,щото тя вече е голяма.Или да идете на почивка някъде и там да я оставите или забравите,нещо такова.  Hug
Днес ми липсва Надина.Осъзнавам колко се е откъснала от мене вече и като ходи на детска по-малко я виждам,по-малко общуваме,ама това е в реда на нещата.Вчера навън малкия заспа и можехме да останем малко насаме като майка и дъщеря.Ядохме пици,говорихме си,а в нас забъркахме един обикновен,но вкусен,пъстър кекс.
Герка и аз се дразня много от филмчетата.А в нашта ясла точно само филмчета гледат,не ги извеждат,а ги държат на столчета.Затова се чудя за Никола,но от друга страна свикват с градинския режим,създават си някакъв имунитет и си намират приятелчета.В детската е добре засега.Надина ходи на английски,народни и спортни танци.

Общи условия

Активация на акаунт