Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 690
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Irra78, чудесно заместваш Мама Галя с кафето.  Grinning  Hug
Elwing, Exc1 означава Excellent1, това е най-високата оценка преди номинация за медал. На втория ден даже беше номиниран, но не взе медал. Засега си имаме само дипломи  Laughing.
Като си сваля снимките от фотоарата ще кача, да го видите.  Peace

# 211
А дали не е време по-оправните мами да почнат с организацията на Коледно парти newsm78 Да не се окаже, че после трудно ще намерим терен Rolling Eyes

# 212
  • Бургас

Да не би да му трябва време да се адаптира? newsm78 newsm78

Ама,че глупаво изказване съм направила. EmbarassedРазбира се,че ще му трябва време да се адаптира.
Исках да кажа,ако имате възможност в началото поне да е до обед.Докато свикне.

# 213

Да не би да му трябва време да се адаптира? newsm78 newsm78

Ама,че глупаво изказване съм направила. EmbarassedРазбира се,че ще му трябва време да се адаптира.
Исках да кажа,ако имате възможност в началото поне да е до обед.Докато свикне.

Ира той ходи 2 седмици до обед и нямаше такива проблеми, дори го хвалиха. Но  откакто го оставям за цял ден плаче повече и категорично отказва да спи. Вече приключва ремонта на тяхната група и мисля че скоро ще се преместят там и се надявам в новата стая да е по-спокоен. В нашата ясла не пускат да се влиза вътре, но ми се видя че спят в кошари, а Тони от 1 г. не спи с решетка. Ще попитам утре ако имат обикновени легла да пробват там да го сложат да спи. Ще мине малко повече време за адаптацията. Просто ми е тежко да го гледам тъжен.

Гледам среща стягате. Ще ви следя и ако имам възможност да се включим евентуално с Тони. Thinking

Моя мъж се захвана да замазва единия прозорец, а Тони спи. Днес баща му реши да не го пуска на ясла и той си показа всички номера, дори се тръшна на един паркинг защото не му позволих да цопне в дълбоката локва. Все пак се намокри, но набързо го вкарах в колата да се тръшка на сухо и с по-малко публика. Wink

Ще ставам да сготвя нещо набързо.  chef

# 214
Даниел покашля малко, ходихме на лекар в понеделник и каза, да си му давам умкалор капките, витС и си ходи на ясла. Обясних на госпожата и тя каза, че всички кашлят и имат сополи.
Хубаво е, че се включват мами, които скоро не сме чували.
Оздравяване на всички болнички
Kaili дано свикне бързо,но не се пречупвай,че усети ли, край. На сестра ми голямата беше така. Тръгна и след две седмици рев, я спряха от ясла и като се преместиха, пак я пусна, свикна, но я чакаше доста време на прозореца. Големи са душички.
В kg.sofia.bg не показва ли автоматично къде да кандидатстваш, според възрастта на детето?
Лека вечер

# 215
  • Бургас
Добро утро!
Хайде ствайте мами и дечица. Hug

# 216
  • София
Станали сме, станалиииии, ама работа много в тази къща  Mr. Green
Мерси за кафенцето Ира   bouquet

# 217
Ха привет и от мен
Благодарско за кафенцето и допълненията към него  Laughing
Нана сестра ми също даваше този Бронховаксон на племенника ми ,но тя поне не беше доволна от него.Те преминаха през почти всички имуностимулатори и имуномодулатори.Тя е най доволна от Цитросепт и Умкалор-който сега дава заради една упорита кашлица от задни секрети с които се измъчи горката ми душица.Ти нали даваше сребърна вода -сега даваш ли му за кашлицата?Ивка имаше едни упорити гъбични пъпчици на дупенцето .Започнах да и ги мажа с памук напоен със  сребърната вода и за 3-4 дена се оправиха newsm78Дали от нея или просто им беше дошло времето да си ходят не знам ама е факт че 10 дена преди това  я мазах с какви ли не мазила и ефект нямаше.
Kaili   Praynigискрено се надявам Тони да свикне по бързо ,че то ние майките преживяваме повече от тях тия неща.Иначе Браво на вас  Peace че от една година спите без решетката на кошарата.Аз се страхувам все още да я махна.Ама тя ивайла така се върти ,че със сигурност ще има по няколко падания на нощ.Ама пък събота и неделя мога и да я пробвам newsm78.И дано по бързо приключите с ремонта...
blanc и на мен ми е много Коледно напоследък ,ама още ми се струва рано за украси newsm78.Мисля първта събота от декември да я свърша тази работа -иначе здраво се оглеждам за украси по магазинчетатаи съм си харесала доста неща.Моята дом украса не е подновявана от 2 години ,така че има нужда от абдейт Laughing
Нещо хич не ми е работно тези дни ,ама то няма и работа де - с тези финансови кризи/само дано няма и редуциране на персонала.... #2gunfire/
На всичкото отгоре ще ни спират и нета на работа-е това хич не ми хареса , а и как ще се свиква не знам.Аз у дома почти нямам време за нет и ще ми е мноооого криво.Дано се удължи още малко гратисния период Laughing

# 218
Тези дни нямам никакво настроение. Sad  Надявам с ескоро да излезна от "дупката". Praynig

# 219
  • гр.София
  Надявам с ескоро да излезна от "дупката". Praynig
Излез-излез Hug
 Кога ще дойдеш в София? Тъкмо ще се организираме бързичко за среща.

# 220
Момичета, я кажете, децата ви познават ли цветовете? Деница познава бял, черен и жълт цвят, другите ги бърка. Сега сме на тази вълна - това какъв цвят е? Обаче в момента си играе с един плик балони и много старателно ги е разделила по цветове, правилно Grinning

# 221
  Надявам с ескоро да излезна от "дупката". Praynig
Излез-излез Hug
 Кога ще дойдеш в София? Тъкмо ще се организираме бързичко за среща.

Ох, брат ми предлага към 6-7 да отидем, но аз на 7.12. ще бъда на студентски купон.  newsm78Та сега умувам и се опитвам да навия моя мъж за разходката. Mr. Green Ще кажа като решим кога ще бъде. Simple Smile

А в "дупката" съм заради Тони. Като ми се разплаче сърцераздирателно от къщи и целия ден съм подтисната. Чак когато го взема се успокоявам.

А къде се губите всички?

# 222
Привет Laughing
  Малко време намерих,че Ники ми взе акъла вчера,днес се надявам да е по добре и да поспим.
  Мъчно ми е като чета за Кало и Тони Sad
Нана радвам се че е по добре и дано не боледува повече Heart Eyes Аз давам Бронховаксом на Наско ,но не мога да кажа дали има ефект.Не ми е боледувал тежко пу...пу...
  Кайлиаз като ревне Наско когато го оставя при баба му ми е тежко,( Макар,че после пък не иска да си идва де) пък представям си как е на ясла Sad
  pepejeans и вие бързо се оправяйте Hug
albena_vlady Наско не ги познава цветовете,само по имена ги знае.
  Хайде ставам,че малкият мъж иска пак цица LaughingМай ни хвана кризата на растежа Rolling Eyes
  Лека вечер Heart Eyes

# 223
  • София
Уф май рано се зарадвах, че се оправя детето. Пак му протече носа, че и едното око му сълзи чак. Сега пробвам нова бабина рецепта. Концентриран чай от лайка - много пакетчета в малко вода се вари и после в носа. Казаха ми, че оправя по-бързо от капки. И какво да правя - сега сложих пък да видим.

Кайли и аз се тормозех по същия начин, обаче видях, че реве като магаре само като го водим. Вътре забравя и си играе и е спокоен. Има и доза манипулация в цялата история. Ако мине номера. Дано Тони скоро свикне  Hug

# 224
  • София
Привет!
И аз съм в някаква дупка  Rolling Eyes Сигурно е есенна депресия newsm78
Ели, гушки за всички ви! Hug Мисля ви често, радвам се че пишеш Hug Дано и аз имам сили след време Crazy
Кайли, дано Тони скоро свикне и не плаче вече Praynig
Албена, Иво налучква понякога цветовете. Най-лесен му е май зеления цвят - като сме на светофар вика Свети зелено, но според мен не го познава Rolling Eyes
Ех, Нана, дано се оправите вече!  Praynig
За Коледно парти - събота-неделя ли ще го правим пак? Вчера гледах календара, 6 и 7, 13 и 14 и 20 или 21 са вариантите  Rolling Eyes Някой нещо да предложи? Аз на 7.12 може би ще съм на рд. Но за другите дати нямам планове.

Общи условия

Активация на акаунт