Отговори
# 30
daninka, ще си взема едно кафенце да се поразсъня малко.На мен зимата също ми действа подтискащо Sad или по-точно мрачното, мъгливо време.
SunshineMery , стискам палци да ти се сбъдне желанието и да си бъдеш у дома по празниците.Сигурна съм, че за теб това ще бъде най-хубавия подарък.
deni_k , да не те е налегнала носталгията Wink.Пращам ти поздрави от Габрово.Аз бях там петък и събота.Даже на обяд бяхме на габровска софра Grinning.Случихме хубаво време,но нямахме много време да се разходим из Габрово, но пък си имам вече сувенирче -  котка без опашка.
Мила, какво са казали по новините за месото?Ох,вече съвсем се отчайвам от нещата, които ядем.Човек на нищо не може вяра да има.Миналата седмица ми попадна отново една статия за аспартама и акъл не ми побира как може за едни пусти пари да се трови цялото човечество.Просто думи нямам.

# 31
dakra, ще го разкажа на кратко. Показаха как на едно 10 месечно момиченце му се появила бучка на едната гърда. И си представяте как се е стреснала майката. Доктори, изследвания и т.н. Оказало се, че е заради хормоните, с които тъпчат животните. Детето ядяло пилешко месо и готови пюрета с месо. Майката спряла да дава готови пюрета и започнала да си набавя домашно чисто месо, след което детето се оправило и бучката изчезнала. Казаха, че това засягало главно моиченцата.

# 32
Олее, аз само пилешки пържолки хапвам. Често са с размер на огромни телешки стекове. Ясно е, че няма как без хормони от двумесечни пилета да се плучават такива огромни пържоли.
Помните ли как в зората на демокрацията от Щатите дариха безвъзмездно на България царевица. Оказа се, че тя била освен генно модифицирана и натъпкана с пестициди и резултатът беше, че се "натръшкаха" масово кокошките.

# 33
УЖАС!
Получава се един затворен омагьосан кръг!Ядеш зеленчуци и плодове, а се оказва,че те пръскани с разни отрови.Ядеш сирене,което не се пави от мляко!Ядеш месо, а животните хранени с хормони и с генно модифицирани продукти!

# 34
  • София
Ами то просто човек да не знае какво да яде. ooooh! Всичко, което давам, е купено от магазина. В яслата също най-вероятно. Нито плодовете, нито зеленчуците, нито месото, нито млякото, нито бисквитите, нито маслото, нищо. Лошото е, че дори и по-скъпо да купува човек, не е гарантиран произходът или добавките. Като взема една кайма, направо ми става  Sick, като прочета, че освен св/тел месо има още 18 съставки. За жалост нямаме особен избор Confused

# 35
Това е най-лошото, че нямаме избор ...  Sad

# 36
Я да развеселя малко темичката като споделя,че моето Митаче си има вече гадже в яслата Laughing.Все забравям да ви кажа.Девойката се казва Елина и е с два месеца по-голяма от него.Ама то няма как да е иначе при условие, че той е най-малък.Танцували заедно и той все ходел да я милва. Joy

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:05 от dakra

# 37
dakra, браво на твоя Митко. Я, как добре се е ориентирал. Кога тръгна, кога гаджета завъртя - опасни са тия мартенчета ...  Laughing

# 38
 Laughing Ще видиш ти и твоята мома като я попъплят ясленските кавалери.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:38 от dakra

# 39
Благодаря на всички за хубавите пожелания, честито на всички останали именяци ( със закъснение) и да взема да ви почерпя.

# 40
  • Пловдив
Момичета, пак съм около цикъл и нещо ми идват нанагорнище емоциите Sad Искам да ви питам как се справяте с преброяването до 10 преди да се накарате на детето. Напоследък се улавям, че съм станала голямо зло - само й викам "Не пипай!" "Внимавай!", "Не лапай пръста!" и разни подобни. Как успявате вие? Одеве вече я наплясках по чисто черните мръсни ръце, които беше набутала до сливиците в устата, за да си лапа пръста. След това ми стана мъчно и се разревах заедно с нея Sad Как успявате да бъдете търпеливи?

# 41
Момичета, пак съм около цикъл и нещо ми идват нанагорнище емоциите Sad Искам да ви питам как се справяте с преброяването до 10 преди да се накарате на детето. Напоследък се улавям, че съм станала голямо зло - само й викам "Не пипай!" "Внимавай!", "Не лапай пръста!" и разни подобни. Как успявате вие? Одеве вече я наплясках по чисто черните мръсни ръце, които беше набутала до сливиците в устата, за да си лапа пръста. След това ми стана мъчно и се разревах заедно с нея Sad Как успявате да бъдете търпеливи?
А Калина от край време лапа всичко, което намери на земята. В къщи вече съм се примирила. Осатвила съм я да лапа всичко. Не мога непрекъснато да викам "не", но външните боклуци не мога да ги преживея (като видя да си пъха в устата намерена на земята сламка например и направо полудявам). Понякога просто търпеливо и без много шум й ги издърпвам от ръката (или по-лошо - от устата), но друг път изяжда по някой бой (през ръцете). Не, че смея да твърдя, че успешно се справям с тия емоции, но когато усетя, че ми идва нанагорно гледам докато спи да се занимания с нещо, което ми доставя истинско удоволствие. Така се отпускам на саме със себе си и сякаш после се чувствам по-добре. Не, че не ме чакат домашните задължения, които нямат край, но ги оставям на изчакване без да ми пука.

# 42
  • Пловдив Белащица
Аз съм така от около 2-3 седмици. От човек, който почти не вика по детето си, сега я навиквам доста често. Търпя, тярпя, обяснявам й че ще ме ядоса и мама пак ще се кара, а тя продължава да мрънка гадно и да хленчи и ... не издържам. Навиквам я, а като почна да викам не мога да се спра. Не знам как да влеза в ритъм. От времето ли е, някакъв вид есенна депресия ли карам, незнам.

За "не"-то, скоро четох споделено от книга, как първо да се стараем да обясним за какво служи дадено нещо и после чак да кажем "не". Например ако се запъти да лапа боклук, първо да кажем нещо от рода "това е мръсно, не се лапа", а не "неееееее, не го лапай". Сега се мъча да спазвам този метод. Иначе всяка трета дума ми е "не", "недей"...

# 43
Прижка ми е излезнала на езика да обяснявам за боклуците и мръсотиите. Хващам се, че като тръгне да взима нещо от земята вместо "не" казвам "това е боклуче" и тя ходи да го хвърля в кофата. Та дори и да не ги е лапала, всичките боклуци е опипала.
А при мен и каката ме вбесява понякога и ела да видиш какво става. Навикам й се и после ми е мъчно. Но като сме си обяснявали разни неща по 100 пъти и няма ефект просто няма как да не повиша тон. 

# 44
 Записме и от мен-за да ви следя из късо Hug

Общи условия

Активация на акаунт