Успях да прочета набързо за какво сте си бъбрили в новата темичка.
Искам да честита на патерица именните дни на всички празнуващи през тези дни! Да сте здрави, усмихнати и късметлии!

Кари беше малко настинала тези дни - само с температура се разминаваме до сега. Бяхме си вкъщи тези дни, но днес я пуснах на ясла, тъй като сутринта беше бодра и нямаше Т. Тази вечер съм нощна смяна, та се надявам с тати да нямат проблеми и да сме преборили болестта

За забраните - ние преди няколко седмици преподредихме цялата ни дневна и стаята на Карина и прибрахме нещата така, че до там, където тя може да достигне, да няма нещо, което да и забраним да пипне. Просто и на мен ми беше омръзнало да вървя след нея и да повтарям НЕ. Иначе навън е доста чисто при нас, а детските площадки се намират на голямо тревно пространство и няма боклуци. Но когато се е случвало да пипне нещо мръсно съм й казвала, че не се пипа, защото е мръсно и тя го е пускала на земята. За лапането на пръстите съм се примирила и не й забранявам да ги лапа. Може и да звучи безхаберно, но просто не виждам смисъл да й забранявам това след като знам, че думите ми няма да я откажат. Един ден сама ще се откаже
. Тази вечер баща му го отнеса, като се прибра пак по никое време, а аз бях изтощена от "стискане на зъби", обяснения, повтаряния, потретвания и т.н. Иначе в кухнята има само един шкаф, в който може да пипа ( с разни кутии, тенджери, джезвета) и той си го знае. Понякога се опитва да се зарови в друг, но е бързо отсвирван. Просто няма къде да ги занеса нещата, защото кухнята ми е на преустроена тераси и шкафовете са основно отдолу.
.
Ще сервирам една закусчица с кафе по този повод:

лечението ще помогне.Обаче понякога има едни "клонинги" дето постоянно