Отговори
# 60
  • Пловдив Белащица
Гери, ти и преди беше писала, че я наказваш в креватчето. Тогава ми изникна в мисълта, че някъде преди години бях чела за наказването (винаги съм се интересувала от възпитанието на децата, даже преди да ги имам, друг въпрос е какво е останало в главата). Та бях чела, че не трябва детето да се наказва в неговия кът - легло/ спалня, че така започва даденото място да го свързва с наказание, абе нещо в този дух беше. Или пък е било обратно, да се наказва там. Но съм по-склонна за първото, защото има някакъв резон. Ако някой намери нещо като информация, моля да сподели. Нашето наказание за сега е сядане на пода, докато се успокои и спре да реве. Слуша, не слуша, като стане я връщам на мястото, понякога по няколко пъти и обяснявам, че ще стане като се успокои и спре да реве/тръшка. За друго не съм я наказвала сега, освен за истериите й.

# 61
  • Сливен
здрасти,как сте милички Simple Smile
аз нещо се опитвам да се разболявам Tired
Гери,радвам се че вечи си ок Hug
Мини,как е Стефи? ...дано е по-добре Praynig
Танче,и на мен ми е интересно да споделиш за наказването....че и при нас има нужда от такива санкции Mr. Green
Браво на малката художничка Ева smile3501
радвам се че малките ученици започват да свикват Heart Eyes
Dakra,наистина ме развесели hahahaми много готино това с гаджетата,нали си ни е хубаво мартенчето,ще го лапнат каките и още как Joy Joy Joy

# 62
Манго, аз също съм мислила по този въпрос, но засега Киара не показва по-голямо нежелание да стои в креватчето от преди. В момента просто друго не мога да измисля, въпреки че те вече са по-големи и наистина може би е време да пробвам нещо друго.

Хайде, че се събуди девойката Simple Smile

# 63
Гери, бързо възстановяване от стомашните неразположения  Hug
Днес Стефи е по-добре, хремата отшумява, кашлица почти няма, особенно снощи спа супер спокойно /и аз покрай нея откарах цяла нощ, за разлика от други вечери в които ставам поне по 3 пъти до тоалетна/.
Вчера ни изписаха Флавамед за кашлицата, ама нещо не успявяме да дадем да пие, как ли не я лъгахме
мерих я у нас, гола, върху кантара, обиколки, височина- та изкарвам я 82 санта и 12 400 /сутрин току що станала и гладна/.
Успявате ли да задържите пантофи и чорапи върху краката на децата и ако да къде бъркаме, че Стефания постоянно боса щапурка  newsm78

# 64
Успявате ли да задържите пантофи и чорапи върху краката на децата и ако да къде бъркаме, че Стефания постоянно боса щапурка  newsm78[/color]

Ния я обувам с чорапогащник по причина, че всякакви чорапи се събуват веднага, а сме без ТЕЦ и си е хладно. По същата причина й слагам пантофки с цип или терлички, които се връзват, трудно ги събува.
Мини, супер, че се оправя Стефания. На нас хремата намаля, но не мога да кажа, че отшумява и още хърка нощем, дави се, покашля, днес или утре пак сме на доктор, че вече седмица Виброцил и ефект няма.
По въпросите на Данинка, не съм компетентна, тъй като още нямаме преки впечатления от ДГ, но за кандидатстването при нас има уникалния сайт - kg.sofia.bg, като за догодина се гласят всякакви чудесии - точкова система плюс лотария и май като гледам как върви обсъждането на новия регламент, няма да е от 01.01. newsm78
Гери, да преминава бързо

# 65
  • Пловдив
Здравейте на всички  Hug
Както и преди съм споделяла, не съм от спокойните майки  Blush В моментите, в които Пресиян изпадне в някаква фаза на тръшкане и пищене без причина направо откачам. Карам му се, викам, наказван е да ходи в спалнята да си реве на воля, удряла съм го  Cry. За жалост почти никой метод засега не действа съвсем ефективно. Просто трябва да му мине и да спре сам. Това обаче понякога ми коства толкова нерви, че едвам издържам. Например влизам да го къпя, а той се разкиселил нещо и реве та се къса в тази баня, а знаете как "не ехти" сред тези плочки  ooooh!
Има го и момента, че баткото много го дразни и Пресиян само пищи, а това супер много ме изнервя. И то повече се ядосвам на Мишо, но както и да е.
В интерес на истината откакто съм на работа нещата са значително по-добре  Peace
За пантофите - нямам проблем със задържането им на краката. Ходи си с тях, дори и понякога да се събуе остава по чорапи, но лесно го прикотквам да го обуя. С баткото обаче положението е коренно различно - пришки са ми излезли на езика да повтарям да се обуе  Tired

# 66
Момичета, цял ден се мъча да ви почерпя виртуално, но пусти картинки не успявам да ги сложа и туй то.Нещо не правя като хората ама не знам какво и затова по случай моя днешен рожден ден ще мина с една скромна, но от сърце  емотиконска почерпка
  cook Drunk cook

# 67
Dakra, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди винаги здрава, много щастлива, много късметлива и заобиколена от любимите ти хора и много добри приятели!

# 68
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ, ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

пс: защо не ти излиза рожденият ден най-горе в заглавната страничка? аз всеки ден, като вляза, проверявам.

# 69
Честит рожден ден, Дакра! Много здраве, щастие, любов, късмет, звезден прах и весел детски смях!

poohcho, и аз като теб имам проблем със задържането на пантофите на краката на Мила, а не на Калина.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 18:14 от mila_pa

# 70
  • Пловдив
Честит рожден ден, dakra! Бъди здрава, винаги обичана и уважавана от своите мъже  Hug

# 71
  • Пловдив
Честит рожден ден, dakra!  bouquet

Пантофи носи само при баба си, тя е безкомпромисна. При мен като ги сложа и след 5 мин., ако не е успяла сама да си ги събуе идва и ми казва да й ги махам, като не млъква, докато не го направя. С чорапите по-рядко имаме проблем. Затова й слагам по-дебели чорапи и гледам да е по-топличко. Може да пробваш и с терлички с връзки.

# 72
  • София
Честит рожден ден, dakra! Бъди здрава, винаги обичана и уважавана от своите мъже  Hug

Hug

# 73
Добър вечер!

Пак наминавам при вас преди работа  Wink

Дакра, честит рожден ден! Да си много усмихната, позитивна и обичана!

Гери, ти и преди беше писала, че я наказваш в креватчето. Тогава ми изникна в мисълта, че някъде преди години бях чела за наказването (винаги съм се интересувала от възпитанието на децата, даже преди да ги имам, друг въпрос е какво е останало в главата). Та бях чела, че не трябва детето да се наказва в неговия кът

И аз съм, го чела това и съм абсолютно съгласна - не бива детето да асоциира леглото с място за наказание!  Peace

Вкъщи Кари ходи с чорапогащник и пантофки, но често ги събува. честно казано много не се впечатлявам от това, тъй като вкъщи е достатъчно топло, а и пода не е студен, тъй като самия апартамент е направен така, че от входната врата се качваме няколко стъпала нагоре - вътре в самия апартамент и той някак си е изнесен все едно на горния етаж...ама и аз го обясних  ooooh!

Бързо оздравяване на Гери, Стефи и всички, които се борят с разни вирусчета!

А според вас добре ли е на децата да се дава минерална вода, ттъй като повечето от вас споделят, че в яслите има машини. Аз лично съм чувала, че минаралната вода затормозява бъбреците на децата и на Карина изобщо не й е позволено да пие такава  newsm78

Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238702&pid=8858555

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 19:12 от Winnie

# 74
ЧРД НА ДАКРА.БЪДИ ЗДРАВА,УСМИХНАТА,ОБИЧАНА,ЩАСТЛИВА.ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

Здравейте и от нас.
Друго си е като тръгнеш на работа.Няма много време за любимото форумче.
Много сладки снимките на Кари(изглежда някак голяма за възрастта си) и на бонбона Преси със заешките ушички.
Бързо оздравяване на Стефи,Ния,gertrudka,Танчето Генова и други болнички ако има. Hug

Тишо пантофи си носи,рядко си ги събува и чорапите също.
mini_79 този Флавамед е доста гаден на вкус,а уж трябва да е с аромат/вкус на малина.Тишо също не го иска,плюе,дори повърна веднъж от него.А в момента кашля,но не му давам нищо за кашлицата. Confused

При нас за сега нещата са наред.Тишо си ходи на ясла-от ден на ден е по-добре,не плаче.Вчера и те са "рисували"-на лист има нарисувана гъбка,а дечицата са нарисували облачета и дъжд. Grinning

За сега лека вечер.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт