Отговори
# 15
dakra, снимките са много хубави Hug. А къде се намира този манастир, много ми хареса?

Мини, дано бързо се справите с хремата и се окаже наистина зъби. Ние преди 2 седмици бяхме така. Първо няколко дни воднисти сополи и прусках Низита, после изведнъж започна едно яко кихане и си потекоха едни бели сополи, разхождасе се като пуйче след всяко кихане Mr. Green. Понеже беше събота започнах на сама глава виброцил и до понеделник ни нямаше нищо, ама и зъбите още ни ги няма де, голямо чакане падна Thinking

# 16
оо, Ива, ако си мислиш че и аз не си го самоназначавам, жестоко се лъжеш
и при нас излиза за два дни, за това не чакам да се влоши крайно положението, а отидох днес

# 17
Манастирът е в село Басарбово,Русенско.Наистина е много интересен да се види.Разположен е в самите скали или по-точно в малки пещери/ако мога така да се изразя/.В момента около манастира текат още строително-ремонтни дейности.В процес е и изграждането на църква.
Аз да си призная честно/от което не се чувствам особено горда/,макар че съм от този край за пръв път отидох там.Не съм ходила и на Ивановските скални църкви, за които също казват,че са много красиви и впечатляващи.

# 18
Дакра, много е красив, наистина, страхотно място  Hug
напомня ми малко на Аладжа манастир

# 19
Честито и от мен на всички малки и големи именници! Специално на Виктор на Иглика,  Вики на Чочка,  Виктория на мама VJG, Виктор на daninka и Вики на Зайо, пожелавам много здраве и усмивки!
Дакра, снимките са страхотни, малкият Мити е голям сладур, особено с венеца, а манастирът е много интересен. Благодаря ти, че ги сподели с нас.
Благодаря и на всички мами, които дадоха съвети за хремата. Аз по принцип слагам Стеримар за прочистване, а докторката ни изписа Виброцил, но от петък няма особена промяна, продължава да й е запушен носа и да текат сополи. Та се чудя дали да не ги сменя или да й пусна и аз секрет по своя инициатива. И на нас, разбира се, въпреки питането, не ни пускат секрети, а направо изписват медикамент, с обяснението, че това е най-ефикасно. newsm78
Мини, поздравления, че си взела нещата в свои ръце, така трябва по принцип. Дано Стефания бързо се оправя.
Мила_па, мерси за темата! Дано Калина бързо свиква с яслата.
Успех на всички други малки ясленчета и оздравяване на всички болнички!

# 20
Дакра, много хубави снимки, много сладък кръщелник Simple Smile и наистина живописен манастир.

МианаНиа, аз не помня вече дали съм взела отношение, но нашата докторка при по-сериозна хрема дава Коларгол (1% разтвор), по 1/4 капкомер 3 пъти дневно (Киара много реве от него). Нямам обаче поредстава каква е разликата между отделните капки за нос и дали коларгола е по-добър от виброцила. Иначе стеримара (съответно другите препарати на тази основа) явно наиситина им прочиства нослето, защото Кика въобще не протестира като й го пръскам, даже вчера сутринта сама си го пъхаше в носа Crazy

# 21
  • София
Здравейте.Аз туко що се приблрах от работа с малката.Направо ми се откъснаха ръцете от спирката до нас Whistling И нещо се поуморих и затов асега малко ще си почина.
Честит имен ден на всички празнуващи днес!Живи и здрави,и много щастливи!   bouquet Hug  bouquet

# 22
А аз гледам новините и се шокирам от това как месото може да повлияе на малките деца (и по-скоро момичетата), ако животното е приемало хормони.  Close Ужасно  #Cussing out

# 23
Честит имен ден на Вики на VGJ, Вики на Зайо, Виктор на Иглика и Виктор на Дананинка.
И на нас никога не ни правят гърлен секрет при хрема, направо ни дават капки, последният път - антибиотични #2gunfire ей така, защото докторът реши, че сополите са жълти, а аз му казах, че оцветяването е от лайката, която капя.
Дано вече по - рядко боледуват нашите мартенчета.
Ние днес отпарзнумахме празника с най - добрия прител на Вики и майка му (моя приеталка) в едно детско клубче. Вики получи багер за подърък, много искаше да има багер, защото приятелчето й е непрестанно с багер в ръце  и се карат за него. Сега е толкова щастлива, че спи с него и с един заек, който й подари баба й.

# 24

Мила, мерси за новата темичка  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Hug Hug Hug
И НАЙ-ВЕЧЕ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ВИКИ НА 4О4КА, ВИКИ НА VJG, ВИКИ НА ЗАЙО, ВИКТОР НА ИГЛИКА И ВИКТОР НА ДАНИНКА Hug Hug Hug

Дакра,много хубаво кръщене и природа,сред която е било тържеството!

Малкия Преси е страхотен сладур с тези заешки ушанки!И как си е заспал с тях.... Heart Eyes Hug
муцуна,направо ми се прииска да съм си вкъщи и аз да забъркам ябълковия сладкиш! Sad Но си запазих линка и по-късно ще го направя! Wink 
А нещо тук подразбрахме,че хотела затварял преди Коледа и се моля да ни пуснат по-рано да си ходим,та евентуално за Нова година да сме си вкъщи! Praynig Praynig Praynig
После пак ще пиша,че отиваме да посвирим! Simple Smile

# 25
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честито на всички празнуващи днес!!!
Дакра, страхотни снимки!!!!
Дощя ми се и на мен бълграска софра, ама ней се, нали германци се пишем Simple Smile

# 26
  • София
Добро утро на всички! Да изпреваря ранобудните със закуската днес:

Ние сме добре, Ева си ходи на ясла. Много ми я хвалят - слушала, играела си с децата, хапвала, спяла, пеела и рисувала  Heart Eyes Бяхме за няколко дни във Варна с Тони, който беше в командировка. Имам чудесни снимки, които ще пусна утре може би Simple Smile

Целувки и слънчев ден на всички!  Hug

# 27
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ НА ПАТЕРИЦИ  Embarassed
И НАЙ-ВЕЧЕ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ВИКИ НА 4О4КА, ВИКИ НА VJG, ВИКИ НА ЗАЙО, ВИКТОР НА ИГЛИКА И ВИКТОР НА ДАНИНКА

# 28
Добро утро от Варна ,морето ,сините вълни .. ...влагата и гъстите мъгли ooooh!Joy Joy
 Днес още с отварянето на очите си усетих как зимата "настъпва "с пъргава крачка и се опитва да завладее въздуха,улиците и дори душите ни.Мразя го това студено ,влажно и неприветливо време.
 Вечерта толкова бързо спуска ръцете си над града ,че направо се задъхвам и не ми остава време да си "взема"едно кракто довиждане с плахите и нежни ръце на зимното слънце.Пфууууууууу.....Варна е толкова смешно пременена през този сезон...да не ти е работа да си тук.Затове се гмуркам там където времето няма значение-нашето форумче.
Ето  по едно кафенце за разсънване
:

# 29
Здравейте, благодаря на погрижилите се за закуската и кафето!  Hug
Калинчето тази сутрин сякаш малко по-малко плака, но още не смея да се хваля.
Пожелавам прекрасен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт